HOROSCOP 20 februarie. Cineva îţi înşală aşteptările. Există însă şi speranţa împăcării pentru această zodie

Venus din Vărsător face azi un careu tensionat cu Marte din Taur, ceea ce înseamnă că vor continua problemele relaţionale pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). În schimb, Vărsătorii vor găsi o cale de mijloc mai uşor prin intermediul trigonului armonios între Luna din Gemeni şi Saturn, Mercur retrograd şi Jupiter din Vărsător.

5123 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 februarie. Cineva îţi înşală aşteptările. Există însă şi speranţa împăcării pentru această zodie

HOROSCOP 20 februarie. Cineva îţi înşală aşteptările. Există însă şi speranţa împăcării pentru această zodie

HOROSCOP 20 februarie - Berbec

Trebuie să ai grijă astăzi în cine şi în ce ai încredere. Există riscul să intri în contact cu informaţii eronate sau cu persoane care încearcă deliberat să te inducă în eroare. Înainte să iei vreo decizie pe baza acestor informaţii, ar fi mai bine să faci nişte cercetări pe cont propriu. În caz contrar, s-ar putea să faci nişte alegeri importante pentru care nu poţi da timpul înapoi, pe care nu le poţi schimba.

HOROSCOP 20 februarie - Taur

Nu este un moment tocmai bun să îţi faci astăzi planuri cu prietenii. S-ar putea să te lase baltă după ce ai făcut deja câteva investiţii în ce urma să faceţi împreună. Sau poate că aţi discutat ceva în legătură cu activităţile de azi săptămâna trecută, iar astăzi îşi dau seama de fapt că planurile voastre se suprapuneau cu altele pe care le aveau pe rol. În orice caz, riscă să se lase cu pagube.

HOROSCOP 20 februarie - Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară probleme de înţelegere între tine şi superiori sau o figură cu autoritate din comunitatea ta. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de discuţii în contradictoriu cu mama sau o persoană de sex feminin din familie de care te leagă o relaţie foarte strânsă. Lecţia pentru tine astăzi este să ai grijă cum gestionezi raportul de forţe între tine şi anumite persoane, să mizezi exclusiv pe echilibru.

HOROSCOP 20 februarie - Rac

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi, iar lucrurile nu dau semne că se vor schimba prea repede. Este nevoie de eforturi consistente din partea ta pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit. Asta înseamnă că ar trebui să fii mai selectiv(ă) cu grupurile pe care le frecventezi astăzi şi mai atent(ă) la energiile cu care intri în contract. În caz contrar, s-ar putea să îţi accentueze şi mai mult tendinţa către o viziune negativă oarecum.

HOROSCOP 20 februarie - Leu

Un proiect sau o relaţie de prietenie îţi dă motive de teamă în legătură cu modul în care va evolua în perioada următoare. S-ar putea să îţi fie dificil să pui lucrurile pe direcţia cea bună dacă este nevoie de eforturi şi din partea altor persoane, care poate că nu observă faptul că există o problemă. Te-ar ajuta foarte mult să vorbeşti despre temerile tale şi să propui un dialog în vederea rezolvării problemelor apărute.

HOROSCOP 20 februarie - Fecioară

Dacă lucrezi astăzi, aşteaptă-te la replici în contradictoriu cu superiorii şi/ sau colegii de serviciu. În alte cazuri, problemele de comunicare ar putea apărea în cuplu. Oricare ar fi situaţia în care te afli, este cert că s-a cam dezechilibrat raportul de forţe între tine şi ceilalţi. Pentru a ajunge la un compromis, este important să lase fiecare de la el. Aşadar, ai grijă până unde laşi orgoliul să intervină în relaţiile tale personale/ profesionale.

HOROSCOP 20 februarie - Balanţă

În cazul în care mergi la serviciu astăzi, aşteaptă-te la o zi plină şi solicitantă, care face concurenţă celei mai aglomerate zile de săptămâna aceasta. Apar urgenţe la locul de muncă sau ţi se oferă sarcini de serviciu complicate, care te-ar putea ţine la birou sau în faţa calculatorului mai mult decât în mod normal. Ţine doar de tine să te organizezi cât de bine poţi, să te asiguri că te ocupi de treburile prioritare.

HOROSCOP 20 februarie - Scorpion

Se remarcă astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că, în subteranul relaţiei voastre, acestea existau de mai multă vreme, dar se întâmplă ceva astăzi care le aduce la suprafaţă. Încearcă să vorbeşti mai din timp cu ei ce te deranjează, care sunt aspectele pe care crezi că le-aţi putea îmbunătăţi pe viitor. În caz contrar, veţi avea în continuare parte de astfel de situaţii care vă vor afecta relaţia.

HOROSCOP 20 februarie - Săgetător

Trebuie să discuţi astăzi unele aspecte importante cu persoana iubită sau cu cineva din familie, dar s-ar putea să nu găseşti disponibilitate către dialog în ceea ce-i priveşte. Poate aveţi viziuni diferite cu privire la ceea ce trebuie făcut sau orgoliile sunt pur şi simplu prea supradimensionate pentru a ajunge astăzi la o viziune similară în legătură cu ce trebuie făcut. Încearcă să dai dovadă de mai mult tact şi poate se găseşte o rezolvare.

HOROSCOP 20 februarie - Capricorn

Cei(le) care lucrează astăzi ar putea întâmpina probleme de comunicare în planul muncii. Nu pari să fii deloc pe aceeaşi lungime de undă cu colegii de muncă sau poate că mijloacele pe care le folosiţi pentru a interacţiona în această perioadă nu vă permit să vă înţelegeţi prea bine unul pe celălalt. Poate ar fi mai indicat să ceri clarificări suplimentare şi să oferi explicaţii în plus, chiar dacă nu îţi sunt solicitate expres astăzi.

HOROSCOP 20 februarie - Vărsător

Trebuie să ai grijă astăzi cât de mult te abaţi de la lista ta de cumpărături. Tentaţiile sunt destul de mari astăzi şi te pândesc de peste tot, dar trebuie să faci eforturi să le rezişti. În caz contrar, s-ar putea să apară probleme, în sensul în care nu vei mai putea să acoperi costurile unor angajamente luate faţă de apropiaţi. Gândeşte-te aşadar bine dacă chiar ai nevoie de lucrurile care îţi fac cu ochiul.

HOROSCOP 20 februarie - Peşti

Se conturează astăzi tensiuni între tine şi familie. Pe fondul unor nemulţumiri vechi, ies în evidenţă diferenţele de viziune între tine şi cei dragi sau este vorba despre situaţii specifice pe marginea cărora ajungeţi să aveţi discuţii în contrdictoriu. Încearcă să nu te mai axezi atât de mult pe lucrurile care nu merg şi vezi ce poate fi făcut pentru a ajunge la un punct de vedere comun în legătură cu strategia cea mai bună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici