Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

81 afișări

ANM anunţă caniculă şi disconfort termic accentuat, dar şi avertizări cod portocaliu şi galben de vijelii şi ploi în jumătatea sudică a ţării. Vântul va ajunge la rafală la 90 km/h în judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa şi se anunţă căderi de grindină.

Două trenuri Interregio care au plecat duminică după-amiază din Timişoara, respectiv Arad, au ajuns la destinaţie în Mangalia după peste 30 de ore, pe o rută ocolitoare din cauza inundaţiilor. Purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că operatorul naţional CFR Călători a decis ca cele două trenuri să fie cuplate din Drobeta Turnu Severin pentru că acestea aveau în componenţă vagoane de dormit.

Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru a fost propusă pentru şefia PNL Bucureşti, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX. Biroul Executiv al PNL a validat, în şedinţa de azi, propunerea liderului partidului, Ludovic Orban, au precizat sursele citate.

Selfie periculos pe Transfăgărăşan unde mai multe persoane, printre care şi un copil, şi-au riscat viaţa hrănind un urs de aproape pentru a imortaliza momentul. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au fost distribuite de sute de ori.
Pe imaginile postate pe Facebook se vede cum mai multe persoane, printre care şi copii, erau la o distanţă foarte mică de urs pe care-l hrăneau.

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a făcut apel la "reţinere maximă" şi la adoptarea unor acţiuni de a reduce şi a pune capăt tensiunilor între Statele Unite şi Iran, relatează site-ul agenţiei Dpa. Consiliul a condamnat de asemenea atacurile care au vizat două petroliere din Strâmtoarea Ormuz, numindu-le "o ameninţare serioasă la adresa navigaţiei".

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici