HOROSCOP 16 MAI 2020: Zodiile Mutabile sunt în vizorul astrelor. Răbdarea, pusă la încercare

Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) sunt pe tot parcursul zilei în vizorul astrelor, care le pun la încercare răbdarea şi planurile prin conjuncţia Lunii cu Marte în Peşti şi careul tensionat al celei dintâi cu Venus retrogradă din Gemeni.

15174 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 MAI 2020: Zodiile Mutabile sunt în vizorul astrelor. Răbdarea, pusă la încercare
HOROSCOP 16 MAI BERBEC
 
Şi astăzi pari a fi într-o dispoziţie asemănătoare celei de ieri, în sensul că eşti mai degrabă abătut(ă) decât energizat(ă) de ideea că a venit sfârşitul de săptămână. Starea aceasta ar putea fi declanşată sau doar cultivată de o veste nu tocmai îmbucurătoare, de un telefon, un mesaj sau un e-mail care te pun pe gânduri. Înainte să emiţi judecăţi de valoare, încearcă să te interesezi şi din alte surse cum stă treaba de fapt.
 
HOROSCOP 16 MAI TAUR
 
Aceeaşi atitudine entuziastă te caracterizează şi astăzi. Te gândeşti cu optimism la viitor, ba chiar eşti tentat(ă) să faci unele planuri pe termen lung, în legătură cu o vacanţă sau cu unele proiecte. Se menţine însă sfatul de ieri, în sensul în care nu este un moment bun să faci investiţii. Mai bine consultă-te cu prietenii, să vezi cum intenţionează şi ei să procedeze pe mai departe. Pot veni unele sfaturi bune de la ei.
 
HOROSCOP 16 MAI GEMENI
 
Pari a fi şi astăzi destul de preocupat(ă) de chestiunile profesionale sau într-un context mai larg, de deciziile mai-marilor statutului cu privire la această perioadă. Oricare dintre factorii de decizie asociaţi acestor domenii îţi dau însă motive să te enervezi şi să îţi faci griji cu privire la ce va urma. Dacă te gândeşti să îţi faci criticile cunoscute, în faţa şefilor sau pe reţelele sociale, vezi să nu îţi atragi apoi unele reproşuri usturătoare.
 
HOROSCOP 16 MAI RAC
 
Meditezi astăzi la tot felul de lucruri şi te surprinzi adesea reflectând la modul în care ţi-a schimbat perioada aceasta principiile şi valorile. E drept că ţi-ar putea fi dificil să accepţi unele lucruri şi să te desparţi de idei de care altfel erai foarte legat(ă). Acesta nu este însă un motiv ca starea ta de spirit să aibă de suferit. Mai degrabă, încearcă să vezi acest lucru ca pe o oportunitate să te dezvolţi.
 
HOROSCOP 16 MAI LEU
 
Interacţiunile cu ceilalţi sunt o sursă de trăiri contradictorii astăzi; pe de-o parte, nu se anunţă rost de tensiuni, dar simţi că ceva este în neregulă, că lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui să fie. Ar fi bine să îţi faci cunoscute bănuielile, să vezi dacă nu cumva sunt reciproce. Evoluţia parteneriatului de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă) depinde de capacitatea voastră de a vorbi deschis în astfel de momente.
 
HOROSCOP 16 MAI FECIOARĂ
 
Şi în cazul tău este greu de spus cum vor progresa discuţiile cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Aspecte astrale de astăzi pot scoate la iveală dereglări în raportul de forţe dintre voi, nişte porniri de a vă impune autoritatea în faţa celorlalţi cu care formaţi un parteneriat. Dacă simţiţi că nu vă mai identificaţi cu aceleaşi idealuri, poate nu ar fi rău să vorbiţi serios pe această temă.
 
HOROSCOP 16 MAI BALANŢĂ
 
Nu pari a fi într-o formă prea bună astăzi la nivel fizic. Nu se poate spune că te simţi rău, dar te încearcă tot felul de senzaţii ciudate care te pun pe gânduri şi nu te lasă să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut. Rezervă-ţi câteva ore de odihnă şi apoi pune-te pe treabă, căci altfel s-ar putea să comiţi erori mari, pe care va trebui tot tu să le repari.
 
HOROSCOP 16 MAI SCORPION
 
Atmosfera din planul vieţii de cuplu şi/ sau în raport cu copiii este destul de derutant(ă) pentru tine. Este greu de spus la ce va conduce ea, dar cert este că cresc simţitor şansele de a ajunge la un conflict din cele mai mici motive. S-ar putea să nu fi vorbit la timp despre unele lucruri care te deranjau, iar între timp proporţiile acestor probleme au crescut. Vezi dacă poţi face ceva în privinţa lor.
 
HOROSOCOP 16 MAI SĂGETĂTOR
 
Nici în cazul tău nu se arată o sâmbătă prea reuşită. Unele chestiuni domestice sau casnice problematice se interpun între tine şi partener şi scot la iveală diferenţe de viziune care nu credeai să existe în relaţia voastră. Clarificaţi-vă poziţia vis-a-vis de aceste lucruri înainte ca starea de tensiune dintre voi să se extindă şi să includă alte persoane din familie, care vor avea tendinţa să se alieze cu unul sau altul într-un eventual conflict.
 
HOROSCOP 16 MAI CAPRICORN
 
Felul în care comunici astăzi poate fi destul de haotic, iar acest lucru îţi poate crea deservicii mari, mai ales în cazul în care lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou. Dai motive celorlalţi să te interpreteze greşit ori se pierd informaţii undeva pentru că nu ai reuşit să ajungi la toţi cei cu care derulezi activităţi profesionale. Organizează-te mai bine, construieşte-ţi un discurs coerent şi nu se va ajunge la confuzii prea uşor.
 
HOROSOCOP 16 MAI VĂRSĂTOR
 
Ai grijă cum îţi gestionezi astăzi bugetul. Neatenţia te poate aduce în situaţia de a nu-ţi da seama unde s-au dus nişte bani, pe ce i-ai cheltuit. Din acest motiv, ţi se recomandă să nu apelezi la alte achiziţii decât cele care reprezintă o prioritate în această perioadă. În caz contrar, s-ar putea să cumperi unele lucruri care nu sunt altceva decât un moft, care nu îţi îmbunătăţesc nicicum nivelul de confort în această perioadă.
 
HOROSOCOP 16 MAI PEŞTI
 
Trimiţi semnale mixte celor cu care intri în contact astăzi faţă în faţă ori la distanţă. Familia s-ar putea să fie cea mai derutată de comportamentul tău, iar acest lucru ar putea conduce la un schimb de replici destul de tăios între voi. Este greu de spus ce te face să te comporţi diferit, dar dacă te confesezi unui apropiat cu privire la ultimele evenimente din viaţa ta, s-ar putea să realizezi despre ce-i vorba.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici