HOROSCOP 11 iunie. Marte în Leu. Mândria e o sabie cu două tăişuri

14867 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 iunie. Marte în Leu. Mândria e o sabie cu două tăişuri

HOROSCOP 11 iunie. Marte în Leu. Mândria e o sabie cu două tăişuri

Marte intră azi în Leu, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, când intră în Fecioară. Mândria ar putea fi o sursă de evenimente pozitive, dar şi negative pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) în această perioadă.

HOROSCOP 11 iunie - Berbec

Marte intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce face ca plictiseala care se instalează uneori în relaţia cu cei dragi să dispară cu totul. Atât tu, cât şi ei sunteţi mai deschişi la experienţe noi împreună, să vă cunoaşteţi unii altora pasiunile şi interesele. Pe de altă parte, s-ar putea să constaţi şi că certurile sunt mai aprinse decât de obicei, că spiritele se încing mai repede decât în mod normal. Dacă eşti single, s-ar putea ca cineva să te curteze intens, să insiste cu tot dinadinsul să-şi facă loc în inima ta.

HOROSCOP 11 iunie - Taur

Marte progresează azi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că se schimbă ceva în dinamica dintre tine şi rudele apropiate. Dezbateţi mai înflăcărat decât de obicei anumite subiecte de discuţie, iar în alte situaţii, ţi se pare că nu trageţi în aceeaşi direcţie, că interesele voastre se bat cap în cap. Aşadar, pe fundalul acestui tranzit, creşte riscul de conflicte aprinse cu familia. Pe de altă parte, vin şi veşti bune, întrucât se pot soluţiona destul de uşor situaţii problematice care trenau de multă vreme, în raport de care n-aţi luat măsuri până acum.

HOROSCOP 11 iunie - Gemeni

Marte ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că felul în care interacţionezi cu ceilalţi în următoarele săptămâni este unul asertiv, care caută să se impună. În multe situaţii, te vei impune cu uşurinţă şi vei lăsa impresia unei persoane de încredere, pentru care nicio provocare nu este prea grea, dar în alte circumstanţe, s-ar putea să pară că ai o atitudine condescendentă. Aşadar, va fi greu, uneori chiar imposibil, să mulţumeşti pe toată lumea. În fond, ceea ce încearcă acest tranzit să te înveţe este că, printre altele, trebuie să fii mai selectiv(ă).

HOROSCOP 11 iunie - Rac

Marte îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează începutul unei perioade de câteva săptămâni în care cheltuielile tale sunt mai mari decât de obicei. De vină pot fi nişte achiziţii pe care nu le-ai făcut mai devreme, unele investiţii care au lipsit la momentul potrivit. Sau poate că bagi mâna prea adânc în buzunar pentru a-ţi finanţa un hobby sau o preocupare a unei persoane dragi. Aşadar, este absolut esenţial să îţi setezi nişte limite clare. E drept că apar şi oportunităţi de câştig, dar nu vor fi prea mari.

HOROSCOP 11 iunie - Leu

Marte poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea să îţi confere un nivel mai ridicat de energie în perioada care urmează. De asemenea, eşti mai asertiv(ă) decât de obicei, mai puţin dispus(ă) să încuviinţei asupra unor lucruri pe care nu ţi le doreşti pentru a le face altora pe plac. Acest lucru s-ar putea să le îndepărteze pe unele persoane, mai ales dacă nu te mai laşi influenţat(ă) ca înainte. Vor exista însă şi situaţii în care rişti să pierzi persoane importante, care ţin la tine, dacă nu îţi dai seama că poate fi şi sănătos compromisul.

HOROSCOP 11 iunie - Fecioară

Marte îşi face azi intrarea în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate face ca unele lucruri din trecut să-ţi invadeze prezentul. Poate fi vorba despre persoane care nu au o influenţă bună asupra ta ori de situaţii în care ai promis că nu te vei mai trezi implicat(ă) pe viitor. În orice caz, pare-se că nu te-ai rupt de ele suficient, că trebuie să faci mai multe eforturi pentru a rupe nişte ataşamente, pentru a disloca zone de confort care nu sunt deloc confortabile. Nu va fi uşor să pui punct anumitor lucruri, dar beneficiile vor merita.

HOROSCOP 11 iunie - Balanţă

Marte intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce te face mai hotărât(ă) ca oricând să transformi o idee în realitate, să implementezi o iniţiativă la care te gândeşti de mai multă vreme încoace. Pe plan social, eşti la fel de implicat(ă), în sensul în care ieşi mai mult decât de obicei şi încerci să cunoşti mai multe persoane. Unele întâlniri s-ar putea să fie chiar mai importante decât te-ai aşteptat, întrucât schimbă ceva radical la perspectiva ta cu privire la anumite persoane şi situaţii din peisajul vieţii tale actuale.

HOROSCOP 11 iunie - Scorpion

Marte ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că ţi-ai setat să atingi nişte obiective foarte importante pe acest plan. Nu îţi va fi prea greu să ajungi acolo unde ţi-ai dorit, întrucât ai ambiţie şi nu îţi este frică de concurenţă. Pe de altă parte, însă, ar putea să îţi fie destul de greu să accepţi atunci când superiorii abuzează de autoritatea pe care o au. În felul acesta, rişti să îţi atragi nişte antipatii destul de mari, ceea ce ar putea să îţi creeze unele piedici. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie în asemenea situaţii.

HOROSCOP 11 iunie - Săgetător

Marte ocupă, de azi încolo, casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce îţi conferă o mentalitate de învingător(oare), pe care ar trebui să o cultivi şi după ce acest tranzit se încheie. Dacă eşti implicat(ă) însă în litigii ori procese birocratice, dacă trebuie să pleci într-o delegaţie ori să susţii un examen, trebuie să ţii minte că graba strică treaba. Pe de altă parte, toate experienţele din săptămânile următoare, bune sau mai puţin bune, îţi vor oferi o serie de lecţii foarte importante, care te vor ajuta să abordezi mai eficient în viitor situaţiile din ultima vreme.

HOROSCOP 11 iunie - Capricorn

Marte intră astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face colaborările destul de dificile în următoarea perioadă, indiferent dacă îl implică pe partenerul de viaţă sau pe colegii de serviciu. E drept că spiritul de competiţie duce la progres, dar atunci când obiectivele voastre coincid, concurenţa înţeleasă prost s-ar putea să vă tragă înapoi. Aşadar, este important să te asiguri că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cel(a) cu care convieţuieşti, cu persoanele cu care lucrezi. În caz contrar, raportul de forţe s-ar putea deregla prea mult pentru a colabora eficient.

HOROSCOP 11 iunie - Vărsător

Marte ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce dinamizează atmosfera în plan sentimental şi la locul de muncă. Relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă te energizează şi te impulsionează să ceri mai mult de la tine, dar în acelaşi timp, s-ar putea să dezvolţi nişte standarde greu de atins de către cei din jur. În felul acesta, se poate ajunge destul de uşor la o atmosfera tensionată în cuplu sau la serviciu. Aşadar, încearcă să te autoanalizezi, să vezi dacă nu cumva tinzi să ceri puţin cam mult de la ceilalţi.

HOROSCOP 11 iunie - Peşti

Marte îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea înseamna că nivelul tău de energie ar putea creşte simţitor în următoarea perioadă. Aşadar, poate ar fi o idee bună să faci mai multă mişcare, să profiţi de acest metabolism accelerat. Pe de altă parte, însă, eşti mai predispus(ă) la accidentări, la situaţii în care neatenţia s-ar putea să te pună pe bară o vreme. Aşadar, aliatul tău de nădejde în această perioadă este atenţia, de care trebuie să dai dovadă atât la serviciu, cât şi după orele de program profesional.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici