Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

46 afișări

Tânăra găsită, ieri, violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria îi contrazice pe poliţişti. Aceasta spune că s-a localizat singură şi a dat indicaţii clare cu privire la locul în care se află. Poliţiştii spuneau că au localizat fata în urma apelului la 112 în câteva minute şi au salvat-o.

Un poliţist din judeţul Neamţ a fost reţinut, fiind acuzat de trafic de influenţă, luare de mită şi abuz în serviciu. Agentul va fi prezentat, azi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea consideră că Poliţia Română dau dovadă de „lipsă de autoritate” în contextul ultimelor scandaluri din spaţiul public. Acesta subliniază că factorii de decizie trebuie să ia măsuri pentru securitatea populaţiei şi a statului.

Prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS Dan Barna începe o caravană prin mai multe oraşe din Europa, în perioada 30 septembrie - 5 octombrie, unde se va întâlni cu românii din diaspora.

Agenţii internaţionale de ştiri şi numeroase publicaţii din mai multe ţări au relatat despre situaţia Rovanei Plumb, candidata României la funcţia de comisar European. Plumb a primit un vot negativ în Comisia pentru Afaceri Judiciare a Parlamentului European.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici