HOROSCOP 11 ianuarie. Patru zodii apără cauze pierdute. Riscă să-şi irosească inutil timp şi energie

Marte din Săgetător aderă azi la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să apere cauze pierdute.

6093 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 ianuarie. Patru zodii apără cauze pierdute. Riscă să-şi irosească inutil timp şi energie

HOROSCOP 11 ianuarie. Patru zodii apără cauze pierdute. Riscă să-şi irosească inutil timp şi energie

HOROSCOP 11 ianuarie - Berbec

Se prea poate ca astăzi să apară indicii că ceva în care crezi cu tărie te face să nu mai fi înţelegător(oare) cu privire la alte puncte de vedere diferite. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre convingeri care te ţin ancorat(ă) în trecut, care nu te ajută să priveşti în viitor. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai nevoie să procesezi nişte lucruri care au rămas fără răspuns până acum. În caz contrar, există riscul să reproduci obiceiuri care nu îţi fac bine sau ataşamente de care ar fi bine să scapi pentru evoluţia ta viitoare.

HOROSCOP 11 ianuarie - Taur

Există posibilitatea să îţi dai seama astăzi că ai îndreptat mult timp şi eforturi în direcţia unor relaţii sau proiecte care s-au dovedit a fi fost păguboase ori cu mult diferite de aşteptările tale, de ceea ce ai fost îndreptăţit(ă) să primeşti de pe urma investiţiilor tale, fie că au fost de timp, energie ori bani. Ori poate că ai tras mai mult la căruţă decât alte persoane implicate într-o iniţiativă comună, iar acum te gândeşti dacă merită să mai continui. Astfel de decizii nu se iau sub impulsul de moment, deci caută să rumegi lucrurile înainte să iei atitudine.

HOROSCOP 11 ianuarie - Gemeni

Este posibil astăzi să apară discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă ori în raport cu colegii de serviciu. Poate că raportul de forţe s-a dereglat, iar unul dintre voi încearcă să-şi impună opiniile fără să ţină seama de celelalte puncte de vedere din jur. În alte cazuri, ar putea fi vorba despre comportamente de la serviciu care trec de pragul casei, dar fără a avea rezultatele pe care le au la locul de muncă. În orice caz, cert este că trebuie impuse unele limite clare, astfel încât să nu continue obiceiuri care pot face rău mai târziu.

HOROSCOP 11 ianuarie - Rac

Nu duci lipsă de spor la serviciu, dar în acelaşi timp, trebuie să fii sigur(ă) că eforturile şi investiţia ta de timp se îndreaptă în direcţia potrivită. În caz contrar, există riscul să te trezeşti că ai pierdut vremea ori că ai comis greşeli care nu se repară cu uşurinţă. Lucrurile nu sunt ce par a fi la prima vedere, motiv pentru care, dacă ceva pare o joacă de copii, s-ar putea să dovedească a fi fost mult mai complicat. Întoarce o problemă pe toate părţile înainte de a încerca să o rezolvi. În felul acesta, nu vei rata nimic.

HOROSCOP 11 ianuarie - Leu

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca această zi să vină la pachet cu tensiuni între ei/ele şi partenerii lor de viaţă ori copii. În alte situaţii, s-ar putea să fie vorba despre unele dorinţe ori acţiuni pripite care le aduc satisfacţii, dar care nu le fac bine în cele din urmă. Oricare ar fi situaţia, cert este că raţiunea ar trebui să primeze astăzi. Pe termen scurt, îţi poate părea bine să faci anumite lucruri, dar dacă vei cântări urmările unor decizii sau comportamente, vei vedea că nu îţi vor aduce numai beneficii, ba dimpotivă, şi neajunsuri.

HOROSCOP 11 ianuarie - Fecioară

Ar putea apărea azi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Se întâmplă unele lucruri neaşteptate în gospodărie sau în cadrul familiei şi, cel mai probabil, este nevoie să faceţi front comun pentru ca situaţia să revină la normal. Se pare însă că aveţi idei diferite despre modul în care ar trebui abordată problema, ceea ce riscă să conducă la un conflict. Încearcă să laşi orgoliul la o parte şi să îţi asumi faptul că trebuie să ajungeţi la un compromis cu privire la situaţia de faţă, cu toate că, la o primă vedere, soluţia ta pare cea mai bună.

HOROSCOP 11 ianuarie - Balanţă

Există riscul să te confrunţi astăzi cu tensiuni în raport cu colegii de serviciu, cel mai probabil din cauza faptului că aveţi idei diferite cu privire la modul în care ar trebui gestionate unele situaţii apărute la locul de muncă. În alte cazuri, poate fi vorba despre cuvinte sau, mai degrabă, conflicte care pot avea un efect psihosomatic asupra nativilor(elor) acestui semn. Cu alte cuvinte, ar putea ajunge să resimtă la nivel fizic frustrarea pe care le-a cauzat-o o situaţie apărută în viaţa profesională sau la locul de muncă. Este clar că unele lucruri nu trebuie luate în nume personal.

HOROSCOP 11 ianuarie - Scorpion

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să faci faţă tentaţiilor la cumpărături. În ultima perioadă, te-ai gândit mai mult la nevoile şi dorinţele celor dragi decât la ale tale, motiv pentru care este de înţeles dacă îţi vine greu să treci pe lângă magazinele preferate ori să navighezi pe siturile des frecventate fără a cumpăra ceva. Ori poate că se întâmplă alte lucruri mai puţin plăcute în viaţa ta care te predispun la achiziţii care îţi oferă satisfacţie imediată. Pe de altă parte, astfel de cheltuieli pot constitui o presiune mult prea mare pentru bugetul tău din această perioadă.

HOROSCOP 11 ianuarie - Săgetător

Ceva din comportamentul tău s-ar putea să îi lezeze destul de mult pe cei din familie. Ai obiceiul de a face lucruri abrupte, de a spune verde în faţă ceea ce nu ţi se pare că merge bine, iar dacă nu încerci să dai dovadă de tact, s-ar putea ca abordarea ta să fie considerată drept un atac. Din acest motiv, s-ar putea ca astăzi să fie mai vizibile decât de obicei diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate între tine şi cei dragi, cu riscul ca această situaţie să conducă la conflicte care, de fapt, nu au nicio miză.

HOROSCOP 11 ianuarie - Capricorn

S-ar putea ca astăzi să fii mai sensibil(ă) decât de obicei, să iei în nume personal vorbe sau acţiuni pe care, de regulă, ţi-ar fi fost uşor să le ignori într-un alt context. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să treci prin filtrul raţiunii orice reacţie înainte de a-i da curs. În plus, nu te lăsa prea mult influenţat(ă) de zvonuri sau bârfe, ci încearcă să îţi faci o idee proprie despre informaţiile cu care intri în contact. Vei avea mult mai mult de câştigat dacă încerci să nu te laşi pradă instinctelor de moment pe parcursul zilei.

HOROSCOP 11 ianuarie - Vărsător

Nu este un moment propice astăzi pentru investiţii. Poate că eşti entuziasmat(ă) în ceea ce le priveşte şi nu este exclus să ai în jurul tău persoane care te încurajează să mergi înainte şi să îţi iei astfel de angajamente. Există însă probleme care ţi-au scăpat şi care riscă să te urmărească pe termen lung dacă nu eşti atent(ă). Aşadar, poate că ar fi mai indicat să îţi iei timp suplimentar de reflecţie înainte să iei o decizie de la care nu mai poţi da înapoi. În caz contrar, pot interveni situaţii pe care nu ţi le-ai fi dorit deloc.

HOROSCOP 11 ianuarie - Peşti

Este posibil astăzi să simţi mai mult ca de obicei greutatea responsabilităţilor care îţi revin la locul de muncă ori a aşteptărilor care sunt proiectate asupra ta. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie afectată încrederea în propria persoană, să te îndoieşti că ai putea duce la îndeplinire cu succes sarcinile de care te ocupi astăzi. Încearcă să priveşti obiectiv lucrurile şi să nu îţi imprimi standarde pe care, în contextul dat, nu le poţi atinge din motive care nu ţin de tine. Trebuie să înţelegi cumva că, în anumite situaţii, tot ce poţi face este să te adaptezi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici