HOROSCOP 2 ianuarie – Greutăţi azi pentru zodii, inclusiv de ordin financiar. O zodie reuşeşte să le facă faţă

Luna din Taur aderă azi la un careu tensionat cu Saturn din Vărsător şi apoi face un trigon armonios cu Mercur retrograd din Capricorn. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se luptă cu greutăţi, dar cel puţin Taurii reuşesc să le facă faţă.

32792 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 ianuarie – Greutăţi azi pentru zodii, inclusiv de ordin financiar. O zodie reuşeşte să le facă faţă

HOROSCOP 2 ianuarie – Greutăţi azi pentru zodii, inclusiv de ordin financiar. O zodie reuşeşte să le facă faţă

HOROSCOP 2 ianuarie - Berbec

Aceasta nu este cea mai bună zi în care să faci investiţii în planuri de viitor, fie că îţi aparţin sau doar colaborezi în cadrul lor şi indiferent dacă vizează un obiectiv de lungă sau de scurtă durată. S-ar putea ca acest context să necesite altceva, cum ar fi nişte decizii care au tot fost adunat. În alte cazuri, momentul este unul bun, dar problema o constituie faptul că lipsesc resursele necesare. Vestea bună este că, în a doua parte a zilei, apar indicii cum că te vei intersecta cât de curând cu unele oportunităţi destul de mari de câştig.

HOROSCOP 2 ianuarie - Taur

S-ar putea să nu fii astăzi în cele mai bune relaţii cu superiorii. Poate că ţi-au fost delegate prea multe sarcini de serviciu, mai multe decât cele cu care eşti obişnuit(ă). Sau probabil că nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu unele puncte de vedere care se vehiculează la nivelul conducerii. Oricare ar fi situaţia, cert este că s-ar putea să ţi se dea dreptate în a doua parte a zilei. Poate că nu se recunoaşte acest lucru deschis de către ceilalţi, dar toată lumea îşi dă seama de faptul că ai judecat lucrurile mai bine decât toţi ceilalţi.

HOROSCOP 2 ianuarie - Gemeni

Este posibil ca astăzi să nu ai o stare de spirit prea bună. Poate te preocupă ceva ce se întâmplă în prezent sau năvălesc într-un fel sau altul amintiri nu prea plăcute despre ceva recent. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu eşti în toanele cele mai bune şi este nevoie de efort pentru a-ţi regăsi buna dispoziţie. Pe de altă parte, s-ar putea ca această stare să fi fost de bun augur, căci în a doua parte a zilei, ajungi la unele concluzii despre o anume situaţie care ţi-a tot dat bătăi de cap. Lucrurile devin mai clare.

HOROSCOP 2 ianuarie - Rac

Un proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi nu pare să meargă aşa cum te-ai aşteptat, iar din acest motiv, te confrunţi cu stări de spirit fluctuante, cu momente în care îţi vine să te dai bătut(ă). În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o prietenie care nu evoluează tocmai bine. În ambele situaţii, însă, este posibil să primeşti sfaturi valoroase din partea partenerului de viaţă sau poate chiar intervine în numele tău pentru a readuce lucrurile pe făgaşul normal. În orice caz, este clar că intervenţia sa este una de bun augur pentru tine.

HOROSCOP 2 ianuarie - Leu

Este posibil să apară astăzi unele tensiuni între tine şi superiori. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un coleg de muncă mai vechi care îşi arogă o autoritate care nu îi revine de drept. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai nevoie de tact şi răbdare pentru a face faţă unor asemenea situaţii. Dacă le gestionezi însă bine, vei reuşi să îţi faci mai bine treaba, să colaborezi cu ceilalţi atunci când este nevoie, cu toate că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în toate privinţele. Contează mult să ai o atmosferă liniştită la muncă.

HOROSCOP 2 ianuarie - Fecioară

În plan profesional, s-ar putea să nu ai parte azi de cea mai productivă zi. Acest lucru s-ar putea să se datoreze şi faptului că activităţile care ţi-au fost delegate astăzi nu se potrivesc prea bine cu energia ta de azi, cu faptul că ţi s-ar potrivi mai bine sarcinile care îţi solicită creativitatea mai degrabă decât atenţia la detalii. Aşadar, randamentul tău s-ar putea să fie ceva mai ridicat abia în a doua parte a zilei, atunci când te poţi ocupa în sfârşit de acele treburi care necesită să dai dovadă de multă inspiraţie şi de originalitate în gândire.

HOROSCOP 2 ianuarie - Balanţă

În prima parte a zilei, există riscul să ai parte de unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Nu pare să fie vorba de ceva serios, ci mai degrabă de o situaţie în care se ciocnesc orgolii sau nu aţi comunicat suficient despre dorinţele şi nevoile voastre. În a doua jumătate a zilei, este posibil ca lucrurile să revină la normal, cel puţin în anumite privinţe. Este drept că rămâne o urmă de tensiune, dar atâta timp cât nu insişti asupra unor subiecte sensibile, nu este cazul să-ţi faci prea multe griji în privinţa ei.

HOROSCOP 2 ianuarie - Scorpion

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea constitui astăzi un măr al discordiei între tine şi persoana iubită. Nu este exclus, de asemenea, ca discuţiile să devină şi mai tensionate dacă se implică în ele şi alţi membri ai familie. În a doua parte a zilei, s-ar putea să fiţi cu toţii mai deschişi la un dialog calm pe marginea acestui subiect. Aşadar, încearcă să nu torni gaz pe foc, să laşi drumul liber pentru o discuţie transparentă, fără tensiune. În felul acesta, vă va fi mai uşor să ajungeţi la un consens pe baza opiniilor tuturor.

HOROSCOP 2 ianuarie - Săgetător

În prima parte a zilei, ai putea întâmpina unele dificultăţi de comunicare în raport cu unul dintre colegii tăi de muncă. Este greu de spus de la ce anume pleacă totul, dar poate că aveţi puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte o sarcină care vă implică pe amândoi. Sau poate că doar s-au născut nişte neînţelegeri pe seama unor lacune de comunicare. Cert este că ajungeţi la un consens în a doua parte a zilei, poate şi mulţumită faptului că aţi avea împreună de câştigat de pe urma eventualului succes al proiectului de care vă ocupaţi în colaborare.

HOROSCOP 2 ianuarie - Capricorn

Este posibil să faci destul de greu faţă tentaţiilor în prima parte a zilei, astfel că se poate să faci unele cheltuieli pe care nu le-ai inclus pe lista de cumpărături. Aşadar, s-ar putea să apară unele momente în care îţi pară rău că te-ai lăsat dus(ă) de val, dar în a doua parte a zilei, începi să te simţi ceva mai bine cu faptul că ţi-ai îndeplinit un hatăr sau că ţi-ai făcut o plăcere. În felul acesta, îţi dai seama că uneori trebuie să te mai gândeşti şi la tine, la nevoile tale care nu sunt tocmai urgente.

HOROSCOP 2 ianuarie - Vărsător

În prima parte a zilei, este posibil să ai parte de unele tensiuni în raport cu cineva din familie, cu o persoană de care te separă unele aspecte ce ţin de personalitate şi/ sau de mentalitate. Pe parcursul zilei, este posibil ca lucrurile să revină la normal încetul cu încetul, dar se recomandă să nu redeschizi acele subiecte care v-au adus la cuţite în primul rând. În caz contrar, există riscul ca discuţiile în contradictoriu să continue, să se ajungă şi mai departe decât înainte sau decât ţi-ai fi dorit. Va veni momentul în care le veţi putea discuta calm.

HOROSCOP 2 ianuarie - Peşti

Este posibil să afli astăzi unele veşti care te tulbură sau care îţi creează unele motive reale de îngrijorare. Este greu de spus despre ce anume va fi vorba, dar cert este că trebuie să îţi măsori cu atenţie reacţiile în raport cu aceste informaţii. Mai exact, s-ar putea să afli în a doua parte a zilei că lucrurile nu stăteau aşa cum ţi-ai imaginat, iar dacă iei decizii definitive, s-ar putea să nu mai poţi da înapoi, să fi făcut ori să fi spus lucruri pe care nu le mai poţi schimba. Aşadar, răbdarea ţi-este cel mai bun aliat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici