HOROSCOP 19 martie. Conflicte iscate din senin pentru patru zodii. Riscă să aibă parte de o sâmbătă de coşmar

Venus din Vărsător îi trasează azi lui Uranus din Taur un careu tensionat, indiciu de sâmbătă tensionată pentru zodiile Fixe (Taur, leu, Scorpion, Vărsător), care riscă să aibă parte de unele conflicte.

11000 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 martie. Conflicte iscate din senin pentru patru zodii. Riscă să aibă parte de o sâmbătă de coşmar

HOROSCOP 19 martie. Conflicte iscate din senin pentru patru zodii. Riscă să aibă parte de o sâmbătă de coşmar

HOROSOPC 19 MARTIE - Berbec

S-ar putea ca unele planuri cu prietenii să fie prea costisitoare pentru tine, fapt care te împiedică să participi la ele. În alte cazuri, poate fi vorba de un împrumut acordat unui apropiat, dar care nu se întoarce la momentul convenit. În orice caz, cert este că trebuie să fii mai atent(ă) pe viitor atunci când amesteci viaţa socială cu finanţele. Nu întotdeauna te alegi cu cele mai bune urmări de pe urma acestui lucru.

HOROSCOP 19 MARTIE - Taur 

Există riscul astăzi să apară unele tensiuni între tine şi o persoană de sex feminin din familie. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de discuţii în contradictoriu cu superiorii sau de tensiuni mocnite între tine şi ei. Încearcă să dai dovadă de mai multă diplomaţie. În felul acesta, vei reuşi să traversezi cu bine aceste momente de cumpănă foarte grele, fără ca relaţiile tale să aibă prea mult de suferit la sfârşitul zilei.

HOROSCOP 19 MARTIE - Gemeni

Încearcă să ai mai multă grijă cum te raportezi la trecut, mai ales atunci când revin în peisajul actual persoane cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Gândeşte-te bine dacă este înţelept să reiei legăturile sau dacă nu ar fi mai bine să închei capitolul o dată pentru totdeauna. Riscul este foarte mare să ţi se arate din nou de ce anume ai ales să răceşti relaţiile la un moment dat în trecut.

HOROSCOP 19 MARTIE - Rac 

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. În unele cazuri, vina pentru această situaţii îi revine stării de oboseală cu care nativii(ele) acestui semn se confruntă, iar în altele, este vorba mai degrabă despre o acumulare de stres de care nu au reuşit să se debaraseze. În orice caz, ei/ele ar trebui să fie prioritatea principală astăzi, să nu ceară de la sine mai multe lucruri decât pot duce la îndeplinire în situaţia de acum.

HOROSCOP 19 MARTIE - Leu

Ceva te nelinişteşte în raport cu unul din prieteni. Te gândeşti poate că a spus mai departe lucruri pe care i le-ai spus în confidenţă sau probabil că nu s-a implicat la fel de mult în planurile voastre comune. Oricare ar fi situaţia, cert este că v-ar prinde bine o discuţie serioasă, în care să lămuriţi o parte din problemele cu care v-aţi confruntat în ultima vreme. În felul acesta, veţi evita conflictele foarte aprinse.

HOROSCOP 19 MARTIE - Fecioară 

Trebuie să ai mare grijă la raportul de forţe din viaţa de cuplu. Atât tu, cât şi partenerul de viaţă aveţi personalităţi puternice şi tendinţa de a vă impune în viaţa sentimentală. Pe de altă parte, nu aveţi prea multe de câştigat dacă perpetuaţi la infinit acest joc de-a şoarecele şi pisica. Ba din contră, rişti să îţi afecteze destul de tare capacitatea de a ajunge la un compromis în situaţii care cer aşa ceva.

HOROSCOP 19 MARTIE - Balanţă 

În cazul în care lucrezi astăzi, trebuie să ştii că te aşteaptă o zi plină, în care va trebui să faci mai multe lucruri decât într-o zi lucrătoare de sâmbătă. În alte situaţii, este vorba de un risc de accidentări, aşa că ai grijă astăzi dacă ai în program îndatoriri casnice care-ţi pot bune sănătatea în pericol într-o formă sau alta. Încearcă să dai dovadă de îndemânare şi dacă eşti prea obosit(ă), ia o pauză.

HOROSCOP 19 MARTIE - Scorpion

Pot apărea astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Pare că vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt, iar din această cauză, există riscul să vă adresaţi unele replici în contradictoriu sau, în cel mai puţin rău caz, să planeze o atmosferă încărcată asupra sectorului vieţii de familie. Încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi vei vedea că îşi vor găsi şi cei dragi curajul să fie mai deschişi.

HOROSCOP 19 MARTIE - Săgetător

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ pune astăzi presiune asupra relaţiei tale cu partenerul de viaţă. De regulă, faceţi faţă destul de bine diferenţelor de viziune care există între voi, dar s-ar putea ca, de data aceasta, să nu le navighezi la fel de uşor, să se complice problemele înainte să apucaţi să ajungeţi la un punct de vedere comun în ceea ce le priveşte. Caută să fii mai maleabil(ă) în anumite situaţii.

HOROSCOP 19 MARTIE - Capricorn

Dacă lucrezi astăzi, ar putea să îţi fie destul de dificil să comunici cu unii colegi de muncă. Aveţi păreri destul de diferite în legătură cu ceea ce ar trebui făcut în raport cu o chestiune care vă poate afecta pe toţi într-o mai mică sau mai mare măsură. Încearcă să te pui în pielea lor, să vezi de ce anume optează pentru o strategie la care nu te-ai gândit sau în care nu crezi.

HOROSCOP 19 MARTIE - Vărsător

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există riscul să mergi prea departe cu ele. Este sănătos şi de dorit să îţi faci un hatâr din când în când, dar dacă ţi-ai luat unele angajamente costisitoare în această perioadă, încearcă să nu pui presiuni suplimentare pe bugetul tău. În caz contrar, s-ar putea să nu îţi mai poţi permite să cumperi un cadou sau să pleci într-o mică excursie cu cei dragi, de exemplu.

HOROSCOP 19 MARTIE - Peşti

Dacă eşti invitat(ă) azi la o masă cu familia, trebuie să fii pregătit(ă) sufleteşte pentru eventualitatea în care ies la iveală diferenţe de mentalitate şi de viziune care există de multă vreme între voi. În caz contrar, există riscul să ajungeţi să vă certaţi dintr-o prostie, fără să existe o miză clară ori să fie vorba de o chestiune importantă. Lasă de la tine şi încearcă să te concentrezi pe ceea ce vă aduce aproape.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici