Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

109 afișări

ANM a emis o nouă informare meteo de vremea rea, în vigoare până duminică seara. 34 de judeţe din Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Olteniei şi nordul Munteniei intră sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii.

Remanierea Guvernului ar putea fi una dintre temele abordate la întâlnirea informală de la Neptun între Viorica Dăncilă şi liderii judeţeni. Surse din PSD spun că printre miniştrii vizaţi de demitere sunt Daniel Suciu, Răzvan Cuc, Bogdan Trif şi Carmen Dan.

Darius Vâlcov a contestat astăzi la Curtea de Apel controlul judiciar dispus de DIICOT. Fostul consilier al premierului a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a publicat pe Facebook protocolul secret dintre SRI şi Parchetul General.

Senatorul PNL Florin Cîţu scrie pe Facebook că va solicita audierea, în comisia de buget-finanţe, a conducerii BNR, dar şi a ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici, cu privire la achiziţionarea, de către EximBank, a Băncii Româneşti. Acesta susţine că tranzacţia este "mega suspectă".

Emmanuel Macron spune că cei trei candidaţi principali pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene nu au reuşit să primească suficientă susţinere din partea liderilor europeni. Preşedintele francez a adăugat că nu este împotriva unei candidaturi germane.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici