HOROSCOP 10 ianuarie. Astrele aplică azi tratament diferenţiat. Unele zodii strălucesc, iar altele sunt duse de nas

10702 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 ianuarie. Astrele aplică azi tratament diferenţiat. Unele zodii strălucesc, iar altele sunt duse de nas

Mercur face azi o conjuncţie cu Saturn în Vărsător, dar tot astăzi, Luna din Săgetător face un careu cu Neptun din Peşti. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) uimesc prin inteligenţa lor astăzi şi găsesc soluţii inedite pentru orice problemă, dar cele Mutabile (Fecioară, Săgetător, Peşti) se lasă prea uşor duse de nas.

HOROSCOP 10 ianuarie Berbec

Starea ta de spirit ar putea lăsa de dorit astăzi. Ori poate că doar nu este cea cu care eşti obişnuită, cu care ceilalţi se aşteaptă să îi întâmpini într-o zi de duminică. În contexte ca acestea, somnul este cea mai bună alternativă, indiferent dacă eşti conştient(ă) sau nu de oboseala pe care ai acumulat-o în ultima perioadă. Nu cere de la tine mai mult decât poţi oferi. Apropiaţii vor înţelege în cele din urmă.

HOROSCOP 10 ianuarie Taur

Apar motive să îţi faci probleme cu privire la modul în care evoluează o relaţie de prietenie, un proiect sau o colaborare. S-ar putea să fie vorba de semnale puternice că se întâmplă ceva nelalocul lui sau de mici indicii pe care nu le mai poţi trece cu privirea. În orice caz, nu este o idee bună să iei decizii cu bătaie lungă sub impulsul momentului. Urmăreşte câteva zile care-i direcţia spre care se îndreaptă.

HOROSCOP 10 ianuarie Gemeni

Raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă s-ar putea deregla destul de tare pe parcursul acestei zile. Din acest motiv, riscul de a se contura tensiuni este mai crescut decât de obicei. Dar cu toate acestea, ar fi mai bine să purtaţi un dialog deschis decât să evitaţi elefantul din cameră. În fond, dacă adopţi un ton conciliator, nu este nicio discuţie prea greu de dus. Contează multe ce atitudine ai de fapt.

HOROSCOP 10 ianuarie Rac

S-ar putea ca astăzi să resimţi oboseala primei săptămâni a anului 2021. I-ai făcut faţă destul de bine, mai ales în contextul în care nu ai avut prea mult timp să te refaci după sărbători şi Revelion, dar astăzi organismul îţi cere imperativ să găseşti timp pentru a-ţi reîncărca bateriile. Din acest motiv, poate nu ar fi cea mai bună idee să îţi încarci programul inutil, să-ţi iei angajamente pe care nu le poţi onora.

HOROSCOP 10 ianuarie Leu

Există situaţii în care se manifestă o lipsă de încredere între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Astăzi v-aţi putea întâlni cu una din ele şi efectul este acela că se ajunge destul de uşor la replici în contradictoriu. În momente ca acestea, ai totuşi mai mult de câştigat dacă încerci să identifici cauza şi s-o elimini. Vorbeşte despre ceea ce simţi şi s-ar putea să constaţi că la mijloc era o neînţelegere.

HOROSCOP 10 ianuarie Fecioară

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ poate cauza astăzi o ruptură între tine şi partener. Sau poate că este doar o discuţie mai aprinsă, urmare a faptului că există o diferenţă importantă de viziune cu privire la ce trebuie făcut pentru a o remedia. În asemenea situaţii, este clar că nu rezolvi nimic dacă o ţii pe-a ta, dacă nu încerci să laşi de la tine pentru a se ajunge la un rezultat.

HOROSCOP 10 ianuarie Balanţă

Indiferent dacă lucrezi azi conform programului sau te ocupi de nişte treburi restante, productivitatea pe care îţi imaginai că o ai nu se va reflecta şi în practică. S-ar putea să îţi scape unele lucruri importante ori nu le acorzi atâta atenţie pe cât ar trebui. Sau poate că îţi fac probleme aparatura sau programele pe care le foloseşti. În orice caz, nu te ocupa de sarcini care necesită o foarte mare atenţie la detalii.

HOROSCOP 10 ianuarie Scorpion

Tentaţiile te urmăresc astăzi la tot pasul şi trebuie să ai grijă ca cheltuielile tale să se încadreze în limita de buget pe care ţi-ai setat-o pentru acest sfârşit de săptămână. Ai putea avea tendinţa să raţionalizezi anumite achiziţii, să le pui pe seama a tot felul de factori, dar în cele din urmă, îţi vei da seama c-ar fi fost mai bine să aştepţi, să nu te arunci pe prima oferă apărută la orizont.

HOROSCOP 10 ianuarie Săgetător

Din câte se parte, te urmăresc astăzi tensiunile în raport cu unele persoane din familie. S-ar putea să fie vorba de unele replici în contradictoriu ocazionate de diferenţele de viziune între tine şi ei sau poate fi vina unei situaţii care se întâmplă astăzi, care subliniază că există incompatibilităţi în legătură cu care nu ai ce face decât să încerci să le navighezi cât mai bine. Lasă de la tine şi vor lăsa şi ei.

HOROSCOP 10 ianuarie Capricorn

Dacă primeşti astăzi veşti care nu sunt prea îmbucurătoare, nu te grăbi să le crezi. Consultă şi alte surse, întreabă persoane mai abilitate, mai aşteaptă câteva zile înainte să iei decizii sau să faci alegeri pe seama lor. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie mai degrabă vorba de momente care îi emoţionează, care îile fac să ia în nume personal anumite vorbe sau gesturi care altfel nu i-ar/le-ar fi afectat decât foarte puţin.

HOROSCOP 10 ianuarie Vărsător

S-ar putea ca astăzi să se anuleze unele planuri cu prietenii care au implicat nişte investiţii nu tocmai mici din partea ta. Înainte să îţi faci o părere cu privire la buna lor credinţă - sau lipsa ei - poate ar fi mai bine să analizezi situaţia la rece, să vezi într-adevăr dacă ai motive să te lezezi sau nu. În fond, i se pot întâmpla oricui situaţii ieşite din comun, neaşteptate, care schimbă cu totul agenda.

HOROSCOP 10 ianuarie Peşti

În cazul în care te numeri printre cei care lucrează astăzi, nu te aştepta să comunici prea bine cu superiorii. Fie că e din cauza oboselii sau a altor motive, care ţin de probleme punctuale, este clar că nu poţi trece anumite lucruri cu vederea, că rişti să-ţi atragi antipatii din partea unor persoane care au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte evoluţia ta la serviciu. Diplomaţia îţi este aliatul de nădejde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici