HOROSCOP 2 octombrie. Lună Plină azi. Patru zodii trag linie şi schimbă placa

11907 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 octombrie. Lună Plină azi. Patru zodii trag linie şi schimbă placa

Astăzi are loc Luna Plină în semnul Berbecului. Acest eveniment astral îndeamnă zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să tragă linie ultimelor două săptămâni şi să tragă concluzii pe plan professional, financiar, social şi sentimental.

HOROSCOP 2 octombrie - Berbec

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, în decursul următoarelor zile, reflectorul astral este pus pe tine. Acest fenomen astral indică faptul că poţi să îţi dai seama la ce ar trebui să mai lucrei la tine dacă eşti atent(ă) la modul în care interacţionează ceilalţi cu tine şi în ceea ce priveşte felul în care ei reacţionează la atitudinea, cuvintele şi faptele tale. S-ar putea ca unele manifestări ale lor să nu fie cele pe care le doreşti, situaţie în care trebuie să te opreşti puţin şi să te analizezi atent.

HOROSCOP 2 octombrie - Taur

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din harta ta solară, iar având în vedere energiile semnului în care se formează acest eveniment astral, putem trage concluzia că s-ar putea să te încerce o stare de nervozitate şi nelinişte care nu îţi este familiară. De regulă, eşti o persoană răbdătoare cu tine însuţi(ăţi), dar mai ales cu ceilalţi, dar de data aceasta eşti altfel şi nu iei prin surprindere în mod plăcut. Din acest motiv, se recomandă să îţi urmăreşti mai îndeaproape reacţiile, ca nu cumva să ajungi în nişte situaţii pe care ajungi să le regreţi.

HOROSCOP 2 octombrie - Gemeni

Luna Plină de azi îşi face simţite efectele mai ales la nivelul proiectelor de grup şi a planurilor de viitor. Te-ai concentrat destul de mult pe ele în ultima vreme sau dimpotrivă, le-ai acordat prea puţin din timpul tău şi energia de care dispui. Indiferent de scenariu, cert este că o parte din vină o poartă preocupările de moment: fie nu ai mai avut timp pentru tine din cauza faptului că te-ai concentrat aproape exclusiv pe ziua de mâine, fie te-ai axat prea mult asupra lor şi nu ai făcut planuri mai serioase pentru perioada care urmează. Regândeşte-teţi puţin priorităţile.

HOROSCOP 2 octombrie - Rac

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa carierei din harta ta astrală, ceea ce înseamnă faptul că se pune lumina reflectoarelor pe sectorul profesional. Dacă în ultima vreme ai fost preocupat(ă) mai mult decât de obicei de chestiuni gospodăreşti sau casnice, acest evenimente cosmic încearcă să îţi transmită faptul că eşti imperios necesar să îţi muţi atenţia în direcţia carierei. Iar în cazul în care ţi-ai ocupat prea mult din timpul liber gândindu-te sau făcând lucruri pentru muncă, aşteaptă-te la reproşuri din partea celor dragi. Reevaluează-ţi totuşi echilibrul între aceste două sectoare de viaţă foarte importante pentru tine.

HOROSCOP 2 octombrie - Leu

Cu Luna Plină în casa filozofiei tale de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunilor cu instituţiile statului, aceasta este o zi a bilanţurilor pentru tine în ceea ce priveşte aceste aspecte. Pentru unii, poate fi vorba de un examen important ori de veşti cu privire la reuşita ori eşecul înscrierii ori reluării unor cursuri. Ori azi vezi dacă ai reuşit să obţii aprobarea pentru o delegaţie sau o mică excursie cu familia în afara oraşului. Iar dacă de curând ai demarat demersuri pentru a obţine o autorizaţie, s-ar putea să primeşti un răspuns. Oricum, ţi se dau teme de gândire.

HOROSCOP 2 octombrie - Fecioară

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei vedea cât de eficiente, din punct de vedere financiar mai ales, au fost măsurile şi iniţiativele pe care le-ai luat împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea să îţi dai seama că ai avut de câştigat în anumite privinţe, dar în ceea ce le priveşte pe altele, incompatibilităţile de viziune şi imposibilitatea de a le depăşi a condus la pierderi în sensul figurat, de oportunităţi, sau chiar la modul literal.

HOROSCOP 2 octombrie - Balanţă

Luna Plină de azi se perfectează în casa relaţiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care este important să te concentrezi pe parteneriatul de viaţă, dar şi pe legăturile pe care le ai cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea să iasă la iveală astăzi sau în zilele următoare diferenţe de caracter şi viziune între voi, faptul că tu ai tendinţa să laşi de la tine, în timp ce ei caută să-şi impună punctul de vedere. Dar dacă până acum ai încercat să fii destul de indulgent(ă) pe acest plan, nu acelaşi lucru mai e valabil de azi.

HOROSCOP 2 octombrie - Scorpion

Luna Plină se manifestă azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Asta arată faptul că este o zi bună în care să tragi linie şi să vezi care au fost rezultatele tale la serviciu din ultima perioadă şi care a fost consumul de energie pe care l-ai făcut pentru a ajunge la obiectivele pe care ţi le-ai propus. Dacă beneficiile sunt mai mici decât eforturile, poate ar fi cazul să-ţi pui un semn de întrebare. Poate nu eşti într-o zonă care ţi se potriveşte ori probabil te stresezi prea mult, ceea ce îndeamnă să faci ajustări.

HOROSCOP 2 octombrie - Săgetător

Cu Luna Plină în casa iubirii şi a copiilor, te bucuri de o atmosferă care nu te lasă să te plictiseşti în raport cu ei. Apar surprize peste surprize, situaţii şi reacţii la care nu te-ai aşteptat şi nu ai prea mult timp să zăboveşti în ceea ce îi priveşte pe parcursul acestui weekend. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi reproşuri din partea lor, mai ales dacă ai dedicat mai mult din timpul şi energia ta planurilor de viitor şi/ sau prietenilor în ultima perioadă. Acest eveniment astral te cheamă aşadar să reconsideri echilibrul dintre aceste planuri.

HOROSCOP 2 octombrie - Capricorn

Luna Plină se formează astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te facă să îi pui pe cei dragi pe o treaptă mai ridicată din ierarhia ta de priorităţi din următoarele zile. Acest lucru este cu atât mai necesar dacă ai trecut printr-o perioadă dificilă în carieră sau presiunile resimţite la nivel social te-au făcut să te porţi într-un mod neadecvat cu ei. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi bine să nu perpetuezi un dezechilibru între aceste sectoare de viaţă. Poţi găsi timp să le faci pe toate dacă eşti ordonat(ă).

HOROSCOP 2 octombrie - Vărsător

Luna Plină se manifestă azi plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai asertiv(ă) în legătură cu modul în care te exprimi în diverse contexte sociale. Nu îţi prinde rău să fii mai ferm(ă) cu lucrurile în care crezi, dar există riscul să duci lucrurile prea departe în zilele care urmează, să insişti cu idei cu toate că ţi se aduc constant dovezi bine documentate că nu ai dreptate. Încearcă să îţi urmăreşti mai atent reacţiile şi să vezi dacă nu cumva dezvolţi o atitudine prea fixistă în anumite privinţe care sunt deloc neimportante.

HOROSCOP 2 octombrie - Peşti

Luna Plină se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult pe sectorul financiar în următoarea perioadă. Pe de-o parte, s-ar putea să te întâlneşti cu câştiguri, cu oportunităţi financiare care te ajută să te simţi în siguranţă din acest punct de vedere, dar este la fel de mare riscul ca banii să âi se scurgă printre degete, fie din pricina unor decizii neinspirate mai vechi sau din cauza unor tentaţii cu care te întâlneşti în acest weekend. Aşadar, înainte să cuperi orice, fă-ţi nişte calcule clare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici