HOROSCOP 17 IUNIE 2020: Zi plină de surprize pentru zodiile de Pământ. Nativii care au parte de noroc

Pe fundalul conjuncţiei Lunii cu Uranus din Taur, mijlocul de săptămână vine cu surprize pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn).

22358 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 IUNIE 2020: Zi plină de surprize pentru zodiile de Pământ. Nativii care au parte de noroc

HOROSCOP 17 IUNIE 2020

Este greu de spus dacă toate vor fi pozitive, dar aspectul armonios minor de sextil lansat de Lună la Mercur din Peşti ne lasă impresia că ele vor fi îmbucurătoare. Nu este exclus să fie ocazionate chiar de semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Ori poate se bucură şi ele de norocul zodiilor de Pământ.
 
HOROSCOP 17 IUNIE BERBEC
 
Se întrevede astăzi o zi bună pentru a face invetiţii în spaţiul de locuit sau în nevoile familiei. Un concurs fericit de circumstanţe sau unele eforturi mai vechi te-ar putea ajuta să intri de dimineaţă în posesia unor bani. Ori poate ţi se amortizează unele investiţii într-o asemenea măsură în care să îţi permiţi nişte achiziţii importante. În orice caz, cert este bugetul tău se măreşte destul de mult. Aşa cum am spus mai sus, caută să profiţi de această oportunitate pentru a schimba un obiect electrocasnic mai vechi sau pentru a redecora/ amenaja un colţ uitat din locuinţa familiei.
 
HOROSCOP 17 IUNIE TAUR  
 
Luna este astăzi în semnul naşterii tale, unde face o conjuncţie cu planeta surprizelor, Uranus. Acest lucru înseamnă că unele reacţii pe care le ai astăzi te-ar putea surprinde şi pe tine, ca să nu mai vorbim de apropiaţii tăi. Acestea ies la iveală mai ales în interacţiunile cu ceilalţi, în cadrul cărora se vede că te foloseşti mai mult de intuiţie decât de obicei. Empatizezi cu cei cu care vorbeşti, le înţelegi stările şi citeşti printre rânduri cu o pricepere care nu-ţi este tocmai familiară. Se poate spune aşadar că te aşteaptă o zi perfectă pentru negocieri şi întâlniri.
 
HOROSCOP 17 IUNIE GEMENI 
 
Şi pentru tine se anunţă azi o zi a întâmplărilor fericite. Mai exact, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Surpriza constă în faptul că nu te-ai aşteptat să te întâlneşti cu ele, că vin într-un moment sau dintr-o direcţie neaşteptată. Fie că te-a urmărit cineva îndeaproape şi te-a recomandat pentru nişte activităţi aducătoare de profituri sau ai fost omul potrivit la locul potrivit, cert este că nu îţi cade rău deloc un plus la buget. Nu intenţionezi neapărat să faci investiţii mari, dar nici rău nu îţi pică.
 
HOROSCOP 17 IUNIE RAC  
 
În cazul tău, apar unele veşti bune astăzi. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, este vorba despre unele perspective noi de proiecte sau colaborări care îi/le entuziasmează. Ori poate se schimbă ceva în bine în cazul unor planuri pe termen lung sau relaţii care nu mergeau deloc sau chiar au început să involueze. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), poate fi vorba despre noi prietenii, care oferă un suflu nou vieţii lor sociale. Pe scurt, astrele îţi dau tot felul de motive să priveşti optimist(ă) către viitor, să ai mai multă încredere în viziunile tale pentru ziua de mâine.
 
HOROSCOP 17 IUNIE LEU 
 
Astrele îşi oferă astăzi o capacitate uimitoare de a te mobiliza, de a-ţi pune resursele interioare în slujba unui obiectiv profesional care te animă şi/ sau te-ar putea ajuta să ajungi la poziţia dorită. Ori poate că scenariul se manifestă invers: de exemplu, o realizare profesională recentă te ajută să îţi îmbunătăţeşti încrederea de sine, să descoperi că ai mai multe atuu-uri în plan profesional decât te-ai aşteptat. Oricare ar fi situaţia, eşti pe o curbă ascendentă şi te îndrepţi cu paşi siguri către statutul în ierarhie la care râvneşti. Continuă să te perfecţionezi continuu, să înveţi cât mai mult.
 
HOROSCOP 17 IUNIE FECIOARĂ
 
Ai putea avea parte astăzi de unele revelaţii importante. Ori poate se rezolvă unele litigii sau probleme birocratice care ţi-au dat multe bătăi de cap. În orice caz, cert este că ai o perspectivă nouă asupra proiectelor aflate deja în derulare sau pe care intenţionezi să le lansezi cândva în viitorul apropiat. Aceeaşi predicţie este valabilă şi în cazul anumitor relaţii sau colaborări, pe care le vezi cu alţi ochi. Per ansamblu, se poate spune aşadar că eşti într-o etapă bună de viaţă, în care ţi se întâmplă multe din lucrurile la care ai sperat şi pentru care ai muncit.
 
HOROSCOP 17 IUNIE BALANŢĂ
 
În general, eşti o persoană muncitoare, dar astăzi s-ar putea să te uimeşti până şi pe tine. Eşti setat(ă) să reuşeşti, să ajungi acolo unde ţi-ai propus cu proiectele profesionale avute acum pe rol. Te mobilizezi uşor, ai o atitudine voluntară şi reuşeşti să îi antrenezi şi pe alţii în drumul tău către succes. Nici nu e de mirare că şefii sunt mulţumiţi de tine, că eşti la mare căutare în rândul clienţilor. Tot astăzi pot apărea oportunităţi să îţi îmbunătăţeşti portofoliul de colaboratori, să dezvolţi sau să începi noi relaţii de pe urma cărora vei extrage multe beneficii importante.
 
HOROSCOP 17 IUNIE SCORPION  
 
Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi în raport cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale - clienţi, colaboratori, asociaţi, colegi de muncă. Vedeţi lucrurile din aceeaşi perspectivă, crezurile voastre sunt compatibile în raport cu situaţiile şi provocările cu care vă confruntaţi în prezent. Împreună puteţi realiza multe lucruri importante, reuşind chiar să remediaţi unele probleme care altfel v-ar fi dat multe bătăi de cap. Nu trebuie decât să le supuneţi dezbaterii, astfel încât să vă asiguraţi că se ajunge la o rezolvare care mulţumeşte pe toată lumea. Nu ar trebui să vă fie prea greu.
 
HOROSCOP 17 IUNIE SĂGETĂTOR  
 
Eşti foarte ambiţios(oasă) astăzi şi nu laşi şansa să treacă pe lângă tine. La serviciu, apar oportunităţi să te faci remarcat(ă), dar ele nu vin fără unele eforturi, fără nevoia de a investi timp şi energie în finalizarea sarcinilor curente. Pentru a le duce la bun sfârşit, te vei concentra destul de mult, ceea ce ţi-ar putea produce o anumită doză de stres. Dar contextul astral te ajută să îl gestionezi uşor, să nu îl laşi să-ţi afecteze puterea de muncă şi nivelul de randament. Trebuie totuşi să fii ordonat(ă) cu programul tău şi să te asiguri că te odihneşti.
 
HOROSCOP 17 IUNIE CAPRICORN 
 
Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru această dup-amiază, află că astrele au o recomandare pentru tine. Mai exact, ele îşi sugerează să petreci mai mult timp cu persoana iubită şi/ sau copiii. Indicat ar fi să te gândeşti la activităţi care îi pun pe ei şi preferinţele lor în prim plan. Gândeşte-te, de exemplu, la o întâlnire romantică în oraş cu partenerul sau la un program în aer liber cu cei mici. Dacă eşti single, dup-amiaza sau seara acestei zile sunt momente perfecte în care să ieşi în oraş, să te bucuri de vremea frumoasă şi de o conversaţie plăcută.
 
HOROSCOP 17 IUNIE VĂRSĂTOR
 
În cazul în care ţi-ai făcut planuri pentru acest sfârşit de săptămână, nu ar fi rău să le întâmpini fără griji şi sarcini restante. Caută aşadar să te achiţi de astăzi de treburile casnice sau răpeşte-ţi o parte din timpul liber pentru a înainta cu sarcinile urgente de lunea viitoare la care altfel te-ai fi gândit tot weekend-ul. Astrele te vor sprijini în acest demers, în sensul că-ţi vor crea contextul potrivit pentru a le duce la bun sfârşit. Aşadar, de la tine nu mai este nevoie decât de iniţiativă şi de puţină ambiţie. În rest, le ai pe toate.
 
HOROSCOP 17 IUNIE PEŞTI  
 
Te înţelegi bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, iar acest lucru s-ar putea datora şi hobby-urilor pe care le aveţi în comun, preocupări care vă ajută să găsiţi punţi de comunicare neexplorate până acum. Mai exact, un program cu activităţi comune dup-amiază vă oferă prilejul să discutaţi într-o atmosferă liniştită, vesel(ă) chiar, în care nu au loc tensiunea şi grijile faţă de modul în care vă verbalizaţi părerile. În cazul în care ai cunoscut recent pe cineva special, profită de contextul astral de astăzi şi invită-l/o în oraş. Planetele garantează buna dispoziţi şi deznodământul fericit al serii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici