HOROSCOP 21 decembrie. Soarele intră în Capricorn. Este timpul unui bilanţ realist şi pe alocuri dureros

Soarele ajunge azi în semnul Capricornului, ingres care deschide solstiţiul de iarnă şi sezonul aniversar al acestei zodii, susţinând totodată zodiile să îşi facă un bilanţ realist de final de an.

3264 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 decembrie. Soarele intră în Capricorn. Este timpul unui bilanţ realist şi pe alocuri dureros

HOROSCOP 21 decembrie. Soarele intră în Capricorn. Este timpul unui bilanţ realist şi pe alocuri dureros

HOROSCOP 21 decembrie - Berbec

Soarele intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care sfârşitul de an te va surprinde mai concentrat(ă) decât de obicei pe acest domeniu de viaţă. Poate că tragi tare pentru a termina un proiect important, care îţi va aduce oportunităţi importante anul viitor la locul de muncă sau încerci să faci în aşa fel încât să nu intri în concediu cu tensiuni în raport cu superiorii. În orice caz, cert este că orice iniţiaitivă luată la serviciu este de bun augur şi-ţi va aduce cât de curând o mulţime de oportunităţi de a ieşi în evidenţă.

HOROSCOP 21 decembrie - Taur

Soarele poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, examenelor şi a interacţiunii cu instituţiile publice. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest ingres poate semnala debutul unei perioade de evaluări la locul de muncă sau la facultate, iar pentru alţii(tele), coincide cu începutul concediului. De asemenea, se arată cât de curând şi nişte drumuri pe la diverse ghişee, cel mai probabil pentru achitarea taxelor şi a impozitelor. Cu toate că te aşteaptă nişte săptămâni foarte pline, eşti împăcat(ă) cu cele pe care ai reuşit să le faci în acest an şi acest lucru este vizibil pentru cei din jur.

HOROSCOP 21 decembrie - Gemeni

Soarele îşi face azi intrarea în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că finalul de an coincide la tine cu o accentuare a discuţiilor cu privire la finanţe. Cele mai multe dintre ele se vor duce în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi şi vizează fie un bilanţ al cheltuielilor şi investiţiilor pe anul acesta, fie o serie de planuri pe anul viitor. În orice caz, este clar că trebuie să te concentrezi mai mult pe aceste chestiuni şi să găseşti unele compromisuri atunci când aveţi păreri diferite.

HOROSCOP 21 decembrie - Rac

Soarele ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, iar din acest motiv, atenţia îţi este atrasă mai mult decât de obicei spre sectorul vieţii de cuplu. Cu alte cuvinte, încerci să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă sau cu acel cineva pe care l-ai cunoscut de curând. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre nişte colaborări în care nativii(ele) acestui semn se implică mai mult în ultimele săptămâni ale acestui an. Oricare ar fi situaţia, acest tranzit îţi aduce o apropiere mai mare în raport cu cei care contează pentru tine, la care ţii.

HOROSCOP 21 decembrie - Leu

Soarele îţi face apariţia astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că finalul de an te surprinde extrem de hotărât(ă) să duci la bun sfârşit toate activităţile pe care nu ai reuşit să le finalizezi în ultima vreme. Cu alte cuvinte, încerci să faci în aşa fel încât să nu treci în noul an cu proiecte pe jumătate terminate, care să nu îţi permită să te concentrezi pe altele noi. În acelaşi timp, este un moment bun să reflectezi la sănătatea ta fizică, să vezi ce ajustări s-ar impune pentru a o îmbunătăţi.

HOROSCOP 21 decembrie - Fecioară

Soarele îşi face azi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că, în săptămânile care urmează, ar fi indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Pe fondul acestui tranzit, aveţi şansa de a vă apropia mai mult, de a petrece timp de calitate împreună. În cazul în care eşti single, s-ar putea să întâlneşti pe cineva interesant în zilele următoare ori poate că ai şansa de a sta mai mult în compania acelui cineva care îţi place. În orice caz, este clar că nu petreci singur(ă) Revelionul.

HOROSCOP 21 decembrie - Balanţă

Soarele poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sfârşitul de an vine la pachet cu momente plăcute alături de cei dragi. Aşadar, dacă nu ai prea avut timp la dispoziţie pentru familie, acest lucru se va schimba începând de la jumătate acestei săptămâni. De asemenea, este un moment bun pentru proiecte casnice pe ultima sută de metri, astfel încât noul an să nu te surprindă cu treburi nerezolvate acasă. Dacă îţi faci griji că timpul nu îţi va permite să te ocupi de toate aceste lucruri, vei vedea că vei reuşi să te organizezi.

HOROSCOP 21 decembrie - Scorpion

Soarele îşi face azi apariţia în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă încredere de sine în felul în care te raportezi la cei din jur. De asemenea, eşti parcă mai asertiv(ă) atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, iar acest lucru îţi permite să îţi impui punctul de vedere în contexte în care ai fi lăsat opinia altora să primeze. Aşadar, dacă finalul de an vine la pachet cu negocieri, fii sigur(ă) că vei reuşi să-i convingi pe cei din jur că planul tău este cel mai bun.

HOROSCOP 21 decembrie - Săgetător

Soarele intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că, în cazul tău, săptămânile care urmează vin la pachet cu oportunităţi financiare. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre proiecte suplimentare la serviciu ori de activităţi extraprofesionale în acelaşi domeniu de activitate. În altele, finalul de an ar putea aduce iniţiative în alte sectoare, cu care nativii(ele) acestui semn cochetează din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu vei ieşi din sezonul sărbătorilor de iarnă cu găuri prea mari în buget. Ba chiar s-ar putea să economiseşti câteva ceva.

HOROSCOP 21 decembrie - Capricorn

Soarele pătrunde astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce deschide sezonul tău aniversar şi îţi dă oportunitatea să setezi noi obiective pe plan personal. Ultimul an te-a maturizat foarte mult, dar mai există însă lucruri la care ar trebui să lucrezi pentru a te apropia de adevăratul tău potenţial. Aşadar, profită de oportunitatea acestui tranzit pentru a face un bilanţ al obiectivelor atinse în acest an şi al celor la care ai vrea să ajungi în anul care urmează. Poţi face progrese notabile pe acest plan dacă eşti sincer(ă) cu tine şi nu eziţi să te priveşti în mod critic.

HOROSCOP 21 decembrie - Vărsător

Soarele îşi face azi apariţia în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că finalul de an vine pentru tine cu o perioadă de reflecţie. Simţi nevoia să analizezi mai îndeaproape evenimentele anului care stă să se încheie şi să vezi ce merită să duci cu tine în cel care urmează să înceapă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu te afunzi prea mult în trecut, ci să te concentrezi pe viitor. În caz contrar, vei utiliza resurse preţioase pe situaţii pe care nu ai cum să le schimbi şi nu te ajută să evoluezi.

HOROSCOP 21 decembrie - Peşti

Soarele îşi face astăzi intrarea în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că sfârşitul de an te surprinde mai preocupat(ă) ca oricând despre ceea ce vei face în 2022 şi pe cine vei avea alături. Aşadar, pe lângă obişnuitul bilanţ al acestei perioade, trasezi, în linii mari cel puţin, liniile directoare ale proiectelor de care te vei ocupa din ianuarie încolo. În plus faţă de anul acesta, ai lângă tine persoane care te inspiră, care te încurajează să îţi urmezi visurile şi să te autodepăşeşti. Ajutorul lor va fi nepreţuit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici