HOROSCOP 1 noiembrie – Discuţii revelatoare şi întâlniri de gradul zero. Trei zodii, mai aproape de obiectivele lor

Mercur din Balanţă aderă azi la un trigon armonios cu Jupiter din Vărsător, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au parte azi de discuţii şi întâlniri care le aduc mai aproape de obiectivele lor.

12768 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 noiembrie – Discuţii revelatoare şi întâlniri de gradul zero. Trei zodii, mai aproape de obiectivele lor

Sursa foto: profimedia

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Berbec

Astrele te transpun astăzi într-o stare de spirit pozitivă şi comunicativă. Ştii când exact să spui ceea ce gândeşti şi când să laşi de la tine, astfel că orice discuţie pe care ai programat-o pe astăzi se finalizează în favoarea ta. În plus, s-ar putea să primeşti unele sugestii valoroase din partea prietenilor ori a persoanelor care sunt implicate într-o formă sau alta într-un proiect pe care îl derulezi în această perioadă sau pe care intenţionezi să îl implementezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru te ajută să vezi lucrurile din perspectiva lor, care este uşor diferită.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Taur

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un nivel crescut de randament. Aşadar, s-ar putea ca, până la finalul zilei, să faci mai mult decât te-ai aşteptat, să rezolvi chiar şi o parte din treburile de care ţi-ai propus să te ocupi mâine. În felul acesta, s-ar putea să atragi mai multă atenţie la serviciu decât de obicei, semn că superiorii încep să îţi observe adevăratul potenţial. Încearcă să te menţii pe această traiectorie şi în viitorul apropiat, căci nu va dura prea mult până când vor începe să apară şi primele beneficii în acest sens. Fii consecvent(ă).

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Gemeni

Astrele îţi activează astăzi latura creativă, lucru pe care îl apreciază mai ales nativii(ele) acestui semn care lucrează în domenii artistice. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre faptul că descoperi o soluţie inventivă pentru o problemă cu care te confrunţi de multă vreme. Nu uita totuşi să îţi faci timp şi pentru hobby-urile tale, respectiv pentru cei dragi, mai ales dacă ţi-ai luat angajamentul de a le dedica mai mult timp pe viitor. În caz contrar, vor apărea frustrări care îţi sunt destul de familiare din alte perioade în care te concentrai prea mult asupra sectorului profesional.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Rac

Dacă ai traversat o perioadă tensionată în raport cu unele persoane din familie, s-ar putea ca atmosfera să se mai liniştească în perioada care urmează. Este clar că diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate nu au dispărut, dar par să nu te mai afecteze atât de tare sau încerci să ajungi la o formă de compromis. Vei sesiza, de asemenea, că-ţi este mai uşor să abordezi teme care, în zilele anterioare, ar fi produs scântei între tine şi ei. Încearcă totuşi să nu mergi prea departe, să vezi ce subiecte se pot aborda şi care trebuie să mai aştepte.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Leu 

Comunicarea este şi pentru tine un atuu astăzi. Te mulezi foarte bine pe orice fel de interlocutor şi ştii cum să te faci plăcut(ă), cum să obţii ceea ce urmăreai de pe urma discuţiilor pe care le ai. Pe de altă parte, însă, trebuie să ai mare grijă ce imagine proiectezi în exterior şi cât de departe mergi cu negocierile pentru a obţine ce ţi-ai propus. Dacă mergi prea departe în primul scenariu, s-ar putea să se zică despre tine că nu eşti autentic(ă). Iar dacă nu insişti prea mult în cel de-al doilea, vei realiza c-ai avut de pierdut.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Fecioară

S-ar putea ca astăzi să te intersectezi cu o oportunitate de profit. În cazul celor mai mulţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre o activitate extraprofesională, într-un domeniu cu care cochetează doar din când în când. Sau poate că ai de-a face cu o propunere de proiect în acelaşi sector, dar după orele de program. Oricare ar fi situaţia, este clar că îţi cade bine să te poţi baza pe un buget suplimentar, mai ales dacă apar cheltuieli sau plăţi neprevăzute, pentru care nu ai prevăzut nimic din bugetul pe această săptămână. Aşadar, nu uita să economiseşti.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Balanţă

Te afli astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună, lucru care se poate traduce printr-un nivel mai ridicat de randament la locul de muncă, dar şi prin momente de calitate alături de cei dragi. S-ar putea, însă, să îţi fie mai greu să te concentrezi pe acele sarcini de serviciu care implică să urmezi unele protocoale stricte ori care sunt repetitive. Din acest motiv, dacă ai ocazia, este mai indicat pentru tine să te ocupi astăzi de acele treburi care îţi permit să dai dovadă de creativitate, să găseşti soluţii originale la situaţiile date.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Scorpion

S-ar putea ca această zi să te găsească mai sensibil(ă) decât de obicei, mai puţin dispus(ă) să petreci timp cu persoane sau în medii care te solicită prea mult ca atenţie sau energie. Aşadar, s-ar putea să observi că dai un randament mai bun dacă te concentrezi astăzi pe acele sarcini de serviciu care nu implică să lucrezi în echipă ori care îţi permit să munceşti de acasă. În raport cu familia, o astfel de stare de spirit este binevenită, căci îţi este mai uşor decât de obicei să dai dovadă de mai multă afecţiune în raport cu cei dragi.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Săgetător

Dacă ai început recent un proiect de grup sau faci demersuri reale în direcţia unui plan de viitor, astăzi este o zi bună în care să ceri sfaturi celor dragi, dar şi prietenilor ori colaboratori în legătură cu ceea ce poţi face pe mai departe. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi nu trebuie să faci eforturi prea mari pentru a-i face să înţeleagă felul în care tu vezi lucrurile. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre apariţia unor persoane care sunt dispuse să investească în ideile tale, care pot să te ajute cu nişte conexiuni sau financiar.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Capricorn

S-ar putea să te numeri astăzi printre acei nativi(e) ai(le) semnului care se întâlnesc astăzi cu o oportunitate importantă de a realiza unele profituri pe lângă salariu. În cazul unora dintre ei(le), s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la serviciu, pe lângă sarcinile de pe agenda zilnică. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), ar putea fi o activitate extraprofesională, dar în acelaşi domeniu de activitate şi/ sau la propunerea unuia dintre superiori. Oricare ar fi situaţia, este clar că performanţele şi abilităţile tale nu trec neobservate şi vor fi răsplătite cum se cuvine cât de curând.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Vărsător

Ai o dispoziţie excelentă în această zi şi vezi lucrurile în lumina lor reală, ceea ce te ajută să iei cele mai bune decizii în privinţa situaţiilor cu care te întâlneşti astăzi. Nu este exclus ca unele dintre ele să fie inspirate de sfaturile pe care le-ai primit recent de la o persoană de încredere, pe care o respecţi mult. Sau poate că ai trecut recent prin nişte evenimente care te ajută să vezi lucrurile dintr-un unghi nou, pe care nu l-ai mai explorat până acum. Oricare ar fi scenariul, cert este că se vor clarifica astăzi multe aspecte confuze.

HOROSCOP 1 noiembrie 2021 – Peşti

Ziua de astăzi te surprinde într-o dispoziţie destul de romantică şi sensibilă, dar şi mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul. S-ar putea, de exemplu, să eviţi o situaţie deloc plăcută doar prin faptul că îţi asculţi intuiţia la momentul potrivit. Aşadar, dacă te confrunţi astăzi cu întrebări grele, cu momente în care nu ştii pe ce cale să o iei, încearcă să vezi ce îţi spune vocea interioară. Răspunsurile există deja în tine şi nu trebuie decât să ai încredere în ceea ce îţi transmite primul instinct. De cele mai multe ori, are foarte multă dreptate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici