HOROSCOP 14 IUNIE 2020: Săptămâna se încheie cu o configuraţie astrală complexă

Săptămâna se încheie cu o configuraţie astrală complexă.

17769 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 IUNIE 2020: Săptămâna se încheie cu o configuraţie astrală complexă
Este vorba despre Mica Piramidă desenată de Saturn şi Venus retrograde din Vărsător şi Gemeni, respectiv Luna din Berbec. Pe seama acestui aspect multiplu, zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) vor avea parte de o duminică pe cinste, fix aşa cum şi-au dorit. Iar dacă şi-o petrec împreună, cu atât mai memorabile vor fi momentele acestei zile.
 
HOROSCOP 14 IUNIE BERBEC 
 
Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului ar putea avea azi planuri cu prietenii. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre nişte întâlniri informale cu nişte persoane cu care intenţionează să colaboreze. Şansele sunt mari ca aceste întrevederi să decurgă în favoarea ta, fapt care va avea un efect bun asupra stării tale de spirit. Ai nevoie de contact cu ceilalţi, să schimbi idei, să discuţi viziuni. Priveşti cu mai mult optimism către ziua de mâine.
 
HOROSCOP 14 IUNIE TAUR  
 
Taurii care lucrează astăzi s-ar putea să aibă parte de o infuzie de bună dispoziţie la serviciu. Cu toate că este duminică şi nu şi-ar fi dorit astăzi neapărat să lucreze, astrele îi recompensează pentru eforturile pe care le fac. Poate fi vorba de bani sau despre alte satisfacţii profesionale, care vor constitui cu siguranţă o bază solidă pentru realizări viitoare pe acest plan. Este important să nu pierzi acest momentum, să îţi păstrezi direcţia.
 
HOROSCOP 14 IUNIE GEMENI
 
Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, iar atitudinea ta are un efect pozitiv asupra receptării tale în plan social. Te bucuri de popularitate, ieşi în evidenţă în rândul prietenilor, iar acest lucru te-ar putea ajuta să cunoşti alte persoane care au idealuri şi viziuni similare cu ale tale. Aşa se face că azi ori cândva în zilele care urmează ţi se propune să te alături unui proiect sau îţi vine ţie ideea să începi o colaborare.
 
HOROSCOP 14 IUNIE RAC  
 
Cu toate că nu merg chiar toate aşa cum ai planificat, astrele te ajută astăzi să faci apel la resursele interioare. În felul acesta, te mobilizezi la timp şi atragi şansa de partea ta ori întorci o situaţie nefavorabilă în avantajul tău. Oricare ar fi evenimentele zilei, fii sigur(ă) că vei face o impresie bună până la finele zilei. Toţi cei din jur văd că ai încredere în tine şi ştii să te menţii-n control.
 
HOROSCOP 14 IUNIE LEU
 
Interacţiunile tale cu ceilalţi îţi oferă astăzi multe lecţii de viaţă. Poate fi vorba de evenimente care îi implică şi care presupun să ieşi din zona de confort sau poate doar te provoacă să priveşti peisajul actual al vieţii tale dintr-un unghi nou. În orice caz, cert este că te vei alege cu revelaţii care te vor ajuta să îţi evaluezi şi să îţi ierarhizezi din nou priorităţile. Observi lucruri care altfel ţi-ar fi scăpat.
 
HOROSCOP 14 IUNIE FECIOARĂ  
 
Dacă lucrezi astăzi, nu te gândi că stresul şi oboseala acumulate peste săptămână te-au afectat prea tare. Pari a fi într-o formă chiar foarte bună, dai dovadă de randament, iar în faţa provocărilor, reuşeşti să îţi menţii echilibrul emoţional. Tăria ta de caracter te poate ajuta şi să faci faţă competiţiei ori să îi repui pe ceilalţi - colegii de muncă sau partenerul de viaţă - pe direcţia potrivită. Nu îţi e frică să preiei iniţiativa imediat.
 
HOROSCOP 14 IUNIE BALANŢĂ  
 
Indiferent de planurile pe care le ai astăzi, trebuie să îi incluzi pe cei dragi în ele, dar mai ales pe persoana iubită. Aşadar, fie că staţi acasă cu copiii ori faceţi o mică drumeţie în natură, încercaţi să petreceţi timp de calitate împreună. Nici nu ştiai de fapt câtă nevoie ai să vorbeşti cu ei după o săptămână intensă ca aceasta. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de momente frumoase în compania membrilor familiei tale.
 
HOROSCOP 14 IUNIE SCORPION  
 
Duminica aceasta se anunţă a fi o zi perfectă pentru a rezolva sarcini domestice restante, pentru a-i ajuta pe cei dragi la treburile casei sau pentru a face nişte comisioane în locul lor, dar şi pentru a clarifica unele chestiuni confuze de peste săptămână. Prin urmare, ceea ce faci astăzi este să pregăteşti terenul pentru zilele care urmează. Îţi va prinde bine să începi pe curat, mai ales dacă ai planuri mari cu domeniul familial.
 
HOROSCOP 14 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
Dacă observi că cei mici au tendinţa să piardă vremea în weekend, poate n-ar fi rău să le pregăteşti un program, cel puţin într-o zi a sfârşitului de săptămână. Pentru astăzi, de exemplu, ai putea încerca să găseşti o modalitate de a combina un hobby al lor cu puţină mişcare sau cu o preocupare comună a familiei. În felul acesta, veţi dezvolta organic nişte obiceiuri care vă vor aduce mai aproape, fără să forţezi nimic.
 
HOROSCOP 14 IUNIE CAPRICORN 
 
Casa şi familia ar trebui să fie astăzi prioritatea ta principală. Convinge-i pe cei dragi să vă apucaţi de nişte treburi casnice pe care le-aţi tot pus în aşteptare şi care presupun să vă implicaţi cu toţii. Sau discută cu ei oportunitatea unor investiţii mai mici sau mai mari în spaţiul de locuit, în amenajarea, redecorarea sau înnoirea unui obiect electrocasnic din gospodărie. S-ar putea să se fi gândit şi ei cândva la aşa ceva.
 
HOROSCOP 14 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Eşti într-o formă bună astăzi şi se vede din felul în care comunici cu cei din jur. Copiii şi/ sau partenerul se vor bucura cel mai mult, cu siguranţă, de schimbarea ta de dispoziţie. Iată aşadar o zi mai mult decât propice să dai în mintea celor mici şi să îl suprinzi pe partener cu nişte planuri de weekend care nu reprezintă o obişnuinţă pentru voi. Cu siguranţă va aprecia suflul tău proaspăt şi spontaneitatea.
 
HOROSCOP 14 IUNIE PEŞTI  
 
Dacă nu stai prea bine cu banii sau ai nevoie de fonduri pentru a-ţi finanţa un proiect, apelează la prieteni sau la familie. Ei se vor ajuta bucuroşi să te ajute, apreciindu-ţi entuziasmul, dar şi viziunea în ceea ce priveşte împrumutul acordat. Sau poate că te vei afla tu astăzi în ipostaza de a ajuta un apropiat sau membru al familiei să se repună pe picioare. Până la urmă, dar din dar se face rai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici