HOROSCOP 13 MAI 2020: Astrele jonglează cu nivelul de energie al zodiilor. Cum poate fi restabilit echilibrul

Nu mai puţin de două planete schimbă astăzi energiile cu care operează. La primele ore, Marte intră în Peşti, unde rămâne până pe 28 iunie şi de unde energizează şi dă avânt zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

18387 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 MAI 2020: Astrele jonglează cu nivelul de energie al zodiilor. Cum poate fi restabilit echilibrul

Sursa FOTO: Profimedia

Nu la mult timp după acest eveniment astral, Venus începe să se mişte aparent invers, adică să retrogradeze prin Gemeni, semn că aceleaşi zodii Mutabile pot fi stinghere în unele situaţii şi prea abrupte în altele. Recomandarea e aceea de a dovedi echilibru în tot ceea ce întreprind în sectorul financiar, la serviciu şi în relaţie cu cei dragi.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Berbec

Marte ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce marchează debutul unei perioade în care resimţi mai acut efectul unor frustrări sau temeri mai vechi asupra ta. În plus, el formează un careu tensionat cu Mercur, ceea ce face ca în următoarele săptămâni să intri în contact cu veşti sau ştiri care te pun pe gânduri şi te îngrijorează. De asemenea, ar fi de dorit să ai mai mare grijă la felul în interacţionezi cu ceilalţi; tot azi începe şi Venus să retrogradeze prin casa comunicării, iar cuplată cu influenţa lui Marte, poate duce la ieşiri urâte.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Taur

Marte îşi face azi intrarea în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, iar acest ingres are, în principal, rolul de a-ţi retrezi entuziasmul în legătură cu iniţiative pe care le credeai cauze pierdute. Sau poate că te animi la ideea unor noi proiecte şi colaborări cu bătaie lungă. În orice caz, ar fi de dorit să nu te hazardezi cu banii în privinţa lor. Careul format de Marte cu Mercur din casa banilor şi Venus care începe astăzi să retrogradeze prin acest sector semnalează risc crescut de potenţiale pierderi financiare de pe urma investiţiilor sau a împrumuturilor.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Gemeni

Marte poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, conferindu-ţi o atitudine proactivă în plan profesional şi social. Nu îţi este frică să te impui, să îţi faci opiniile cunoscute şi să îţi asumi poziţia faţă de chestiuni importante de pe agenda publică ori de la locul de muncă. Dar înainte de a-ţi verbaliza părerile, recomandarea astrelor ar fi aceea de a trece bine prin filtrul raţiunii ceea ce vrei să transmiţi; cuadratura lui Marte cu Mercur şi Venus, retrogradă de astăzi, din semnul naşterii tale anunţă că imaginea ta ar putea avea de suferit dacă nu eşti atent(ă).

HOROSCOP 13 MAI 2020 Rac

Marte intră azi în casa filozofiei de viaţă şi a deplasărilor pe distanţe lungi, fapt ce are o influenţă diferită în cazul fiecărui(ei) nativ(e) a(l) acestui semn. Unora le trezeşte dorul de călătorii, iar altora pofta de dezbateri. Iar dacă ţinem cont că Marte face un careu la Mercur şi Venus, retrogradă de azi în casa subconştientului, s-ar putea ca diferenţele de viziune din această perioadă să se manifeste cel mai puternic la nivelul dialogului tău interior. Mai exact, una îţi spune intuiţia şi alta raţiunea. Poţi pierde mult dacă nu încerci cumva să armonizezi cele două laturi ale tale.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Leu

Marte ajunge astăzi într-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, iar efectul ingresului său se va simţi la nivelul atmosferei din parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri, care se încordează simţitor. În acest caz, Marte nu vine decât să activeze nişte puncte sensibile deja existente, generate poate de un raport inegal de forţe ori de disensiuni persistente în raport cu banii. În plus, careul său cu Mercur din casa viitorului şi Venus, retrogradă de azi prin acel sector, denotă că ai putea ajunge chiar în situaţia de a pune sub semnul întrebării viitorul parteneriatului de viaţă/ profesional actual.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Fecioară

Marte trece astăzi pragul casei parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că se creează o stare de competitivitate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Ea vă face bine atâta timp cât nu uiţi că obiectivele voastre sunt comune, că nu mergeţi în direcţii diferite. Pe de altă parte însă, pe fondul careului pe care-l face cu Marte şi Venus, retrogradă de azi prin casa carierei, te poţi aştepta la o concurenţă mai acerbă la serviciu, la tensiuni cu şefii sau chiar în raport cu partenerul referitor la cine ar trebui să aibă ultimul cuvânt.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Balanţă

Marte poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, de unde te face mai ambiţios(oasă) la serviciu, chiar cu preţul rezistenţei tale fizice. E drept că în această perioadă faci mai bine faţă la stres şi efort, dar caută să nu extenuezi cu totul. Cuadratura lui Marte cu Mercur şi Venus, retrogradă de azi încolo, anunţă că se întrevede o perioadă complicată la serviciu, cu multe obstacole şi provocări cu care nu te-ai mai întâlnit până acum. Iar pentru a le face faţă cu bine, ai nevoie să fii odihnit(ă) şi stăpân(ă) pe proprii tăi nervi.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Scorpion

Marte îşi face astăzi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce mai animă atmosfera în raport cu ei. Spontaneitatea pe care o afişezi acasă mai animă atmosfera şi vă scoate din rutina pe care inconştient aţi creat-o în ultima vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să te şi inflamezi mai uşor din toate nimicurile. De fapt, despre asta vorbeşte careul trasat de Marte la Mercur şi Venus, retrogradă şi ea de azi încolo. Trebuie să respecţi anumite limite şi libertăţile celuilalt, chiar dacă crezi că eşti bine intenţionat(ă) şi vrei să fie fericit(ă).

HOROSCOP 13 MAI 2020 Săgetător

Marte intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, fapt care ar putea influenţa simţitor climatul de acasă. Pe de-o parte, poţi iniţiativa schimbări unor rutine care au condus la o stare de monotonie, dar pe de altă parte, există riscul să te enervezi mai uşor când cei dragi nu sunt de acord cu tine, când dovedesc viziuni neconforme cu ale tale. Careul lui Marte cu Mercur şi Venus, de azi retrogradă, sugerează că aceste diferenţe devin vizibile mai ales în contextul unor discuţii cu partenerul pe seama unor chestiuni locative, domestice sau casnice de pe agenda voastră comună.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Capricorn

Marte ajunge astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, conferindu-ţi mai mult curaj să-ţi exprimi ideile şi să preiei iniţativa unor discuţii necesare cu cei cu care lucrezi şi/ sau convieţuieşti. Ţine însă cont că acest amplasament planetar vine la pachet şi cu deservicii, în sensul că te predispune la luări de poziţie ferme, care nu admit compromisuri. În plan profesional, din cauza cuadraturii cu Marte şi Venus, retrogradă de azi încolo, o inflexibilitate ca aceasta îţi poate afecta interacţiunea cu colegii de muncă, mai ales dacă lucrezi de la distanţă şi ai tendinţa de a te interpreta greşit.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Vărsător

Marte îşi face azi intrarea în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă o perioadă în care câştigi, dar şi cheltuieşti mai mult. Iar dacă judecăm din perspectiva careului format de Marte cu Mercur şi Venus, retrogradă de azi încolo prin casa hobby-urilor, am spune că investiţiile pe care eşti tentat(ă) să le faci nu sunt tocmai cele mai înţelepte. Achiziţionezi lucruri de care te-ai lipsi, din plictiseală ori pentru a satisface hatâruri personale sau ale celor dragi trecătoare. Sigur există direcţii mai bune către care ţi-ai putea îndrepta resursele. Încearcă să gândeşti în perspectivă pe plan financiar.

HOROSCOP 13 MAI 2020 Peşti

Marte poposeşte astăzi în tocmai semnul naşterii tale şi te face mai spontan(ă), dar şi mai sensibil(ă) şi reactiv(ă) la factori perturbatori oricât de mici. Mai exact, unora le laşi impresia unei persoane asertive, dar în raport cu cei dragi, din pricina careului lui Marte şi Venus, retrogradă de azi prin casa familiei, nu ai deloc răbdare şi îţi pierzi cumpătul foarte uşor. Cu toate că-ţi va părea rău imediat dacă îi repezi ori spui lucruri urâte la nervi, s-ar putea să dureze mult până când reuşeşti să îţi îndrepţi greşelile faţă de ei. Ai grijă să nu ajungi acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici