HOROSCOP 12 aprilie 2022. Miracolul se întâlneşte azi cu iluzia. Aceste zodii trebuie să cântărească atent lucrurile

Jupiter şi Neptun fac azi o conjuncţie în Peşti, ceea ce aduce situaţii nemaivăzute, dar şi risc crescut de iluzii pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

13040 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 aprilie 2022. Miracolul se întâlneşte azi cu iluzia. Aceste zodii trebuie să cântărească atent lucrurile

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Berbec 

Jupiter realizează azi o conjuncţie cu Neptun în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care ai astăzi mai multă încredere în vocea ta interioară, în ceea ce îţi spune instinctul să faci într-o situaţie sau alta. Aşadar, nu îţi este tocmai greu să îţi dai seama ce este de făcut într-o situaţie sau alta. Ştii cum să citeşti printre rânduri, cum să decodifici ceea ce urmează să se întâmple pe baza indiciilor din prezent. De asemenea, este o zi bună pentru meditaţie şi introspecţie, mai ales dacă eşti în proces de a trece peste unele evenimente mai neplăcute.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Taur 

Jupiter face astăzi o conjuncţie cu Neptun în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce poate aduce oportunităţi de a realiza progrese la nivelul proiectelor personale şi/ sau a iniţiativelor comune. Pe de altă parte, este important să afişezi o doză sănătoasă de realism, pentru că există riscul să visezi mult prea departe, să nu îţi dai seama de unele limite pe care nu poţi să le schimbi. Aşadar, nu îi desconsidera pe cei care îţi spun că un anumit lucru nu este fezabil sau că mai trebuie să lucrezi la unele aspecte. Doar aşa ajungi departe.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Gemeni 

Jupiter şi Neptun se întâlnesc azi în casa carierei din horoscopul tău solar, ceea ce îţi oferă şansa de a te face remarcat(ă) la locul de muncă. Ceva din felul în care te porţi şi gândeşti atrage astăzi atenţia în mod pozitiv, dar s-ar putea să nu fie singurele lucruri de care ai nevoie pentru a atrage oportunităţile pe care ţi le doreşti. Cu alte cuvinte, faptele sunt mai importante decât vorbele în multe contexte, iar cu unul din ele s-ar putea să te întâlneşti chiar azi. Aşadar, dacă vrei să deschizi unele uşi, trebuie să te pui pe treabă.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Rac 

Jupiter şi Nepun îşi dau azi mâna în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe de-o parte, acest lucru denotă faptul că asimilezi uşor informaţie, că eşti entuziasmat(ă) în privinţa unei deplasări în interes profesional sau personal, dar pe de altă parte, trebuie să ai mai multă grijă atunci când te ocupi de lucruri care implică documente sau procese birocratice stufoase şi complexe. Mai exact, s-ar putea ca unele greşeli să te coste timp şi bani, resurse care, în anumite condiţii, sunt un lux pe care nu ţi-l poţi permite în această perioadă.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Leu 

Jupiter şi Neptun aderă azi la o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, motiv pentru care discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi vor ajunge azi inevitabil la bani. S-ar putea să nu te alegi însă cu mare lucru de pe urma lor, să nu conducă la un consens cu privire la oportunitatea realizării unor investiţii din fonduri comune. Ba dimpotrivă, există riscul să se ajungă la neînţelegeri care fac ca lucrurile să bată pasul pe loc, dacă nu chiar să involueze. Aşadar, încearcă să deschizi altcândva astfel de subiecte.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Fecioară 

Jupiter şi Neptun fac o conjuncţie azi în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care te bucuri de bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu multe privinţe şi riscul este mică să se ajungă la conflicte. Pe de altă parte, poţi avea tendinţa de a-i idealiza pe ceilalţi, de a trece cu vederea unele vicii de comportament care nu îţi fac bine şi care ar putea fi corectate destul de uşor. Prin urmare, este nevoie de sinceritate în anumite momente.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Balanţă 

Jupiter şi Neptun realizează azi o conjuncţie în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te bucuri de un randament ridicat la serviciu. Pe de altă parte, există riscul să faci unele erori din neatenţie ori pentru că ţi-ai luat prea multe sarcini astăzi. În anumite situaţii, trebuie să înveţi să refuzi şi să ai mai multă grijă la volumul de lucru la care te înhami. În caz contrar, există riscul să te forţezi prea mult, să te bazezi prea mult pe faptul că organismul tău va face faţă cu brio provocărilor la care îl supui.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Scorpion

Jupiter şi Neptun intră azi într-o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează faptul că te vei bucura de momente plăcute astăzi în compania lor. Simţi imboldul de a spune lucruri măreţe, de a face gesturi mari pentru a-i impresiona pe cei dragi sau pe acel cineva cu care ai început de curând să te vezi, dar poate că ar fi mai bine dacă ai da dovadă de autenticitate. De asemenea, este important să spui la timp ce anume te deranjează la ceilalţi şi să nu găseşti scuze pentru comportamente nu tocmai plăcute.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Săgetător 

Jupiter şi Neptun îşi dau mâna azi în casa familiei din astrograma ta generală, motiv pentru care te bucuri de armonie astăzi în familie. Pe de altă parte, există riscul ca această atmosferă să nu fie decât un nor de fum, ceva care maschează comportamente şi atitudini care nu fac deloc bine relaţiei tale cu cei dragi. Aşadar, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să priveşti anumite lucruri drept în faţă, să nu le ignori de dragul atmosferei călduţe care s-a instalat în acest sector de viaţă. În felul acesta, poţi avea o relaţie sănătoasă cu apropiaţii.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Capricorn 

Jupiter şi Neptun se întâlnesc azi în casa comunicării din astrograma ta solară, motiv pentru care te descurci azi cu bine în toate contextele care necesită să interacţionezi cu ceilalţi. Pe de altă parte, se recomandă să ai mai multă grijă în cine anume ai încredere, întrucât există riscul ca printre anumite zâmbete binevoitoare să se ascundă şi inteţii care nu îţi sunt tocmai favorabile. De asemenea, s-ar putea ca, în anumite contexte, să ajute mai mult dacă laşi faptele să vorbească în locul tău. Încearcă să vezi în ce categorie poţi încadra situaţiile de comunicare întâlnite pe parcursul zilei.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Vărsător 

Jupiter şi Neptun fac conjuncţie astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care există posibilitatea să apară azi unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, există şi riscul de a cheltui mai mult decât ar fi înţelept, de a avea o viziune uşor exagerată despre bugetul de care dispui în această perioadă. Aşadar, caută să ţii o evidenţă clară a bugetului de care dispui pentru a te asigura că nu bagi mâna în buzunar mai adânc decât ar trebui s-o faci.

HOROSCOP 12 aprilie 2022 - Peşti

Jupiter şi Neptun se întâlnesc azi într-o conjuncţie în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma. Felul tău de a fi atrage şi te face popular(ă), indiferent de cercurile prin care te învârţi, dar în acelaşi timp, este posibil să laşi impresii diferite oamenilor pe care îi întâlneşti. Fie că îţi dai seama, fie că nu, îţi doreşti să placi celorlalţi şi aduci ajustări comportamentului tău pentru a te plia pe ceea ce caută ei la un prieten sau un colaborator. Ai fi mai câştigat(ă), însă, pe termen lung dacă ai da dovadă de ai multă autenticitate.
 

Berbec 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici