HOROSCOP 17 decembrie. Saturn intră în Vărsător. Ce va însemna noul „normal” pentru tine până în 2023

  • stăzi are loc un eveniment astral deosebit de important. Este vorba despre intrarea lui Saturn în cel de-al doilea domiciliu al său, cel diurn de această dată, adică Vărsătorul.
  • El a mai progresat în acest semn şi la finele lui martie, dar s-a întors în Capricorn pentru a ne actualiza nişte lecţii importante pentru tranzitul său prin Vărsător, care va dura până pe 7 martie 2023.
  • Ceea ce va încerca să ne înveţe pe parcursul acestor ani este că nu trebuie să ne împotrivim schimbării, ci să încercăm să o întâmpinăm maturi şi cu disponibilitatea de a ne adapta.
7370 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 decembrie. Saturn intră în Vărsător. Ce va însemna noul „normal” pentru tine până în 2023

HOROSCOP 17 decembrie - Berbec

Saturn poposeşte azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că progresele înregistrate la nivelul acestora vor fi mici şi lente, dar sigure până în 2021. Vei avea uneori impresia că nu înaintezi, că baţi pasul pe loc, dar te apropii cu paşi fermi de obiectivele tale, de ceea ce ţi-ai propus să realizezi pe termen lung. Pe de altă parte, unele legături de prietenie sau colaborare se vor răci, în timp ce altele se vor consolida şi mai mult în perioada următoare. Vor rămâne lângă tine cei care contează.

HOROSCOP 17 decembrie - Taur

Saturn ajunge astăzi în casa carierei din harta ta solară, fapt pentru care ascensiunea ta profesională se va derula mai anevoios în anii care urmează. În anumite momente, vei crede că nu vei ajunge niciodată să ocupi poziţia dorită în ierarhia de la locul de muncă, dar de fapt, vei face progrese sigure în această direcţie, în ciuda piedicilor cu care te confrunţi. Vei conştientiza însă cu timpul că toate experienţele mai puţin plăcute cu care te întâlneşti sunt menite să te călească, să te acomodeze cu răspunderea şi cu responsabilităţile care îţi vor reveni când vei atinge statutul dorit.

HOROSCOP 17 decembrie - Gemeni  

Cu Saturn în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunii cu instituţiile statului, vei avea multe de învăţat de la anii care vin. Viaţa te va aduce faţă în faţă cu tot felul de experienţe transformatoare, care îţi vor pune la încercare sistemul de valori, principii şi credinţe. Dacă lucrezi în străinătate sau intenţionezi să te relochezi la mare distanţă de casă, aşteaptă-te ca tranziţia şi munca/ viaţa printre străini să nu fie uşoară. Dacă ai un litigiu pe rol sau urmezi cursuri, s-ar putea să apară blocaje şi întârzieri şi la acest nivel. Treptat, le vei depăşi.

HOROSCOP 17 decembrie - Rac

Saturn ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor, acolo unde va rămâne până în anul 2023. În cazul tău, parteneriatele, fie ele profesionale sau relaţia de cuplu, vor aduce tot felul de provocări în anii care urmează. Unele s-ar putea să se ridice deasupra lor, mai stabile şi mai puternice ca niciodată, în timp ce altele se vor răci. Este nevoie de eforturi de toate părţile să înmulţiţi resursele deţinute la comun, să menţineţi parteneriate transparente, cu un raport de forţe în echilibru. Uneori veţi uita care vă sunt îndatoririle şi drepturile, dar trebuie să vă redresaţi la timp.

HOROSCOP 17 decembrie - Leu  

Saturn progresează astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce va face mai anevoioasă evoluţia relaţiei de cuplu şi/ sau a unor legături existente în plan profesional. Diferenţele de caracter şi mentalitate vă pun piedici multiple, iar responsabilitatea ta la acest nivel este aceea de a căuta calea compromisului. Este însă nevoie de reciprocitate, de eforturi de o parte şi de cealaltă a baricadei pentru ca relaţia voastră să meargă înainte. Nu este de mirare aşadar dacă unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului se distanţează de actualul partener de cuplu şi/ sau de unele persoane cu care derulează activităţi profesionale.

HOROSCOP 17 decembrie - Fecioară

Saturn migrează azi în casa sănătăţii şi a muncii. Din capul locului trebuie să ştii că este nevoie să ai mai multă grijă de tine în anii care urmează. Tranzitul saturnian prin acest sector îţi reduce oricum nivelul de energie, iar dacă nu eşti atent(ă) cât dormi, ce mănânci şi câtă mişcare faci, te va paşte o oboseală cronică sau chiar acutizarea unor probleme de sănătate deja existente. Pe un fundal vulnerabil ca acesta, scade şi capacitatea ta de a face faţă efortului şi stresului la serviciu, semn că trebuie să te organizezi mai bine, să ai timp de odihnă.

HOROSCOP 17 decembrie - Balanţă

Saturn trece azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, asta înseamnă că se aşterne rutina în viaţa de cuplu, că se răceşte relaţia cu cei mici într-o anumită măsură. În cazul altora, asta prefigurează probleme de fertilitate care împiedică anumite cupluri să îşi extindă familia sau le îngreunează planurile în acest sens. De asemenea, găseşti mai greu în următorii ani timp pentru hobby-urile tale sau nu te mai bucuri de aceeaşi satisfacţie de pe urma lor. Este nevoie de mai multe eforturi să parte de timp liber şi momente de calitate.

HOROSCOP 17 decembrie - Scorpion  

Saturn poposeşte astăzi în casa familiei din harta ta solară, ceea ce poate face ca relaţia cu unele rude apropiate să se degradeze în anii care urmează ori să întâmpine mai multe dificultăţi decât de obicei. Diferenţele de mentalitate şi de caracter s-ar putea să devină mai vizibile decât în mod normal şi mai greu de depăşit. Aşadar, s-ar putea să se răcească unele relaţii, să treacă printr-un adevărat impas până realizaţi ce este de făcut pentru a le repune pe linia de plutire. Încearcă să menţii un nivel optim de comunicare cu cei dragi pentru a evita o distanţare.

HOROSCOP 17 decembrie - Săgetător

Saturn ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce poate face mai dificilă decât de obicei interacţiunea cu cei din jurul tău. Îţi găseşti mai greu cuvintele, faci eforuri reale pentru a-ţi construi un discurs care să atragă în loc să îndepărteze. De asemenea, în anii care urmează, te vei întâlni cu mai multe provocări atunci când vine vorba să începi sau să continui colaborări. Investeşti mai mult timp şi mai multă energie decât de obicei pentru a ajunge la un consens, pentru a dezvolta strategii şi planuri de acţiune care să mulţumească pe toţi cei interesaţi.

HOROSCOP 17 decembrie - Capricorn  

Cu Saturn în casa banilor şi a bunurilor, se întrevede o perioadă de câţiva ani nu tocmai fericită pentru tine din punct de vedere financiar. Apar mai greu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. În plus, ai senzaţia - şi nu te înşeli - că munceşti mai mult decât de obicei pentru aceleaşi sume sau pentru onorarii mai mici. Pe de altă parte, asta te face mai conştient(ă) de valoarea banilor şi chiar dacă nu realizezi câştiguri ieşite din comun, ai parte de siguranţă pe acest plan şi de fluctuaţii care nu te destabilizează.

HOROSCOP 17 decembrie - Vărsător

Saturn îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, acolo unde va sta până în 2023. Pentru tine, anii care urmează te vor maturiza foarte mult şi îţi vor arăta de ce anume eşti în stare de fapt. Vei învăţa să priveşti viaţa cu detaşare în anumite momente, conştient(ă) că, în anumite momente, trebuie să laşi Universul să descurce iţele unor situaţii cu care te confrunţi. În alte cazuri, îţi vei modera entuziasmul pentru a evita riscul deziluziei în legătură cu oameni şi conjuncturi pe care le credeai favorabile. Nu vei învăţa aceste lecţii uşor, dar le vei ţine minte.

HOROSCOP 17 decembrie - Peşti

Saturn migrează astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în anii care urmează, trebuie să faci eforturi reale să închizi capitole dureroase din trecut care te urmăresc şi astăzi mai mult sau mai puţin conştient. Poate fi vorba de relaţii rămase în coadă de peşte, de situaţii în care te-ai complăcut de teama necunoscului. Sau poate este nevoie să readuci în actualitate emoţii latente care au săpat la fundaţia încrederii în propria persoană cu scopul de a le procesa şi de a le vindeca. Nu va fi uşor să-ţi înfrunţi temerile şi frustrările, dar merită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici