Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

136 afișări

Spitalele din România au fost atacate cibernetice. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că, până la acest moment, există atacuri în cinci spitale din Capitală, unul dintre acestea fiind Spitalul „Victor Babeş”, celelalte urmând să fie identificate. Pintea a mai spus că astfel de incidente izolate au mai existat.

Mai multe case au fost inundate şi 18 maşini distruse după ploile din ultimele 24 de ore. Pompierii au intervenit în 21 de localităţi din ţară. Cele mai multe intervenţii au fost în judeţul Neamţ, unde zeci de oameni au fost evacuaţi. Toată ţara se află sub prognoză de instabilitate atmosferică accentuată, ploi, vijelii şi căderi de grindină, astfel că pompierii rămân mobilizaţi pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situaţii de urgenţă.

Aeronave de mari dimensiuni, precum Boeing 747 sau Airbus A330, pot opera, din această lună, pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din judeţul Constanţa. Asta după ce Autoritatea Aeronautică Civilă Română a aprobat modificarea certificatului RO-08 deţinut din 2017.

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a spus că angajaţii din penitenciare îşi primesc drepturile salariale, după ce a intrat în vigoare Ordinul pentru plata orelor suplimentare pentru toţi lucrătorii din sistem. Prin acest Ordin, se creează baza legală pentru munca suplimentară din 2019-2020.

Preşedintele Donald Trump l-a nominalizat anul trecut pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti. Pentru confirmare în funcţie, Zuckerman va fi audiat astăzi de către Comitetul pentru Relaţii Externe al Senatului Statelor Unite

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici