HOROSCOP 18 februarie. Soarele intră în Peşti. Iubiri ca în filme şi oportunităţi mari de afirmare profesională

Soarele intră azi în Peşti, ceea ce marchează anotimpul aniversării nativilor(elor) născuţi(te) în acest semn, dar şi un bun prilej de noi începuturi pentru zodiile Mutabile în plan profesional (Gemeni), sentimental (Fecioară), familial (Săgetător) şi personal (Peşti).

28759 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 februarie. Soarele intră în Peşti. Iubiri ca în filme şi oportunităţi mari de afirmare profesională

HOROSCOP 18 februarie - Berbec

Soarele intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar dori să nu ocoleşti şedinţele sau exerciţiile de meditaţie şi introspecţie în săptămânile care urmează. Energiile cu care operează acest luminător pe parcursul acestui tranzit te pot pregăti pentru o mare transformare în plan personal dacă le utilizezi într-un mod eficient. Profită de această ocazie pentru a-ţi reevalua relaţia cu trecutul, pentru a găsi cea mai bună metodă de a procesa evenimente de mai demult care încă te afectează într-o manieră sau alta. Nu îţi va fi uşor, dar va merita cu prisosiţă efortul depus acum.

HOROSCOP 18 februarie - Taur

Soarele ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Pentru tine, asta înseamnă că trebuie să te concentrezi pe aceste aspecte în săptămânile care urmează, la impactul pe care îl pot avea ele asupra ta pe termen lung. Pe de altă parte, s-ar putea să fii prea idealistă în ceea ce priveşte anumite detalii, să nu îţi dai seama că viziunea ta nu se poate traduce în practică chiar aşa cum ţi-ai imaginat. Din acest motiv, trebuie să fii deschis(ă) la feedback-ul pe care îl primeşti din partea celor cu obiective similare.

HOROSCOP 18 februarie - Gemeni

Soarele îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care planul profesional urcă pe poziţiile fruntaşe din topul priorităţilor tale pentru câteva săptămâni. Pe de-o parte, acest lucru îţi poate aduce oportunităţi de a ieşi la rampă, de a-ţi creşte vizibilitatea în domeniul în care activezi sau în compania în care lucrezi, dar pe de altă parte, s-ar putea să faci faţă mai greu momentelor în care îţi revin responsabilităţi mari, cu o răspundere pe măsură. Aşadar, profită de această ocazie şi pentru a lucra ceva mai mult la relaţia ta cu autoritatea interioară/ exterioară.

HOROSCOP 18 februarie - Rac

Soarele poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunilor cu instituţiile statului, iar efectele acestui eveniment pot diferi de la nativ la nativ. Dacă urmează să susţii examene în săptămânile care urmează, acest tranzit te va ajuta să acumulezi informaţia de care ai nevoie pentru a le promova. Deplasările sunt şi ele favorizate, indiferent dacă le realizezi în scopuri personale sau profesionale. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un proces birocratic, s-ar putea să constaţi că acesta se accelerează. În orice caz, oricare ar fi efectele acestui ingres în viaţa ta, cert este că te maturizezi.

HOROSCOP 18 februarie - Leu

Soarele ajunge azi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, semn că cele două aspecte de viaţă vor fi strâns legată unul de celălalt în săptămânile următoare. Atât în viaţa de cuplu, cât şi la locul de muncă, se aduc finanţele mai des în discuţie în perioada aceasta şi fiecare are ideile sale cu privire la ceea ce trebuie făcut pentru a suplimenta resursele deţinute la comun. Din acest motiv, este important să direcţionezi mereu discuţiile către o concluzie, indiferent dacă este pro sau contra unei strategii de câştig pe care ai propus-o tu sau alte persoane.

HOROSCOP 18 februarie - Fecioară

Soarele poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, motiv pentru care vei transforma acest aspect din viaţa ta într-una din priorităţile tale pentru lunile următoare. Se arată o perioadă propice pentru a lucra la relaţia de cuplu, dar şi la cele cu colegii de muncă, mai ales dacă aţi cam bătut pasul pe loc în ultima vreme sau chiar v-aţi îndepărtat unul de celălalt dintr-un motiv sau altul. Profită de această ocazie pentru a le propune proiecte noi împreună, pentru a discuta şia. corija atitudini care nu sunt suficiente sau care nu îi mulţumesc pe ceilalţi de lângă.

HOROSCOP 18 februarie - Balanţă

Soarele intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi mai mult pe ajustarea eticii tale profesionale, respectiv pe îmbunătăţirea stilului de viaţă şi alimentaţie. Tranzitul acestui luminător prin acest sector te poate ajuta să îţi ameliorezi nivelul de energie şi pe cel al productivităţii, cu toate că rămâne totuşi tentaţia procrastinării în anumite momente, mai ales atunci când nu îţi stimulează nicicum interesul activităţile de care te ocupi. Dar ai şansa să îţi schimbi în bine atitudinea faţă de muncă şi de propria sănătate. Efectele se vor vedea foarte curând.

HOROSCOP 18 februarie - Scorpion

Soarele ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că relaţia de cuplu şi/ sau cu copiii reprezintă - sau ar trebui să reprezinte - prioritatea numărul unu pentru tine în săptămânile care urmează. Dacă încă nu ai pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) să încerci ceva, nu vor lipsi ocaziile de flirt, dar trebuie să te arăţi şi disponibil(ă) dacă vrei ca acel cineva special să te abordeze. De asemenea, se arată o perioadă bună pentru cei care intenţionează să pună bazele unei afaceri de suflet, care le permit să îşi capitalizeze un hobby.

HOROSCOP 18 februarie - Săgetător

Soarele intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că sectorul acesta de viaţă reprezintă un centru de interes pentru tine în săptămânile care urmează. Relaţia cu rudele apropiate intră sub lupă şi ar putea să sufere unele schimbări importante, în funcţie de modul în care au evoluat lucrurile între voi în ultima perioadă. Acest tranzit îţi oferă însă o superputere, aceea a iertării, care îţi permite să ştergi experienţele neplăcute din trecut şi să rămâi doar cu lecţiile, pe care să le aplici în viitor în relaţiile cu cei dragi. Puteţi să vă apropiaţi mult săptămânile acestea.

HOROSCOP 18 februarie - Capricorn

Soarele poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, potenţându-şi abilităţile de a socializa şi a interacţiona cu cei din jurul tău. Te ajută în acest sens şi intuiţia, în sensul în care energiile acestui tranzit te vor face mai intuitiv(ă) cu privire la ceea ce încearcă interlocutorii să-ţi transmită printre rânduri. Pe de altă parte, s-ar putea să laşi cam prea mult de la tine pentru a face pe plac celor din jur. Altfel spus, vor exista situaţii în care alegi să nu te impui, ci să faci o impresie bună. S-ar putea să ai totuşi de pierdut.

HOROSCOP 18 februarie - Vărsător

Soarele îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, prilej cu care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Există însă şi un cusur al acestui tranzit, acela că eşti mai puţin atent(ă) decât de obicei la a-ţi gestiona bugetul într-un mod eficient. Există situaţii şi momente în care banii îţi alunecă printre degete şi nu prea poţi spune pe ce i-ai cheltuit. Dacă vrei să pui câte ceva deoparte, va trebui să lucrezi la asta.

HOROSCOP 18 februarie - Peşti

Soarele ajunge astăzi în chiar semnul naşterii tale, fapt care marchează nu doar debutul anotimpului aniversării tale, ci şi o perioadă în care abundă oportunităţile de a lucra la propria persoană. Mai exact, ai şansa de a-ţi îmbunătăţi încrederea în propria persoană, imaginea în plan fizic, de a corija aspecte ale personalităţii tale care ţi-au creat deservii în anumite momente. Iar cu ocazia zilei tale de naştere, setează-ţi nişte obiective pe care să încerci să le atingi până la aniversarea ta de anul viitor. Cu siguranţă există nişte proiecte cu sinele pe care ai vrea să le începi foarte curând.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici