Video ŞTIRILE OREI 20.00 | 9 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 20.00

221 afișări

Sistemul antibalistic american Aegis instalat în baza de la Deveselu, în judeţul Olt, a fost actualizat din punct de vedere tehnic anunţă Alianţa Nord-Atlantică. Oficialii NATO mai spun că procesul nu conferă nicio capabilitate ofensivă instalaţiei de tip terestru.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne a anunţat că Dispeceratul Integrat din Bucureşti este funcţional şi că serviciilor 112, SMURD, Salvare şi Pompieri li s-au alăturat acum şi Poliţia şi Jandarmeria. Mihai Fifor mai spune că a demarat deja extinderea proiectului în toată ţara.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcţia de comisar European. Surse politice au declarat pentru Mediafax că cele două propuneri sunt europarlamentarii PSD Dan Nica şi Rovana Plumb.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intervenţie depusă de Liviu Dragnea referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere PSD. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. În sesizare, fostul lider invoca chiar dizolvarea formaţiunii.

Incendiile de vegetaţie din Siberia şi fumul degajat sunt vizibile din spaţiu, conform imaginilor obţinute prin sateliţi difuzate de NASA. Suprafaţa afectată este cuprinsă, conform diverselor surse, între 2,5 milioane şi 4,3 milioane de hectare.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici