HOROSCOP 16 decembrie. De ce ţi-e frică nu scapi. Aceasta este lecţia astrelor pentru patru zodii; doar una şi-o însuşeşte

Luna din Taur aderă azi la două aspecte armonioase de trigon cu Pluto şi Venus din Capricorn, dar şi la un careu tensionat cu Jupiter din Vărsător. În afara Taurilor, restul zodiilor Fixe (Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să se confrunte azi cu probleme care trenau de multă vreme, inclusiv la nivel relaţional.

12525 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 decembrie. De ce ţi-e frică nu scapi. Aceasta este lecţia astrelor pentru patru zodii; doar una şi-o însuşeşte

HOROSCOP 16 decembrie 2021

HOROSCOP 16 decembrie – Berbec 

La locul de muncă, te aşteaptă azi în care dai dovadă de un randament ridicat, în care ai şansa de a duce la bun sfârşit mai multe lucruri decât până în prezent. Pe de altă parte, nu se poate spune acelaşi lucru despre domeniul financiar, unde situaţia nu este chiar atât de bună. S-ar putea să îţi dai seama că nu dispui de fondurile necesare pentru a face investiţia de care este nevoie într-un plan de viitor. Sau poate că nu este indicat să aloci fonduri în acea direcţie. Oricare ar fi situaţia, este cert că trebuie să schimbi ceva.

HOROSCOP 16 decembrie – Taur

Eşti într-o stare de spirit destul de bună şi ai o mentalitate care îţi permite să treci mai uşor peste situaţiile care nu funcţionează fix aşa cum ţi-ai fi dorit sau cum le-ai plănuit. Pe de altă parte, s-ar putea să nu gestionezi la fel de uşor presiunile la care eşti supus(ă) la locul de muncă. Ori poate că sarcinile de serviciu de care te ocupi vin la pachet cu unele responsabilităţi mai mari decât cele pe care le ai de obicei. Încearcă să îţi ierarhizezi priorităţile şi să nu îţi faci griji inutil pentru modul în care evoluează lucrurile.

HOROSCOP 16 decembrie – Gemeni 

Ai o dispoziţie destul de bună astăzi, dar s-ar putea ca, în anumite momente, să dai dovadă de o sensibilitate care nu îţi este caracteristică. Ba mai mult, s-ar putea ca, din cauza acestor fluctuaţii, să o iei pe o pantă descendentă până la finalul zilei. Aşadar, este foarte important să fii atent(ă) la oamenii cu care te înconjori în această zi, căci s-ar putea ca unele persoane să aibă un efect nu prea pozitiv asupra ta. De asemenea, s-ar putea să îţi facă mai bine dacă te ocupi astăzi de activităţi care nu implică să colaborezi îndeaproape cu alţii.

HOROSCOP 16 decembrie – Rac

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să faci progrese importante în privinţa unor proiecte de grup sau planuri de viitor. Nu este exclus să primeşti unele sfaturi foarte valoroase din partea prietenilor sau a altor persoane care au viziuni sau idealuri în comun cu tine. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba chiar de un ajutor financiar sau material. În orice caz, este clar că ai toate motivele să priveşti înainte cu încredere. În a doua parte zilei, s-ar putea să iasă la iveală şi probleme destul de mari, care existau de mai multă vreme, de fapt.

HOROSCOP 16 decembrie – Leu 

S-ar putea ca azi să dai dovadă de un nivel de productivitate ridicat la serviciu, dar în acelaşi timp, acest lucru nu garantează că totul va merge ca pe roate în plan profesional. S-ar putea, de exemplu, ca unele interacţiuni cu superiorii şi/ sau cu colegii de muncă mai vechi în breaslă să fie destul de tensionate, ceea ce riscă să conducă la alte problemele, pe care randamentul de care dispui nu le compensează. Aşadar, este important să dai dovadă de profesionalism şi la acest nivel, să nu se ajungă la discuţii în contradictoriu care nu îţi fac ţie bine.

HOROSCOP 16 decembrie – Fecioară

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre tine şi colegii de muncă. Ori poate că te simţi inspirat(ă) şi dai dovadă de multă creativitate la serviciu, dar nu acelaşi lucru se poate despre sarcinile care nu te inspiră deloc şi-n privinţa cărora îţi este greu să te pui pe treabă. În raport cu cei de la muncă, încearcă să dai dovadă de mai multă diplomaţie, iar dacă treburile de la serviciu menţionate anterior nu sunt o urgenţă, caută să le laşi pe mâine. 

HOROSCOP 16 decembrie – Balanţă

În raport cu familia de origine, eşti în relaţii bune, cu toate că lucrurile nu au mers prea bine în ultima vreme, dar s-ar putea ca ele să se complice în relaţie cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Ceea ce crezi că le-ar face lor bine, s-ar putea să nu fie compatibil cu ceea ce îşi doresc ei sau vice versa, iar din acest motiv, s-ar putea să apară tensiuni între voi în a doua parte a acestei zile. Este clar că ceva nu merge tocmai bine în ceea ce priveşte comunicarea şi că trebuie remediat acest aspect.

HOROSCOP 16 decembrie – Scorpion 

În general, comunici bine cu partenerul de viaţă şi păreţi a fi pe aceeaşi lungime de undă, dar nu se poate spune acelaşi lucru despre modul în care colaboraţi atunci când vine vorba despre unele chestiuni de ordin casnic, domestic şi/ sau locativ. Mai exact, s-ar putea să apară unele probleme mari între voi din acest punct de vedere, căci nu păreţi să aveţi aceeaşi opinie cu privire la modul în care ar putea fi rezolvate problemele apărute în planul casei. Încearcă să vezi unde se întâlnesc opiniile voastre şi începeţi să construiţi de acolo o strategie comună împotriva ei.

HOROSCOP 16 decembrie – Săgetător 

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor, dar s-ar putea ca ea să implice să lucrezi şi cu alte persoane cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Din acest motiv, planează riscul unor tensiuni între tine şi coechipierii tăi ori colegii de muncă, dar dacă depui puţin efort, s-ar putea să reuşeşti să eviţi o descărcare inutilî de tensiune între voi. Aşadar, dacă bănuieşti că unele informaţii nu au ajuns aşa cum ai intenţionat la interlocutorii tăi, oferă lămuriri chiar şi fără ca acest lucru să-ţi fi fost solicitat în mod expres.

HOROSCOP 16 decembrie – Capricorn 

Te numeri azi printre nativii(ele) care se simt bine în pielea lor, dar există riscul ca acest lucru să te conducă la unele decizii nu tocmai înţelepte. De exemplu, s-ar putea să te laşi dus(ă) de val şi să faci unele achiziţii care nu figurează pe lista ta de cumpărături, ceea ce te lasă destul de strâmtorat(ă) chiar înainte de sărbători, când ar fi trebuit să ai un buget destul de consistent pentru cadouri. Aşadar, mai aşteaptă puţin înainte să cumperi cadouri şi cele trebuincioase pentru masa de sărbători. Ofertele te vor ajuta să faci şi unele economii mai consistente.

HOROSCOP 16 decembrie – Vărsător

Timpul petrecut cu familia este unul care îţi prinde bine astăzi, fiind fix ceea ce aveai nevoie după o săptămână destul de agitată. Pe de altă parte, compania lor nu te fereşte întru-totul de gesturi sau de vorbe pe care rişti să le iei în nume personal, când, de fapt, rolul lor nu era acela de a te face să te simţi prost. Există însă posibilitatea să fi existat ceva care le-a generat, cum ar fi nişte tensiuni mai vechi, despre care nu ai discutat pe îndelete cu unele persoane apropiate. Poate reuşeşti să deschizi astăzi acest subiect amânat îndelung.

HOROSCOP 16 decembrie – Peşti

Se anunţă o zi minunată pentru aceia(lea) care se preocupă azi de planurile lor de viitor, care se întâlnesc cu prietenii pentru a le cere sfatul în această direcţie sau pentru a-i invita să se alăture unui proiect comun. Pe de altă parte, trebuie ca decizia finală să îţi aparţină ţie în situaţiile în care riscurile îţi revin exclusiv ţie. În caz contrar, s-ar putea ca unele relaţii să aibă de suferit din această cauză. Caută aşadar să asculţi ceea ce ţi se spune, dar caută să treci toate sfaturile şi sugestiile prin filtrul raţiunii înainte să faci o alegere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici