HOROSCOP 13 decembrie. O zi cu multe necunoscute azi pentru aceste zodii. Ce ecuaţii le pregătesc astrele

Mercur din Săgetător aderă azi la un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să experimenteze scurtcircuite de comunicare sau memorie care le afectează prestanţa şi chiar prestigiul. Atenţia le este azi cel mai bun aliat.

8633 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 decembrie. O zi cu multe necunoscute azi pentru aceste zodii. Ce ecuaţii le pregătesc astrele

HOROSCOP 13 decembrie. O zi cu multe necunoscute azi pentru aceste zodii. Ce ecuaţii le pregătesc astrele

HOROSCOP 12 decembrie - Berbec

Tentaţiile te urmăresc astăzi la tot pasul, dar cum ai planuri şi mâine, este important să ai grijă cărora le cedezi. În caz contrar, s-ar putea ca bugetul tău să fie prea redus mâine pentru a-ţi permite să faci tot ceea ce ai intenţionat. În consecinţă, încearcă să fii cumpătat(ă), să faci alegeri gândindu-te în perspectivă, la posibilele consecinţe ale unor achiziţii care nu se aflau în program. Altfel, va trebui să apelezi la economii.

HOROSCOP 12 decembrie - Taur

S-ar putea ca atmosfera din familie să fie astăzi destul de tensionată. Este posibil să fie vorba de energii reziduale, care vin de pe urma unor discuţii în contradictoriu sau certuri în toată regula dintre tine şi partenerul de viaţă. Din acest motiv, poate ar fi cel mai bine să vorbiţi despre anumite lucruri în bucătăria cuplului, fără ca atmosfera dintre voi să afecteze relaţia cu celelalte persoane din casă. Altfel, va deveni treptat generalizată.

HOROSCOP 12 decembrie - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să fie o zi plină şi solicitantă pentru tine, din motive obiective care ţin de termene-limită, aşteptări, aparatura sau experienţa care nu sunt la nivelul de care ai nevoie ori din cauza unor situaţii subiective, cum ar fi oboseala mentală şi/ sau fizică. Asta ar putea influenţa şi felul în care comunici cu cei din jur, în sensul în care ai mai des decât de obicei tendinţa să te răsteşti.

HOROSCOP 12 decembrie - Rac

Circumstanţele zilei de astăzi îţi fac grea misiunea de a te împărţi echitabil între preocupările de moment/ hobby-uri, respectiv planurile de viitor şi proiectele de grup. Financiar s-ar putea să îţi fie cel mai greu să faci faţă, în sensul în care trebuie să investeşti pe toate aceste planuri. Nu-ţi va fi deloc uşor să ţii pasul, dar dacă îţi organizezi bine bugetul, nu va fi nevoie să te dai în lături de la nimic.

HOROSCOP 12 decembrie - Leu

Nici ţie nu îţi va fi uşor să te implici la acelaşi nivel în plan profesional şi familial, deşi este nevoie de tine în aceeaşi măsură în ambele domenii de viaţă. Din acest motiv, este foarte important în ceea ce te priveşte să îţi organizezi timpul atent, să nu procrastinezi. Ai un nivel de energie şi bună dispoziţie care îţi permite să le faci pe toate, dar doar dacă nu-ţi pierzi timpul şi forţele aiurea.

HOROSCOP 12 decembrie - Fecioară

Eşti mai sensibil(ă) azi decât în mod normal la energiile cu care intri în contact. Te afectează vorbe şi gesturi pe care altfel le-ai trece cu vederea, fapt pentru care este absolut necesar să eviţi mediile negative şi oamenii care au tendinţa să te vampirizeze energetic. În caz contrar, s-ar putea ca starea ta de spirit pe tot weekend-ul să fie una care să nu-ţi permită să te bucuri de timpul liber avut la dispoziţie.

HOROSCOP 12 decembrie - Balanţă

Planurile pe care ţi le-ai făcut cu prietenii pentru azi sau cele de viitor ori proiectele de grup te solicită azi foarte mult, din punct de vedere financiar mai ales. Trebuie să ai grijă aşadar cum îţi organizezi finanţele şi în ce anume investeşti. Încearcă să gândeşti lucrurile pe termen lung, să nu cauţi doar satisfacerea imediată a dorinţelor şi nevoilor. În vremurile pe care le trăim acum, este foarte important să reflectezi în perspectivă.

HOROSCOP 12 decembrie - Scorpion

Dacă activezi în cadrul unui parteneriat sau într-o echipă la locul de muncă, există riscul să apară azi probleme între tine şi colegii de serviciu ori asociaţi. Asta ar putea avea legătură cu faptul că raportul de forţe dintre voi s-a denaturat şi suferă de ceva vreme încoace. Poate ar fi cazul să discutaţi anumite aspecte, să vă asiguraţi că înţelege fiecare ce drepturi şi îndatoriri are faţă de propria persoană şi faţă de ceilalţi.

HOROSCOP 12 decembrie - Săgetător

Oboseala fizică şi stresul pe care le-ai pătimit în ultima perioadă par să îşi fi pus amprenta pe starea ta de spirit astăzi. Eşti destul de capricios(oasă) şi pare că nu îţi convine mai nimic. Nu merită totuşi să îţi laşi dispoziţia afectat(ă) în această măsură, întrucât rişti atunci să nu te bucuri aşa cum se cuvine de timpul liber pe care îl ai la dispoziţie. Încearcă să cauţi metode de a te reenergiza puţin.

HOROSCOP 12 decembrie - Capricorn

Este greu astăzi să menţii echilibrul între viaţa de cuplu şi cea socială, mai ales dacă partenerului de viaţă nu îi place cineva din grupul tău de prieteni sau invers. Gândeşte-te clar dacă aveţi motive să vă faceţi probleme în privinţa celuilalt, dacă nu cumva proiectaţi asupra persoanei iubite nişte frustrări pe care le aveţi în legătură cu voi înşivă. O discuţie deschisă pe această temă v-ar face într-adevăr foarte bine pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 12 decembrie - Vărsător

Dacă nu păstrezi balanţa în echilibru în ceea ce priveşte implicarea în carieră versus implicarea în viaţa de familie, aşteaptă-te ca partenerul de viaţă să nu stea cu mâinile în sân. Este nevoie de prezenţă de spirit din partea ta pentru a oferi atât cât este nevoie pe ambele planuri. În fond, depinde doar de tine să împaci şi capra şi varza, să te asiguri că totul merge bine în aceste domenii de viaţă importante.

HOROSCOP 12 decembrie - Peşti

Dacă munceşti astăzi, conform programului sau în cazul în care faci ore suplimentare, este important să ştii că nu vei avea parte de o zi prea uşoară. Felul în care comunici azi nu este cel mai eficient, în sensul în care îţi vine greu să te deschizi altor păreri decât ale tale, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Asta îţi poate afecta destul de puternic randamentul şi/ sau capacitatea de a te înţelege cu colegii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici