Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 25 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

566 afișări

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a spus că evenimentele din 10 august 2018 au fost nefericite şi cere ca niciun român să nu mai fie bătut de jandarmi. Acesta a subliniat că nici forţele de ordine nu trebuie rănite de către cetăţenii răuvoitori.

Un bărbat ar fi sărit în această dimineaţă în faţa metroului, la staţia Izvor din Capitală, au declarat surse apropiate anchetei, pentru MEDIAFAX. Circulaţia trenurilor de metrou a fost îngreunată. Potrivit surselor citate, este vorba despre un bărbat de 40 de ani, care a fost declarat mort.

Accident cu trei victime pe DN2A, în judeţul Constanţa, în această dimineaţă. Incidentul a avut loc în zona localităţii Nicoale Bălcescu. Potrivit poliţiştilor, au fost implicate în accident două maşini, iar traficul a fost blocat.

Un şofer băut a lovit trei maşini printre care una a unui poliţist. Incidentul a avut loc în Piteşti, azi noapte, acolo unde un tânăr de 24 de ani care conducea băut a scăpat maşina de sub control, s-a izbitt un stâlp, pe care l-a dărâmat, şi apoi a lovit maşinile care se aflau parcate.

Dominic Raab, ministru de Externe, a declarat, în această dimineaţă, că Marea Britanie trebuie să iasă din Uniunea Europeană până la finalul lunii octombrie. Acesta a menţionat că este de preferat ca Brexitul să se producă cu un acord, relatează Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici