HOROSCOP 18 mai 2022. Eforturi fără rezultat. Zodiile riscă să nu obţină mai nimic de pe urma lor

Astăzi se formează o conjuncţie între Marte şi Neptun în Peşti, indiciu că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să facă eforturi care nu le aduc nimic înapoi.

17443 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 mai 2022. Eforturi fără rezultat. Zodiile riscă să nu obţină mai nimic de pe urma lor

HOROSCOP 18 mai 2022

HOROSCOP 18 mai 2022 – Berbec

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate arăta o tendinţă de a te lupta cu himere, de a vedea pericole şi ameninţări acolo unde ele nu există. În alte cazuri, s-ar putea ca premoniţiile să fie reale, să te pască în realitate o situaţie neplăcute de la cine te aşteptai cel mai puţin. În zile ca acestea, trebuie să fii raţional(ă), să priveşti lucrurile obiectiv şi să fii prudent(ă). În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu meargă prea bine, să iei decizii care nu vor fi prea inspirate.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Taur

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar. În cazul anumitor nativi(e), acest lucru semnalează că rişti să îţi investeşti energia şi timpul în proiecte care bat pasul pe loc sau care nu evoluează în direcţia potrivită. În alte situaţii, ar putea fi vorba despre certuri pornite cu prietenii din cauza unei neînţelegeri care nu a fost lămurită la timp. Este important să îţi faci ordine în minte şi în planuri, să ai grijă cum reacţionezi la nervi. În caz contrar, s-ar putea să apară mai multe probleme.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Gemeni

Conjuncţia lui Marte cu Neptun ocupă casa carierei din astrograma ta generală, semn că efortul şi timpul pe care le-ai depus pentru a creşte în ierarhie s-ar putea să nu îţi aducă rezultatele la care sperai. Se prea poate să nu îţi fi conturat prea bine planul, să nu fi luat în considerare unele strategii mai bune de a-ţi creşte vizibilitatea. Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să îţi regândeşti strategia, să consolidezi sau să creezi relaţii cu alte persoane. Încearcă să vezi ce anume nu merge şi ce ai putea face pentru ca lucrurile să meargă conform planurilor tale.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Rac

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a relaţiei cu instituţiile statului. Acest lucru arată că este posibil să fi ajuns în situaţia de a lupta pentru unele idealuri care nu îţi aduc nimic bun. În cazul în care urmează să pleci într-o deplasare sau să susţii un examen, este foarte important să nu laşi loc de neprevăzut. În caz contrar, există riscul să apară surprize nu tocmai plăcute. Dacă te ocupi de o chestiune birocratică, este important să te asiguri că ceea ce faci nu este o pierdere de vreme.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Leu

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se formează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, indiciu cum că ar putea apărea discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi din cauza unei neînţelegeri din cauza finanţelor, legat de cheltuirea lor sau de modul în care îi veţi investi. În alte cazuri, ar putea fi vorba mai degrabă de un raport de forţe dezechilibrat, de secrete care ies violent la iveală. Este clar că trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi relaţia cu ceilalţi, mai ales când pot exista şi urmări financiare.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Fecioară

Conjuncţia lui Marte cu Neptun ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce anunţă şi în cazul tău unele probleme cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Cu alte cuvinte, există riscul să se nască certuri între voi din cauza unui sentiment de neîncredere sau ca urmare a unor secrete care ies la iveală. Aşadar, este important să trasezi nişte limite mai clare în raport cu cei din jur, să nu renunţi la anumite lucruri de dragul lor sau pentru liniştea din relaţia voastră. Altfel, vor mai apărea răbufniri ca cele ce pot apărea azi.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Balanţă

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce poate semnala faptul că s-ar putea să nu se vadă mare lucru de pe urma eforturilor depuse la locul de muncă. Poate că nu ţi-ai creionat un plan prea bine organizat sau nu ştii prea bine cum să abordezi anumite activităţi apărute în plan profesional. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o oboseala accentuată, pe care nativii(ele) acestui semn ar trebui să nu o ignore. În caz contrar, riscă să se nască probleme de sănătate destul de serioase.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Scorpion

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea naşte tensiuni din nimic între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Problema pleacă cel mai probabil de la orgoliul supradimensionat, de la faptul că vă aprindeţi uşor din motive mărunte, care ar putea fi clarificate peintr-un dialog calm şi deschis. În plan sentimental, mai ales dacă eşti la început de drum cu partenerul, trebuie să te asiguri că puneţi bazele unei relaţii sănătoase, că nu perpetuaţi un raport de forţe inegal, dezavantajant pentru unul din voi.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Săgetător 

Conjuncţia lui Marte cu Neptun ocupă casa familiei în astrograma ta generală, ceea ce ar putea conduce la probleme de comunicare cu unele persoane din familie. Trebuie să ai mare grijă cum le gestionezi, mai ales dacă sunteţi cu toţii personalităţi puternice şi vă vine greu să daţi înapoi atunci când apar diferenţe de opinie. În cazul în care derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, este important să nu grăbeşti lucrurile, căci altfel rişti să se facă o treabă de mântuială, care nu va dura prea multă vreme. Aşadar, asumă-ţi că vor dura ceva vreme, dar pe bună dreptate.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Capricorn 

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se perfectează în casa comunicării din astrograma ta solară, iar din această cauză, există posibilitatea să se creeze o confuzie în mintea ta între asertivitate şi agresivitate. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum te raportezi la cei din jurul tău, astfel încât să nu se creeze tensiuni pe care le-ai fi putut evita. Ba mai mult, s-ar putea să ai mai mult de câştigat dacă abordezi subiectele dificile cu calm, dacă încerci să răspunzi eventualelor animozităţi cu diplomaţie. În felul acesta, vei lăsa o impresie bună, de persoană care reuşeşte să-şi păstreze calmul mereu.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Vărsător

Conjuncţia lui Marte cu Neptun se formează în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea imprima un comportament financiar nu tocmai prudent. Există riscul să ai senzaţia că banii îţi alunecă printre degete, că nu dispui de un control clar asupra veniturilor pe care le ai. Aşadar, trebuie să te gândeşti de două ori înainte să te abaţi de la lista de cumpărături, să fii mereu conştient(ă) de câştigurile pe care le ai şi cheltuielile pe care le-ai făcut. În caz contrar, există riscul să te trezeşti cu o gaură în buget pe care o gestionezi greu.

HOROSCOP 18 mai 2022 – Peşti

Conjuncţia lui Marte cu Neptun ocupă semnul naşterii tale şi trebuie să ai mare grijă în ce direcţie îţi investeşti timpul şi mai ales energia. S-ar putea ca, la final de zi, să-ţi dai seama că nu ai reuşit să realizezi tot ce ţi-ai propus, că te-ai pierdut în activităţi care nu erau prioritare în acest moment sau care nu ţi-au adus satisfacţiile şi beneficiile la care sperai. Încearcă să priveşti lucrurile în perspectivă şi să vezi finalitatea activităţilor pe care le întreprinzi. În caz contrar, s-ar putea nu rămâi cu mare lucru de pe urma lor la finalul zilei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici