HOROSCOP 12 octombrie: Patru zodii încep săptămâna cu stângul. Vezi ce li se întâmplă

  • Săptămâna se deschide cu cinci aspecte importante, dar cel care se face simţit cel mai puternic este cel tensionat de careu între Soarele din Balanţă şi Jupiter din Capricorn. Din pricina lui, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se pot confrunta cu unele probleme.
18576 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 octombrie: Patru zodii încep săptămâna cu stângul. Vezi ce li se întâmplă

HOROSCOP 12 octombrie: Patru zodii încep săptămâna cu stângul. Vezi ce li se întâmplă

 
Berbec 
 
S-ar putea să apară discuţii în contradictoriu azi între tine şi unele persoane cu care derulezi activităţi profesionale, cel mai probabil din cauza raportului de forţe destul de dezechilibrat dintre tine şi ei. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de unele conflicte sau, în cel mai bun caz, de nişte replici acide cu partenerul, stârnite de comportamente de la serviciu aduse acasă ori de faptul că viaţa ta profesională sau a celui drag a intervenit cumva între voi. Vestea bună este însă că, până la finele zilei, se va aşterne armonia-n cuplu.
 
Taur 
 
Începutul de săptămână se anunţă a fi unul solicitant şi aglomerat pentru tine în plan profesional. Volumul de sarcini care îţi este delegat poate fi mai mare decât de obicei sau mai redus, dar la un nivel mai ridicat de dificultate, cu aşteptări şi termene-limită greu de respecat în condiţiile instrumentelor şi experienţei de muncă pe care le ai la dispoziţie. Din acest motiv, este foarte important să te organizezi până la ultimul detaliu şi să nu laşi niciun aspect la voia întâmplării. Diseară, lucrurile intri în normal, iar conform prognozei astrale, te vei bucura de momente frumoase cu familia.
 
Gemeni 
 
Pentru tine, se anunţă o zi de luni cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Este greu de spus de la ce pleacă, dacă se bazează pe motive curente sau pe nemulţumiri ce s-au adunat în timp, dar cert este că sursa discordiei, indiferent de situaţie, este nivelul insuficient de încredere între tine şi ei. Asta ar trebui să îţi dea de gândit că poate ar fi cazul să mai lucrezi la felul în care comunici cu ei, la creşterea gradului de deschidere între voi. Spre seară, s-ar putea să te vezi cu un prieten drag.
 
Rac 
 
Şi în cazul tău riscă să apară tensiuni între tine şi persoana iubită ori între partenerul de viaţă şi cineva din familia ta de origine. Problema o constituie poate o chestiune casnică, domestică sau locativă căreia nu i-aţi găsit rezolvare şi pe care nu reuşiţi să o soluţionaţi într-o manieră care să satisfacă pe toţi cei implicaţi. În astfel de situaţii, trebuie să fii empatic(ă) şi să mai laşi de la tine în anumite privinţe. În a doua parte a zilei, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor realizate.
 
Leu 
 
La serviciu, s-ar putea să îţi fie greu azi să comunici cu colegii de muncă. Asta s-ar putea datora diferenţeleor de caracter şi viziune între voi sau unor motive obiective, ce ţin mai degrabă de programele pe care le utilizaţi pentru a menţine contactul, de mijloacele alternative la care apelaţi când lucraţi de acasă. Când ţi se pare că s-a format o confuzie, caută să o lămureşti şi nu o lăsa să ia proporţii. În felul acesta, a doua jumătate a zilei te găseşte într-o dispoziţie bună. Unii(ele) nativi(e) pot primi vizite din partea socrilor sau a rudelor din străinătate.
 
Fecioară 
 
Cheltuielile sunt un punct nevralgic pe harta zilei pentru tine. Încearcă să te ţii de o listă de cumpărături, să te asiguri că nu depăşeşti limita. Este drept că pândesc la colţ tot felul de tentaţii, dar gândeşte-te bine înainte să îi întinzi cardul lucrătorului comercial. În caz contrar, s-ar putea să te trezeşti că ai făcut achiziţii care te limitează să cumperi lucruri de care aveai nevoie tu şi familia. Spre seară, situaţia se mai echilibrează, iar starea ta de spirit urmează şi ea acelaşi parcurs. Nu se poate spune că jubilezi, dar nici n-ai motive să fii trist(ă).
 
Balanţă 
 
În cazul tău, astrele anunţă tensiuni în familie. Acestea s-ar putea să vină pe filiera diferenţelor de caracter între tine şi anumiţi membri ai familiei ori a viziunilor distincte cu privire la situaţii curente care vă implică pe toţi într-o formă sau alta. În circumstanţe ca acestea, trebuie să dai dovadă de o atitudine conciliantă, să vezi dincolo de aceste incompatibilităţi. Cu siguranţă există idei şi păreri comune pe care puteţi să construiţi o strategie comună. Ba chiar s-ar putea să ajungeţi în acest punct spre seară, cu un sfat sau cu ajutorul prietenilor şi/ sau al partenerului de viaţă.
 
Scorpion 
 
Pentru tine, prima parte a acestei zile vine la pachet cu nişte veşti nu prea bune pe care le primeşti la telefon, printr-un e-mail sau un mesaj. La fel de bine s-ar putea să fie vorba despre unele bârfe care circulă despre tine sau un apropiat ori poate că resimţi urmările unor intrigi în care te-ai implicat acum ceva vreme, Oricare ar fi situaţia, poate nu ar fi rău să consulţi şi alte surse, să vezi dacă nu cumva proporţiile acestor vorbe sunt exagerate. În plan profesional, în a doua parte a acestei zile, lucrurile merg însă nesperat de bine.
 
Săgetător 
 
În prima parte a zilei, nu se arată un moment bun să îţi iei angajamente financiare pe termen lung, indiferent dacă vizează planuri personale de viitor sau proiecte în care doar eşti implicat(ă). S-ar putea să nu calculezi foarte bine riscurile, să te implici în iniţiative care îţi pot pricinui pagube din cauză că nu sunt suficient analizate şi puse la punct. În a doua parte a zilei însă, ai parte de momente frumoase alături de partener şi/ sau copii, ceea ce îţi schimbă în bine starea de spirit. Realizezi că ai toate motivele din lume să te consideri împlinit(ă).
 
Capricorn 
 
În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să apară nişte tensiuni între tine şi superiori. Este greu de spus dacă apar pe fondul unei situaţii cu care vă confruntaţi astăzi sau din cauza unor probleme mai vechi nediscutate la timp, măturate sub covor, care ies acum la iveală pe fondul stresului şi al unor termene-limită. Dacă vrei să rămâi însă în relaţii bune cu ei, dă dovadă de mult tact şi diplomaţie. În a doua jumătate a acestei zile, te bucuri de momente de calitate în familie, ceea ce te ajută să treci peste problemele de pe planul profesional.
 
Vărsător 
 
Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. S-ar putea să te supere ceva ce ţi s-a întâmplat pe parcursul acestei zile sau poate ţi s-a umplut paharul cu frământări şi astăzi dă peste ele. Oricum ar sta lucrurile, cert este că nu rezolvi nimic dacă stăruieşti prea mult în această stare. Încearcă să te legi de ceva stabil din viaţa ta, să vezi cum îţi poţi îmbunătăţi starea de spirit şi condiţia. În acest sens, te-ar putea ajuta partenerul, deci încearcă să te deschizi mai mult în faţa ta. Chiar dacă înţelege mai puţin anumite aspecte, îţi va oferi empatie.
 
Peşti
 
Te frământă azi tot felul de griji cu privire la proiecte, relaţii de prietenie sau de muncă ori chiar parteneriatul de viaţă. Îţi este cât se poate de clar că direcţia în care merg acum lucrurile nu este cea pe care ţi-ai dorit-o şi că se pot degrada aceste legături dacă nu luaţi cât de curând nişte măsuri. Din acest motiv, recomandarea astrelor pentru tine este să fii sincer(ă), cu riscul de a răni la început, ca mai apoi lucrurile să se redreseze şi să reintre pe făgaşul normal. În a doua parte a zilei, apar unele şanse de câştig.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici