HOROSCOP 12 MAI 2020: Zodiile pe care le aşteaptă schimbări majore. Ce spun astrele despre relaţiile cu cei dragi

Mercur intră astăzi în domiciliul său diurn, semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 28 mai.

31073 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 MAI 2020: Zodiile pe care le aşteaptă schimbări majore. Ce spun astrele despre relaţiile cu cei dragi

Sursa FOTO: Profimedia

În acest răstimp, oferă prilejul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti), de a schimba felul în care se exprimă şi gândesc lucrurile în plan financiar, profesional şi în relaţie cu cei dragi.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Berbec

Mercur poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general şi vine în sprijinul lui Saturn, retrograd de ieri prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup. Concret, te va ajuta în următoarele săptămâni să porţi acele discuţii necesare cu colaboratorii, clienţii, finanţatorii şi/ sau partenerul de viaţă pentru a te asigura că activităţile pe care le derulezi cu ei îşi revin treptat la normal. Ei te vor ajuta să îţi ajustezi şi să îţi rafinezi ideile, astfel încât reuşita lor pe termen lung să fie garantată. Dar pentru asta trebuie să fii capabil(ă) să primeşti şi critici.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Taur

Mercur ajunge azi în casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, ceea ce te face să fii omul potrivit la locul potrivit atunci când vine vorba de câştiguri. Cu toate că retrogradarea lui Saturn nu îţi este deloc benefică ascensiunii profesionale, îngreunând-o şi încetinind-o destul de vizibil, influenţa lui Mercur te ajută să te descurci totuşi din punct de vedere financiar. Îţi parvin informaţii şi ponturi cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a-ţi valorifica o parte din resurse. Aşadar, nu este nevoie să-ţi faci griji prea multe că banii vor constitui o problemă.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Gemeni

Mercur îşi face astăzi intrarea în chiar semnul naşterii tale, care îi este şi domiciliul diurn, semn că interacţionezi bine cu toţi cei cu care intri în contact. În sinea ta, treci prin tot felul de transformări: retrogradarea lui Saturn te tot bate la cap să îţi ajustezi crezul personal, să implementezi lecţiile care ţi-au fost predate în această perioadă în felul în care priveşti viaţa şi pe cei de lângă tine. Dar pe de altă parte, gestionezi bine ce ţi se întâmplă la nivel interior şi nu laşi să se vadă, deşi creşte riscul să intri în dezbateri inutile.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Rac

Mercur intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar prin aspectul de trigon pe care i-l trasează lui Saturn retrograd, se formează premisele unei perioade de reinvetare completă pentru tine. Nu pune presiuni inutile pe tine în săptămânile care urmează, ci caută să te remontezi mental şi fizic pentru ceea ce urmează în viitorul apropiat. Încetul cu încetul, îţi vei recupera controlul asupra propriei vieţi şi trebuie să fii pregătit(ă) pentru a lua decizii importante, care îţi vor schimba semnificativ parcursul devenirii personale. Nu va fi uşor să faci aceste alegeri, dar îţi vor arăta care-ţi sunt limitele.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Leu

Mercur trece astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, iar rolul său este aceea de a-ţi atrage atenţia asupra vieţii tale sociale şi asupra planurilor tale de viitor şi de grup. Din perspectiva raporturilor sale cu Saturn retrograd, noul tranzit al lui Mercur te ajută să vezi şi ce ar fi de făcut pentru a scoate din impas viaţa de cuplu sau unele legături profesionale care au avut de suferit în ultima perioadă. Ai nevoie însă de reciprocitate şi trebuie să aduci în discuţiile cu ceilalţi ideile tale despre îmbunătăţirea relaţiilor voastre.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Fecioară

Mercur îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, deci aşteaptă-te la o perioadă în care comunici mai bine cu superiorii, iar ideile tale sunt întâmpinate altfel de factorii de decizie de la locul de muncă. Ingresul lui Mercur este cu atât mai binevenit cu cât Saturn retrogradează acum prin casa muncii, îngreunându-ţi simţitor volumul de muncă. Cu Mercur amplasat în acest sector, măcar te bucuri de o apreciere reală la adresa profesionalismului şi a conştiinciozităţii de care dai dovadă. Beneficiile în plan profesional nu vor întârzia să apară, dar nu o face în defavoarea sănătăţii tale.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Balanţă

Mercur poposeşte astăzi în casa călătoriilor şi a studiilor din horoscopul tău general, asigurându-ţi atât reuşita obiectivelor asociate cu deplasările la distanţe mai mici sau mai mari de casă, cât şi succesul la examene în cazul în care te aşteaptă o sesiune la orizont, de exemplu. În săptămânile care urmează, ai putea chiar să îţi faci unele planuri de vacanţă cu cei dragi, dar programează-le pe la mijlocul sau finalul verii pentru a te asigura că nu va fi nevoie să-ţi reprogramezi concediul din motive obiective. Tot Mercur este şi cel care te ajută să comunici cu partenerul şi copiii.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Scorpion

Mercur tranzitează de azi înainte casa banilor şi/ sau a bunurilor pe care le deţii în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care derulezi activităţi profesionale, iar rolul său este acela de a facilita discuţii între tine şi ei cu privire la modul în care vă veţi gestiona şi valorifica resursele deţinute împreună. În plan familial, asemenea conversaţii pot avea un impact mai larg întrucât ajută şi la echilibrarea forţelor pe plan familial. Retrogradarea lui Saturn a produs o răceală în atmosfera de acasă, dar curajul tău de a pune degetul pe rană poate îndrepta lucrurile.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Săgetător

Mercur începe astăzi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar rolul său este acela de a înlesni interacţiunea cu persoana iubită, dar şi cu partenerul de afaceri, clienţii, colaboratorii sau alte persoane cu care derulezi activităţi profesionale. Aşadar, se poate spune că el vine să uşureze într-o anumită măsură tranzitul retrograd al lui Saturn, care afectează destul de puternic felul în care comunici. Toate aceste date indică faptul că această perioadă ar trebui dedicată mai degrabă cultivării relaţiilor personale şi profesionale deja existente decât începerii unor legături noi, care sunt expuse riscului de-a debuta cu stângul.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Capricorn

De azi încolo, Mercur se deplasează prin casa muncii din horoscopul tău general şi te ajută să te organizezi mai bine în plan profesional. În felul acesta, îndulceşti sau chiar să limitezi efectele negative ale retrogradării lui Saturn prin sectorul banilor graţie timpului şi energiei pe care le poţi direcţiona către alte activităţi cu caracter financiar. Acesta este, de exemplu, un moment potrivit să îţi iei un al doilea serviciu cu jumătate de normă sau alte proiecte pe lângă serviciu. Din punct de vedere financiar, vei gestiona astfel mai uşor provocările economice care se întrevăd la orizont în perioada următoare.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Vărsător

Mercur îşi face intrarea azi în casa iubirii şi copiilor din astrograma ta solară, semn că te aşteaptă săptămâni în care vei comunica mai uşor cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Iar având în vedere afinitatea acestui sector astral cu hobby-urile şi preocupările de timp liber, este de aşteptat să te apleci mai mult asupra lor în următoarea perioadă. Ele te vor ajuta să te cunoşti mai bine, prin raport cu Saturn retrograd din semnul naşterii tale, şi să-ţi dezvolţi talente înnăscute care se pot transforma în avantaje pe termen lung, în feluri în care nici nu te-ai gândit.

HOROSCOP 12 MAI 2020 Peşti

Mercur poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, iar energia ta te sprijină să comunici mai bine cu cei dragi. Cu toate că eşti reţinut(ă) să vorbeşti cu familia despre anumite aspecte, ţine cont că părerile şi sfaturile lor te vor ajuta mult în perioada care urmează. Se întâmplă multe în mintea ta în aceste zile, iar o opinie obiectivă din partea lor te-ar putea ajuta să faci lumină. Tot în săptămânile următoare ai putea deschide discuţia despre un eveniment din trecut trăit în raport cu ei care ţi-a pricinuit supărări peste care nu ai reuşit să treci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici