Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

441 afișări

Atenţionare cod portocaliu de ploi şi grindină, valabilă până joi noaptea pentru 18 judeţe din ţară şi pentru Capitală, potrivit Administraţiei Naţională de Meteorologie (ANM) a emis. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40 l/mp şi izolat 50...70 l/mp.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânat, azi, pentru a patra oară, tot din lipsă de cvorum. Pe ordinea de zi se afla validarea Adinei Florea ca şef al Secţiei de anchetare a magistraţilor.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost dus la DNA Constanţa pentru a fi audiat într-un dosar privind construirea unui hotel pe plaja din Mamaia. În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi şi actualul edil, Decebal Făgădău, dar şi alţi actuali sau foşti angajaţi ai Primăriei Constanţa.

Pe 15 iulie, va începe a treia sesiunea de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice, au declarat reprezentanţii Ministerului Mediului pentru MEDIAFAX,. Prin acest program se pot obţine vouchere de până la 400 de lei, în schimbul unui aparat vechi.

Botezul fiului prinţului Harry al Marii Britanii, Archie, care s-a născut pe 6 mai, ar fi programat pe 6 iulie, în capela privată de la castelul Windsor, iar imagini de la eveniment vor fi făcute publice ulterior, potrivit voici.fr.

Taguri:
mediafax,
ştiri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici