HOROSCOP 17 decembrie. Aceste zodii reuşesc să se descurce cu ceea ce au la îndemână. Lipsurile nu le sperie

Luna din Gemeni face azi un trigon armonios cu Saturn din Vărsător, indiciu că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) depăşesc cu succes unele piedici sau lipsuri destul de mari.

8620 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 decembrie. Aceste zodii reuşesc să se descurce cu ceea ce au la îndemână. Lipsurile nu le sperie

HOROSCOP 17 decembrie. Aceste zodii reuşesc să se descurce cu ceea ce au la îndemână. Lipsurile nu le sperie

HOROSCOP 17 decembrie - Berbec

Discuţiile pe care le ai astăzi cu prietenii sau, în general, cu persoanele care au idealuri şi viziuni similare cu alte tale ar putea constitui o sursă de inspiraţie pentru tine, ceea ce te va ajuta să îţi conturezi mai bine planurile de viitor pentru anul care urmează, dar şi găseşti cele mai bune metode a de a le dezvolta pe cele avute deja pe rol. De asemenea, s-ar putea ca astăzi să întâlneşti o persoană foarte interesantă, prin intermediul prietenilor sau al unei activităţi care reflectă unele preocupări ale tale. În orice caz, este încurajat(ă) să priveşti către viitor.

HOROSCOP 17 decembrie - Taur 

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau cu şansa de a investi o parte din economii într-o activitate care promite să-ţi aducă venituri importante. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la serviciu, iar în altele, de o activitate extraprofesională, dar tot în domeniul tău pricinpal de activitate. Oricare ar fi situaţia, cert este că o duci relativ bine în plan financiar, acolo unde lucrurile par să meargă mai bine decât în ultima perioadă. Încep să apară recompensele pe care le meriţi şi pentru care ai muncit.

HOROSCOP 17 decembrie - Gemeni

S-ar părea că eşti într-o stare de spirit extrem de bună, dovadă şi mentalitatea de învingător(oare) pe care o ai. Indiferent cum evoluează lucrurile, dacă merg bine sau mai puţin bine, tu reuşeşti să vezi partea bună a lucrurilor în tot ceea ce se întâmplă. În plus, este o zi potrivită pentru acei(le) nativi(e) ai(le) semnului care intenţionează să se ocupe astăzi de treburi birocratice, care îi/le poartă pe la instituţiile statului. Reuşesc să înţeleagă imediat ce anume nu au făcut prea bine şi până la finalul zilei, remediază o problemă pe care o credeau fără ieşire pe acest plan.

HOROSCOP 17 decembrie - Rac 

Nu eşti chiar în cea mai bună dispoziţie, dar nici nu se poate spune despre tine că stai prost la acest capitol. E drept că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, dar acest lucru ar putea să însemne şi că eşti mai receptiv(ă) la mesajele pe care ţi le trimite vocea interioară şi, deci, ai mai multe şanse de a evita unele situaţii nu prea pozitive cu care ai fi riscat să te confrunţi astăzi. Pe de altă parte, există şi riscul de a întâlni persoane care te-ar putea face să aluneci pe o pantă descendentă în ce priveşte dispoziţia.

HOROSCOP 17 decembrie - Leu 

S-ar putea să apară azi unele oportunităţi de a dezvolta proiecte cu persoane care au idealuri şi viziuni asemănătoare ţie. Sau poate că ai deja astfel de iniţiative pe rol, iar pe fundalul astral pozitiv al acestei zile, reuşiţi să faceţi împreună nişte progrese neaşteptate pentru acest moment al anului. Trebuie ţinut cont şi de faptul că este o zi propice pentru a ieşi cu prietenii şi cu partenerul de viaţă, mai ales dacă nu l-ai prezentat pe cel dragi membrilor cercului tău de apropiaţi. S-ar putea să constaţi că au multe lucruri în comun şi că se plac instant.

HOROSCOP 17 decembrie - Fecioară

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un nivel de randament foarte ridicat pentru acest moment din săptămână. Nu numai că reuşeşti să termini tot ce ţi-ai propus pe azi, dar s-ar putea, de asemenea, să termini şi sarcinile restante, acelea pe care nu ai putut sau nu ai avut timp să le finalizezi în zilele anterioare. Pe de altă parte, poate nu ar fi rău să aplici tehnici mai noi la serviciu, care te-ar putea ajuta să termini acelaşi volum de muncă într-un timp mai scurt. În felul acesta, nu va fi nevoie să stai peste program.

HOROSCOP 17 decembrie - Balanţă

Ziua de astăzi te găseşte într-o dispoziţie creativă, în care poţi găsi soluţii ingenioase până şi la cele mai presante probleme cu care te ocupi în plan profesional şi/ sau în viaţa personală. În plus, dai dovadă de afecţiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, ceea ce înseamnă că te bucuri de o zi frumoasă şi în relaţie cu cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să nu dai dovadă de un randament prea ridicat în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu care implică să urmezi nişte protocoale sau să faci activităţi mai repetitive.

HOROSCOP 17 decembrie - Scorpion 

Dacă ai experimentat o perioadă tensionată în raport cu cei dragi, s-ar putea ca lucrurile să intre pe un făgaş normal de azi începând. Cu alte cuvinte, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă astăzi, cu toate că rămân unele puncte sensibile pe care ar fi bine să nu le atingi pe parcursul acestei zile. Aşadar, ar fi indicat să laşi anumite discuţii pe zilele următoare şi să le abordezi doar în contextul în care lucrurile merg în aceeaşi direcţie pozitivă. În caz contrar, riscă să se ajungă iar la o atmosferă tensionată între voi sau, cel puţin, la una încărcată.

HOROSCOP 17 decembrie - Săgetător 

Tu şi cu partenerul de viaţă sunteţi racordaţi astăzi pe aceeaşi frecvenţă, în sensul în care aveţi puncte de vedere asemănătoare în legătură cu acele chestiuni care vă privesc pe amândoi. De asemenea, se întrevede o compatibilitate similară şi în raport cu colegii de muncă, mai ales dacă activaţi în cadrul aceluiaşi proiect. În plus, este o zi benefică pentru nativii(ele) care urmează să îşi negocieze ori să renegocieze contracte, care vor să ia cuvântul în cadrul şedinţelor sau urmează să intre în audienţă la unul dintre superiori. Reuşesc să îşi susţină cu bine punctul de vedere în faţa celorlalţi.

HOROSCOP 17 decembrie - Capricorn

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o oportunitate de rotunjire a veniturilor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o activitate extraprofesională într-un domeniu cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când. În altele, poate fi un proiect în acelaşi sector, dar care vizează activităţi diferite de cele desfăşurate la serviciu. În orice caz, cu toate că astfel ajungi să lucrezi mai mult decât de obicei în această zi a săptămânii, este clar faptul că îţi prinde bine un plus de finanţe acum, în prag de sărbători, când te aşteaptă o grămadă de achiziţii.

HOROSCOP 17 decembrie - Vărsător

Eşti într-o star de spirit extrem de bună, iar din câte se pare, sunt responsabili pentru ea partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Timpul petrecut cu ei astăzi sau în ultima vreme pare să fi avut un efect pozitiv asupra ta. În cazul în care ai început recent o relaţie, acesta este semnalul de care aveai nevoie că acel cineva recent în viaţa ta merită să se afle lângă tine şi îţi face bine. În alte cazuri, poate fi vorba de un hobby care aduce un plus de prospeţime în viaţa ta şi care te încurajează să-ţi dezvolţi unele talente.

HOROSCOP 17 decembrie - Peşti 

Momentele trăite azi în compania celor dragi pot avea un efect de vindecare asupra ta, mai cu seamă că ai trecut prin nişte zile destul de agitate în această săptămână. În plus, nici nu pare să îţi facă bine să petreci timp prea mult cu grupuri mari de oameni, care au tot felul de aşteptări în ceea ce te priveşte. S-ar putea să te ajute mai mult, să îţi facă mai mult bine dacă îţi conservi energia şi o vei folosi altă dată, în weekend, când ai deja angajamente pe care nu le mai poţi amâna şi de data aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici