HOROSCOP 10 IULIE: Zodiile de Apă au parte de o după-amiază romantică şi o seară cu evenimente neaşteptate

  • Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Neptun retrograd în Peşti, ceea ce înseamnă că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) au parte de o după-amiază romantică
  • Se întrevede o seară cu evenimente neaşteptate pentru zodiile de Apă şi cele de Pământ
16787 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 IULIE: Zodiile de Apă au parte de o după-amiază romantică şi o seară cu evenimente neaşteptate

Sursa FOTO: Profimedia

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Neptun retrograd în Peşti, ceea ce înseamnă că zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) au parte de o după-amiază romantică, dar şi plină de provocări în plan relaţional. Spre seară, aceeaşi Lună din Peşti aderă la două sextile armonioase cu Jupiter şi Pluto retrograde din Capricorn, ceea ce denotă că se întrevede o seară cu evenimente neaşteptate pentru zodiile de Apă şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), mai ales dacă se întâlnesc în acest moment al zilei.

HOROSCOP 10 IULIE BERBEC

Cineva din umbră are azi grijă de tine în plan profesional şi te recomandă pentru activităţi care te aduc în faţă sau care te ajută să ai parte de un plus la salariu. Sau poate că este vorba de o situaţie la serviciu în care te dovedeşti omul potrivit la locul potrivit. În orice caz, cert este că reuşeşti să te mobilizezi în timp util, să faci apel la resursele interioare pentru a te pune pe treabă. Aşteaptă-te totuşi să fie vorba de multă treabă la mijloc, iar stresul şi aşteptările care planează pe umerii tăi nu-ţi fac treaba uşoară.

HOROSCOP 10 IULIE TAUR

Aceasta este o zi propice pentru a te concentra pe proiectele şi colaborările avute pe rol, dar şi pe cele pe care vrei să le derulezi în viitorul apropiat. Încearcă să te ocupi azi de aspecte birocratice sau alte chestiuni care implică să transpui în practică idei şi viziuni despre care aţi vorbit în ultima vreme. În cazul altor nativi(e), o convorbire sau o întâlnire cu cineva din străinătate poate avea un efect revelator asupra lor. Li se stârneşte entuziasmul şi speranţa cu privire la unele perspective de viitor şi încep să întrezărească câte puţin luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 10 IULIE GEMENI

Te aşteaptă o zi productivă la locul de muncă. Cu toate că cei cu care lucrezi au o personalitate puternică şi nici tu nu te laşi mai prejos din acest punct de vedere, reuşiţi totuşi să trageţi tare la aceeaşi căruţă şi să obţineţi rezultate foarte bune împreună, în ciuda micilor tensiuni care ar putea apărea pe parcursul acestei zilei. De un climat asemănător ai parte şi acasă, unde lucrurile stau cam la fel. Reţeta succesului pare a fi aceea că v-aţi delimitat bine îndatoririle şi drepturile în relaţie, ceea ce înseamnă că raportul de forţe este într-o stare echilibrată.

HOROSCOP 10 IULIE RAC

Se anunţă o zi în care contează mult cum anume interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Aveţi viziuni şi obiective care coincid, iar acest lucru vă ajută să faceţi progrese astăzi în ceea ce priveşte proiectele pe care le aveţi împreună. Iar dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional sau de viaţă care se desfăşoară la distanţă, nici nu simţi astăzi problemele de comunicare ce afectează uneori relaţia ta de muncă sau sentimentală. În cazul unor nativi(e), astăzi s-ar putea oficializa un nou parteneriat, care promite să îţi deschidă unele uşi în plan profesional.

HOROSCOP 10 IULIE LEU

Şi pentru tine se prefigurează o zi cu rezultate bune în plan profesional. E drept că volumul de muncă este destul de mare sau mai redus, dar solicitant, în schimb îi faci faţă fără prea mari probleme. Stai bine cu nivelul de energie şi reuşeşti să te ridici la înălţimea provocărilor graţie faptului că nu te pierzi cu firea în faţa lor. Este important totuşi să faci lucrurile cu măsură, să îţi găseşti timp pentru odihnă, indiferent de multitudinea de sarcini pe care le ai de dus la îndeplinire. În caz contrar, vei fi destul de obosită în zilele următoare.
 

HOROSCOP 10 IULIE FECIOARĂ

Se arată o zi perfectă pentru tine în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. Faptul că aveţi preocupări de timp liber asemănătoare sau chiar hobby-uri în comun vă ajută să petreceţi momente de calitate împreună, să vă apropiaţi unul de celălalt. Tot azi ai parte de un context astral bun pentru întâlniri romantice, cu partenerul de viaţă sau cu persoana de care eşti interesat(ă) de ceva timp încoace. Iată deci o oportunitate bună să stai mai mult în compania celor la care ţii, să te bucuri realmente, în tihnă de ceea ce aveţi să vă oferiţi unii celorlalţi.

HOROSCOP 10 IULIE BALANŢĂ

În cazul în care lucrezi de acasă ori ţi-ai programat pe astăzi unele treburi de ordin gospodăresc, s-ar putea să ai parte de un randament care te impresionează până şi pe tine. Climatul liniştit de acasă ori ajutorul oferit de cei tragi te ajută să îţi pui ordine în gânduri şi în acţiuni şi să performezi la un nivel foarte ridicat pentru acest moment din săptămână. Ba chiar s-ar putea să duci la bun sfârşit mai multe sarcini decât te-ai fi aşteptat, ceea ce înseamnă că, în zilele care urmează, ai mai mult timp la dispoziţie pentru ceea ce-ţi place.

HOROSCOP 10 IULIE SCORPION

Comunici astăzi foarte bine cu persoana iubită şi/ sau copiii. Aşadar, după ce te întorci de la serviciu, asigură-te că ai pregătit un program pentru tine şi ei. Fie că staţi în casă şi vă bucuraţi de pasiunile voastre, individual sau în comun, ori faceţi o mică drumeţie, cert este că vă va prinde bine să vă destindeţi, să vă desprindeţi puţin de lucrurile care vă pricinuiesc stres. În plus, astăzi s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să intre în discuţie sau chiar să se vadă cu o persoană pe care o găsesc extrem de interesantă. Se înfiripă ceva.

HOROSCOP 10 IULIE SĂGETĂTOR

Încearcă să te ocupi astăzi de treburile casnice rămase restante de peste săptămână sau de cele de care te ocupi de obicei în weekend. Aceasta este o zi bună să mergi la cumpărături, cu familia sau singur(ă), să faci plinul pentru zilele care urmează sau chiar să faci mici investiţii în spaţiul de locuit. Astrele ţi-ar putea aduce în cale unele oferte avantajoase, care răspund unor nevoi imediate ale tale şi ale familiei. În plus, aceasta-i o ocazie bună să discuţi cu cei dragi ce anume aţi avea nevoie pentru a vă uşura traiul în perioada care se prefigurează înainte.

HOROSCOP 10 IULIE CAPRICORN

Te înţelegi astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, fie că interacţionezi cu ei în plan profesional sau social. Ai o viziune practică, dar în acelaşi timp ştii să speculezi momentele în care ar fi cel mai bine să intervii, graţie faptului că eşti racordat(ă) la propria voce interioară, la mesajele pe care ţi le trimite intuiţia. Ai parte aşadar de succes atât în cadrul negocierilor, cât şi dacă susţii pitch-uri sau iei cuvântul în cadrul şedinţelor. În plus, reuşeşti să consolidezi sau să începi relaţii de mare perspectivă, dar te vor ajuta foarte mult pe viitor.

HOROSCOP 10 IULIE VĂRSĂTOR

Ziua de azi te-ar putea surprinde cu unele oportunităţi financiare la care nu te-ai fi aşteptat. Ai grijă încă că nu toate merită investiţii de timp şi energie din partea ta, ceea ce înseamnă că trebuie să fii selectiv(ă) în ceea ce le priveşte. De asemenea, caută să dai dovadă de mai multă atenţie în felul în care îţi administrezi bugetul. Există riscul să ai parte de unele pierderi, iar în acest context, profiturile cu care te-ai putea alege nu vor face decât să acopere nişte lipsuri şi goluri datorate faptului că nu ai fost prea organizat(ă) în privinţa finanţelor.

HOROSCOP 10 IULIE PEŞTI

Se anunţă o zi cu perspective pozitive pentru tine. S-ar putea să fie vorba de unele proiecte sau colaborări care înregistrează progrese notabile sau care îşi pun astăzi bazele. Ori te întâlneşti poate cu prietenii sau cunoşti astăzi persoane care au viziuni şi idealuri similare cu ale tale. În orice caz, cert este că ai toate motivele să priveşti optimist(ă) către viitor, să fii entuziasmat(ă) în privinţa perspectivelor tale pe termen lung, pe mai multe planuri. Important este să investeşti în aceste iniţiative şi relaţii timpul şi energia necesare pentru a le face să evolueze în direcţia pe care-o doreşti.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici