Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

424 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că preşedintele Klaus Iohannis interpretează decizia CCR pe conflictul juridic dintre Guvern şi Administraţia prezidenţială după bunul plac şi în cheie electorală. Şeful Executivului a spus că Iohannis comite un abuz şi că încearcă să blocheze din nou Guvernul.

Accident grav în comuna Schitu în această dimineaţă, acolo unde patru persoane, între care un copil de 5 ani, au fost rănite după ce trei maşini s-au ciocnit pe un drum cu denivelări. Potrivit Poliţiei Olt, un tânăr de 24 de ani din comuna Movileni nu s-a asigurat bine la o depăşire şi a lovit atât maşina depăşită, cât şi un autoturism care venea din sens opus.

Un turist olandez de 62 de ani care a căzut cu bicicleta în Munţii Bucegi a fost dus cu targa 5 kilometri de salvatori, din cauza traseului greu accesibil cu maşina. Bărbatul se afla Într-o drumeţie cu Bicicleta pe traseul montan Valea Dorului – Bolboci.

Cea mai scăzută temperatură din România a fost înregistrată la la Joseni, în judeţul Harghita. Mercurul termometrelor a coborât, în această dimineaţa, până la minus 4,2 grade fiind cea mai scăzută temperatură în ţară, din luna septembrie 2019.

Piloţii companiei aeriene British Airways au anunţat, ieri, că vor anula greva programată pentru data de 27 septembrie, pentru a se asigura că există suficient timp de negociere în urma grevei anterioare de 48 de ore, relatează Euronews.

 

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici