HOROSCOP 12 octombrie. Saturn iese din retrogradare. Greul abia acum începe pentru aceste patru zodii

Saturn iese azi din retrogradarea prin semnul Vărsătorului, prilej cu care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot respira uşurate. Li se ridică de pe umeri unele presiuni, dar trebuie să implementeze unele lecţii grele.

6224 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 octombrie. Saturn iese din retrogradare. Greul abia acum începe pentru aceste patru zodii

HOROSCOP 11 octombrie. Saturn iese din retrogradare. Greul abia acum începe pentru aceste patru zodii

HOROSCOP 12 octombrie - Berbec

Saturn începe astăzi să tranziteze în mod direct casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că unele iniţiative care s-au împotmolit îşi recapătă de astăzi treptat ritmul. Acelaşi lucru s-ar putea să se întâmple şi în cazul unor prietenii; dacă acestea au cam şchiopătat în ultima vreme, există posibilitatea ca, de azi încolo, să se revină la sentimente mai bune. Nu te aştepta la schimbări peste noapte, dar dacă vei sta să observi cum merg lucrurile, vei constata o îmbunătăţire în săptămânile următoare. Vezi care ar fi lecţia pe viitor.

HOROSCOP 12 octombrie - Taur

Saturn revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău solar, iar acest lucru înseamnă că ascensiunea ta profesională s-ar putea să prindă viteză în săptămânile care urmează. Dacă ţi se pare că te-ai îndepărtat de poziţia pe care ţi-o doreşti în ierarhie ori că ai bătut pasul pe loc, lucrurile se vor schimba în perioada următoare, cu toate că schimbările vor apărea mai lent şi este nevoie în continuare de eforturi şi investiţii de timp în acest obiectiv. Fii însă sigur(ă) de faptul că angajamentul faţă de acest plan va fi răsplătit pe măsură la momentul potrivit.

HOROSCOP 12 octombrie - Gemeni

Saturn se întoarce astăzi la traiectoria firească prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă ai amânat susţinerea unui examen sau plecare într-o destinaţie la distanţă considerabilă de casă, este posibil ca aceste planuri să revină în actualitate în săptămânile sau în lunile următoare. De asemenea, s-ar putea să facă progrese un proces birocratic în care eşti implicat(ă) şi care s-a împotmolit cândva în ultima vreme. Lucrurile se urnesc din loc şi primeşti veşti care te bucură. Mai ai încă de tras înainte să ajungă la final, dar eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 12 octombrie - Rac

Saturn începe astăzi să tranziteze în mod direct casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, fapt care dă de înţeles că încep să se rezolve unele probleme sau neînţelegeri dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau colaboratori care aveau legătură cu finanţele. S-ar putea să mai fie nevoie de timp până se ajunge la o concluzie comună în ce le priveşte, dar din câte se pare, vă poziţionaţi pe drumul cel bun. Această ieşire din retrogradare aduce schimbări în bine şi pentru nativii(ele) care s-au confruntat cu dezechilibre în ceea ce priveşte raportul de forţe în relaţii.

HOROSCOP 12 octombrie - Leu

Saturn iese azi din retrogradarea prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că te vei reapropia de cei dragi în perioada care urmează. Dacă te-ai confruntat cu momente de tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, se arată armonie pentru voi la orizont, cu toate că s-ar putea să rămână pentru o vreme subiecte sensibile, care se ating cu greu. Aşadar, se recomandă încă precauţie atunci când aduci vorba de anumite evenimente sau diferenţe de viziune între voi. Mai este nevoie de timp înainte să ajungeţi la o concluzie.

HOROSCOP 12 octombrie - Fecioară

Saturn iese azi din retrogradarea prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că nivelul tău de energie va începe să crească treptat în perioada care urmează. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să simtă o ameliorare în ceea ce priveşte volumul de muncă pe care îl primesc ori dificultatea sarcinilor de serviciu sau poate că nu mai resimt atât de acut stresul. Profită de această oportunitate pentru a aduce unele ajustări stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie ori eticii tale profesionale. Pe viitor, s-ar putea să te ajute mult.

HOROSCOP 12 octombrie - Balanţă

Saturn începe astăzi să se mişte în sens direct prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că relaţia ta cu cei dragi redevine mai apropiată în perioada următoare. Este posibil ca, în ultima vreme, să fi experimentat o oarecare distanţare în raport cu ei, care s-a manifestat prin momente dese de tensiune sau prin faptul că a lipsit timpul de calitate împreună. De asemenea, s-ar putea să reiei un hobby pe care l-ai abondat acum ceva timp sau care nu a mai avut loc în program din cauza celorlalte chestiuni avute în agenda personală.

HOROSCOP 12 octombrie - Scorpion

Saturn revine astăzi la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău solar, fapt care denotă că relaţia cu familia, cea de origine în special va începe să se îmbunătăţească pe zi ce trece. Dacă în ultima vreme ai simţit mai intens decât de obicei diferenţele de mentalitate care există între tine şi cei dragi, situaţia urmează să se schimbe în perioada care urmează. E drept că acesta este un proces lent, că schimbările în bine nu vor apărea peste noapte, dar te mişti în direcţia cea bună. De asemenea, este un moment bun pentru reluarea unor lucrări în gospodărie.

HOROSCOP 12 octombrie - Săgetător

Saturn se întoarce azi la traiectoria sa firească prin casa comunicării din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că vei interacţiona mai bine cu cei din jurul tău decât în ultima vreme. Situaţiile în care altădată te năpădeau emoţiile şi stresul sunt mai uşor de gesionat acum, cu toate că mai ai încă de lucrat la unele aspecte. Dacă unele negocieri s-au întrerupt din diverse motive ori s-au sistat colaborări, acestea s-ar putea să se reia cândva în perioada următoare. Vestea bună este că de data aceasta ştii ce să spui şi când să vorbeşti pentru a-ţi atinge scopul.

HOROSCOP 12 octombrie - Capricorn

Saturn iese azi din retrogradarea prin casa banilor din horoscopul tău solar, semn că vei ieşi încetul cu încetul dintr-o perioadă nu tocmai bună prin care ai trecut recent în plan profesional. Reîncep să apară oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, de exemplu, dar s-ar putea să implice în continuare un consum mare de timp şi energie din partea ta. De asemenea, încearcă să vezi ce a încercat să te înveţe această perioadă în ce priveşte modul în care ar trebui să-ţi gestionezi bugetul pe viitor. Sigur a avut o lecţie pentru tine.

HOROSCOP 12 octombrie - Vărsător

Saturn revine azi la mersul direct prin semnul naşterii tale, ceea ce-ţi conferă o mai mare libertate de expresie şi o mai mare uşurinţă în a gestiona situaţii sociale care îţi trezeau emoţii în alte circumstanţe similare pe care le-ai experimentat în ultima vreme. Cu toate că eviţi încă unele situaţii complicate şi nu te simţi încă pregătit(ă) să înfrunţi anumite probleme de viaţă mai complicate, se vede că mergi totuşi spre direcţia bună. Ai mai multă încredere în tine, deşi ştii că mai ai de lucrat până să poţi spune că ţi-ai atins potenţialul cu care ai fost înzestrat(ă).

HOROSCOP 12 octombrie - Peşti

Saturn iese azi din retrogradarea prin casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt care denotă că, de azi înainte, vei încerca să adopţi o altă atitudine faţă de persoanele sau situaţiile din trecut care se încăpăţânează să rămână în peisajul actual, cu toate că locul lor nu mai este acolo. Cu alte cuvinte, faci demersuri pentru a închide capitole care trebuiau încheiate de mult, care nu ar trebui să mai facă parte din prezent. Nu-ţi va fi uşor să te desprinzi cu totul de ele, dar ultimele luni ţi-au transmis cât se poate de clar semnalul că trebuie făcut ceva.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici