HOROSCOP 14 noiembrie. Marte iese din retrogradare. Cu ce trebuie să rămâi de pe urma acestei experienţe

8958 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 noiembrie. Marte iese din retrogradare. Cu ce trebuie să rămâi de pe urma acestei experienţe

După aproximativ două luni de retrogradare, Marte revine la mersul direct prin domiciliul său diurn, semnul Berbecului. Graţie acestei schimbări de sens de mers, reintră în normalitate sectoare de viaţă problematice care le-au creat probleme zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

HOROSCOP 14 noiembrie - Berbec

Marte revine astăzi la mersul direct prin semnul naşterii tale, motiv pentru care nivelul tău de energie s-ar putea să crească în perioada următoare. Ai mai multă poftă de viaţă şi, de asemenea, reuşeşti să îţi controlezi mai des stările de nervozitate. În felul acesta, nu ţi se va mai întâmpla să fii considerat(ă) drept o persoană iute la mânie sau care se grăbeşte să ia decizii sau să ajungă la anumite concluzii deseori greşite.

HOROSCOP 14 noiembrie - Taur

Marte se întoarce azi la tranzitul firesc prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă că şi tu vei avea mai mult succes în a-ţi gestiona stresul şi momentele de nervozitate. De regulă, eşti o persoană răbdătoare, care poate rezista la multe presiuni din partea celor din jur ori a evenimentelor pe care i le aduce viaţa în faţă, dar în ultima perioadă, s-ar putea ca lucrurile să fi stat diferit şi nu-n bine.

HOROSCOP 14 noiembrie - Gemeni

Marte îşi reia astăzi mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, iar acest lucru înseamnă că, pe acest plan, lucrurile evoluează mai ordonat, într-un ritm pe care îl poţi controla şi anticipa mai uşor decât în ultima perioadă. În plan social, interacţionezi mai bine cu prietenii şi cu cei cu care desfăşori activităţi pe termen lung. Nu mai experimentezi la fel de multe tensiuni în raport cu aceste persoane.

HOROSCOP 14 noiembrie - Rac

Marte se întoarce azi la tranzitul firesc prin casa carierei din harta ta solară, semn că urmează o perioadă bună pentru tine în plan profesional. Te înţelegi mai bine cu superiorii tăi, iar dacă se întâmplă să ţi se ofere sarcini de serviciu cu răspundere mare, reuşeşti să o gestionezi mult mai uşor decât în ultima vreme. Poate că te-ai obişnuit cu personalităţile lor sau cu modul în care merg lucrurile de ceva timp încoace.

HOROSCOP 14 noiembrie - Leu

Marte revine astăzi la mersul direct prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e), asta înseamnă că se reiau unele planuri de a întreprinde unele deplasări sau poate că te întorci la unele studii abandonate la un moment dat. De asemenea, s-ar putea să se deruleze mai bine un proces birocratic care a evoluat mai greu în ultima perioadă. În orice caz, te-ai ales cu lecţii importante.

HOROSCOP 14 noiembrie - Fecioară

Marte îşi reia astăzi mersul direct prin casa relaţiilor şi a banilor din harta ta solară. Pe de-o parte, asta înseamnă că finanţele nu mai constituie un subiect de tensiune între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, se stabilizează raportul de forţe între voi. Rămân însă destul de multe lucruri pe care trebuie să te concentrezi pentru ca lucrurile să reintre în normalitate.

HOROSCOP 14 noiembrie - Balanţă

Marte se întoarce azi la tranzitul firesc prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, iar asta înseamnă că te vei înţelege mai bine cu partenerul şi/ sau cu cei cu care lucrezi în continuare. După o perioadă de tensiune în raport cu ei, lucrurile încep să se mai liniştească, să ai mai multă răbdare cu punctele de vedere care nu se aliniază cu ale tale, care diverg de la o poziţie comună vis-a-vis de ceva.

HOROSCOP 14 noiembrie - Scorpion

Marte revine astăzi la tranzitul normal prin casa sănătăţii şi a muncii din harta ta solară. După o perioadă de tensiune, de evenimente greu de anticipat pe plan profesional, se reintră în normalitate şi lucrurile se mişcă în direcţia dorită. De asemenea, te bucuri de mai multă energie şi te confrunţi mai rar cu probleme de sănătate. Dacă ai avut parte de migrene mai des decât în mod normal, se observă şi aici o ameliorare.

HOROSCOP 14 noiembrie - Săgetător

Marte îşi reia mersul direct prin casa iubirii şi a copiilor, semn că se aşterne o relativă armonie în raport cu aceştia. Dacă în ultima vreme ai experimentat mai des o atmosferă încărcată în raport cu ei, lucrurile sunt pe cale să se schimbe în bine începând de astăzi. Rămâne însă şi ceva bun de pe urma acestei perioade, în sensul în care îţi dai seama că este uneori nevoie de spontaneitate în relaţia voastră.

HOROSCOP 14 noiembrie - Capricorn

Cu Marte înapoi la mersul firesc prin casa familiei, te aşteaptă o perioadă mai bună pe acest plan. Se împuţinează considerabil momentele de tensiune experimentate în raport cu rudele apropiate şi simţi că îţi este mai uşor să abordezi subiecte de discuţie care altfel ar fi fost greu de pus pe tapet. Profită de oportunitate pentru a readuce în conversaţiile cu ei teme care au rămas cumva în coadă de peşte, fără o concluzie clară.

HOROSCOP 14 noiembrie - Vărsător

Cu Marte întors la tranzitul firesc prin casa comunicării, se prefigurează o perioadă mai bună pentru tine să derulezi negocieri, să îţi programezi interviuri de angajare sau întâlniri de afaceri de la care ai aşteptări mari. Felul în care te prezinţi în interacţiunile cu ceilalţi îţi permite să te angajezi în dezbateri şi să îţi păstrezi cumpătul, să le duci la bun sfârşit, cu toate că opiniile tale nu sunt similare celor oferite de interlocutori.

HOROSCOP 14 noiembrie - Peşti

Marte se întoarce azi la mersul direct prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general. Pentru bugetul tău, acest lucru este un lucru bun, în sensul în care nu te mai confrunţi cu pagube sau cheltuieli datorate unor decizii pripite. Aşadar, dovedeşti o atitudine mai precaută pe plan financiar, care nu te mai expune aceloraşi riscuri cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Lucrează puţin la modul în care-ţi gestionezi bugetul pe viitor.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici