Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 31 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

513 afișări

Gheorghe Dincă va merge, azi, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Tot la Jilava, bărbatul va primi şi îngrijile medicale solicitate.

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei şi Luizei, şi-a schimbat carnetul de conducere în 2018. Potrivit şefului Serviciului Permise din judeţul Olt, a prezentat toate actele necesare, inclusiv un aviz psihologic, asta deşi se presupune că acesta avea probleme psihice.

ANM a emis o informare meteo de vremea rea, în vigoare până mâine seara. Azi, 24 de judeţe vor fi sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii, până la ora 23.00, iar după această oră numărul judeţelor aflate sub atenţionare creşte la 27. Capitala este vizată începând din această seară.

Fostul ministru al Sănătăţii Flroian Bodog a rămas fără titlu de doctor, după ce Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea lui. Decizia a fost luată în şedinţa din 18 iulie, anunţă reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter s-a produs în această dimineaţă în Insula Creta din Grecia, a anunţat Institutul Grec de Geofizică, citat de Associated Press. Seismul a fost resimţit puternic pe teritoriul insulei, dar momentan nu există informaţii privind victime sau pagube materiale majore.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici