Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 22 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

102 afișări

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a caracterizat, azi, drept duplicitar comportamentul directorului DGA, Cătălin Ioniţă, care a acuzat-o de minciună şi că l-ar fi obligat să plece de la conducerea Poliţiei Române, tocmai acum, când a anunţat restructurarea Direcţiei Generale Anticorupţie.

Mihai Tudose a reacţionat, azi pe Facebook, după scrisoarea deschisă a şefului DGA Cătălin Ioniţă, precizând că ministrul de Interne Carmen Dan este „mincinoasă, agresivă şi incompetentă”. Fostul premier a adăugat că aceasta are o agendă proprie în cadrul instituţiei.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut azi la 3,40% pe an, de la 3,39% pe an în sesiunea de vineri, arată datele publicate de BNR. Acesta este cel mai ridicat nivel de pe 3 august 2018.

O maşină „înfiptă” la etajul doi al unei case din oraşul Teiuş, judeţul Alba, atrage privirile trecătorilor. Nu este vorba despre un accident, ci despre un proiect de decorare a locuinţei, pentru care proprietarul a primit autorizaţie.

Departamentul de Stat american a avertizat, într-o alertă de călătorie, că grupurile teroriste ar putea continua atacurile armate în Sri Lanka. 290 de persoane au murit, iar alte 500 au fost rănite în urma exploziilor care au vizat mai multe locaţii, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Carlos Ghosn, fost director general al companiilor Nissan şi Renault, a fost inculpat pentru abuz de încredere. Noua acuzaţie are legătură cu plăţile făcute de o subsidiară a Nissan către un distribuitor din Oman, fondurile fiind aparent deturnate de Ghosn pentru a fi folosite în interes personal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici