Video ŞTIRILE OREI 20.00

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

263 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat astăzi un atac dur la adresa liderului PSD. Iohannis l-a numit pe Liviu Dragnea un infractor care progresează în domeniul fake news. Preşedintele s-a referit, astfel, la docoumentele prezentate luni de Liviu Dragnea cu privire la unele acnhete clasate.

Senatorul PSD Niculae Bădălău spune că formaţiunea trebuie să aibă un „dialog mai intens” cu cei peste 100 de parlamentari aflaţi la primul mandat, care nu cunosc disciplina de partid. Întrebat dacă excluderile din PSD pot genera pierderea majorităţii în Parlament, senatorul a declarat că este nevoie ca noilor colegi să se li se explice mai „intens” regulile din partid.

Comisia Europeană confirmă că premierul Dăncilă a trimis răspunsurile la întrebările transmise de prim vicepreşedintele instituţiei, Frans Timmermans, cu privire la modificarea codurilor penale. Viorica Dăncilă a transmis, însă, răspunsurile în limba română

Un nou cutremur a avut loc astăzi, în judeţul Arad. Magnitudinea nu a fost mare- 2.2, însă seismul s-a produs la o adâncime de numai 9 kilometri.

În ciuda faptului că Spitalul Universitar din Bucureşti are heliport încă din 2002, conducerea instituţiei vrea unul nou. Asta pentru că cel vechi nu mai are autorizaţie, astfel încât a fost transformat în loc de parcare pentru angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici