HOROSCOP 21 MAI 2020: Zodiile Mutabile pot avea probleme. Cum decurge ziua pentru ceilalţi nativi

În prima parte a zilei, Venus retrogradă face un careu tensionat cu Neptun din Peşti, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) pot avea probleme în raport cu ceilalţi şi experimentează astfel obstacole în raport cu banii, la serviciu şi pe planul vieţii sentimentale.

16504 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 MAI 2020: Zodiile Mutabile pot avea probleme. Cum decurge ziua pentru ceilalţi nativi
Situaţia se mai îmbunătăţeşte de dup-amiază încolo pentru Fecioare şi Peşti, mulţumită sextilului armonios trasat de Luna din Taur la acelaşi Neptun din Peşti.
 
HOROSCOP 21 MAI BERBEC 
 
Aceasta este o zi în care îţi este supusă încercării senzaţia de control asupra lucrurilor care se întâmplă în viaţa ta, iar urmările pot fi pozitive sau negative. Mai exact, de dimineaţă s-ar putea să nu priveşti veşti tocmai bune. Poate fi vorba despre un e-mail, o conversaţie telefonică sau un mesaj pe reţele sociale care te pune pe gânduri sau îţi transmite că nu ai ce face într-o privinţă pe care o credeai sub control sau uşor de gestionat. Dar tot ca din neant, s-ar putea să te întâlneşti în a doua parte a zilei cu o oportunitate financiară.
 
HOROSCOP 21 MAI TAUR 
 
În funcţie de evenimentele recente, joia aceasta ţi-ar putea aduce fie efectul unor riscuri asumate în trecut pe plan financiar în legătură cu nişte proiecte, fie o serie de indicii care încearcă să îţi transmită că nu este momentul să faci investiţii în planuri pe termen lung, indiferent dacă eşti tu cel(a) care le derulează sau un prieten ori o persoană în care ai încredere. Nu te duce prea departe cu gândul, viitorul tău apropiat este promiţător, dar trebuie să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi finanţele în raport cu aceste iniţiative. Dezbate idei, propune sugestii, dar fără investiţii.
 
HOROSCOP 21 MAI GEMENI 
 
Dimineaţa acestei zile ar putea avea veni la pachet cu unele tensiuni cu şefii şi/ sau cu un management mai greu al responsabilităţilor care îţi revin cu sarcinile care ţi-au fost delegate (pentru) astăzi. Dar cu toate că nu-ţi este uşor să te înţelegi cu ei şi atârnă greu pe umerii tăi răspunderea de la serviciu, vei vedea că lucrurile vor evolua într-o direcţie bună. În ciuda tensiunilor, ai şi admiratori printre factorii de decizie de la serviciu, iar treburile cu un grad mai ridicat de complexitate îţi arată de fapt că eşti mai priceput(ă) în ce faci decât credeai.
 
HOROSCOP 21 MAI RAC 
 
În prima jumătate a zilei, s-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună. Ar putea fi vina unor evenimente recente supărătoare sau este doar efectul oboselii acumulate peste săptămână. Cert este însă că, pe parcursul zilei, lucrurile vor evolua într-o direcţie bună şi-ţi vei recupera încetul cu încetul tonusul bun. Aceasta s-ar putea datora unei discuţii cu un prieten şi/ sau un mentor care-ţi deschide ochii cu privire la unele aspecte pe care nu le-ai luat în calcul. Sau poate se vede luminiţa de la capătul tunelului în legătură cu unele iniţiative sau proiecte pe care le credeai eşuate.
 
HOROSCOP 21 MAI LEU 
 
Nici pentru tine nu se întrevede o dimineaţă prea grozavă. Când te gândeşti la viitor, la proiectele şi planurile tale de termen lung, nu eşti prea entuziast(ă) sau chiar îţi este teamă de ce va urma, din motive mai mult sau mai puţin raţionale. Important este să nu stăruieşti prea mult în această stare, ci să încerci să priveşti partea plină a paharului, să vezi ce merge şi cum ar putea fi îmbunătăţite neajunsurile. Până diseară, reuşeşti să faci progrese în acest sens, poate şi pentru că cineva apropiat, un coleg de serviciu experimentat sau un şef, îţi promite ajutorul.
 
HOROSCOP 21 MAI FECIOARĂ 
 
În prima jumătate a zilei, interacţiunile tale cu ceilalţi - partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii, colaboratorii şi/ sau şefii - nu par să decurgă prea bine. Problema rezidă în faptul că s-a dezechilibrat pe parcursul raportul de forţe între voi, semn că nu vă mai ascultaţi unul pe celălalt, creându-se astfel un soi de competiţie contraproductivă între voi. Dar într-un fel sau altul, ziua se încheie pozitiv pe acest plan, ceea ce înseamnă că ajungeţi la un consens. Cu toate acestea, astfel de neînţelegeri nu se rezolvă cu una-cu două. Trebuie să discuţi cu ei să vezi ce-i de făcut.
 
HOROSCOP 21 MAI BALANŢĂ 
 
Din punct de vedere profesional, nu se arată o dimineaţă prea bună. Din pricina sarcinilor primite, nivelul de stres creşte, iar faptul că stai cam prost cu energia şi te confrunţi cu lipsuri, urgenţe sau alte lucruri care nu depind de tine nu face decât să îngreuneze şi mai mult situaţia. Caută să te menţii în control, să nu te pierzi cu firea, căci evoluţia acestui context arată bine din astral. Fă un exerciţiu de motivaţie, nu te pierde fără să te apuci măcar de treabă şi încetul cu încetul, îţi va veni ideea rezolvării. Ia lucrurile uşor, pe rând.
 
HOROSCOP 21 MAI SCORPION 
 
În ce priveşte siuaţia la serviciu, astrele nu se pronunţă în termeni clari despre cum îţi va merge. Pe de altă parte, sunt mai mult decât elocvente în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală şi chiar relaţia cu copiii. Mai exact, ele spun că în prima parte a zilei aveţi ceva de împărţit; s-au adunat poate unele lucruri nespuse care au răbuznit sau cineva are nemulţumiri pe care înţelege să le transmită într-un mod destul de abrupt, care răneşte. Cu toate acestea, pare că până diseară vă împăcaţi, deşi ar fi bine să nu vă păcăliţi că s-au rezolvat problemele.
 
HOROSCOP 21 MAI SĂGETĂTOR  
 
Nici pentru tine nu se anunţă o dimineaţă prea liniştită dacă ţi-o petreci cu sau eşti în contact permanent cu cei de acasă. O chestiune casnică sau domestică de pe agenda zilei sau a săptămâni încinge spiritele pe plan sentimental, iar dacă mai intră în ecuaţie alţi membri ai familiei, situaţia riscă să se complice şi mai tare. Spălaţi-vă mai bine rufele murdare în familie şi nu căutaţi aliaţi în alte rude. Oricum, premisele sunt bune, în sensul în care veţi găsi de comun o rezolvare până cândva spre seară. Dar trebuie să vedeţi ce v-a învrăjbit atât de tare.
 
HOROSCOP 21 MAI CAPRICORN 
 
La serviciu, comunicarea cu colegii de muncă, dar şi aparatura de la serviciu sau birou îţi pot fuce feste în această dimineaţă. Asigură-te că mesajele sau e-mail-urile trimise au ajuns la destinaţie, că le-ai citit de două ori înainte de a le trimite. De asemenea, salvează-ţi regulat lucrurile la care lucrezi pentru a evita scenariul în care te trezeşti că trebuie să îţi reiei treburile de la început. Vestea bună este însă că, după o zi obositoare ca aceasta, găseşti zâmbet şi optimism în persoana partenerului şi/ sau a copiilor. Ei te vor ajuta să scapi de energia negativă acumulată.
 
HOROSCOP 21 MAI VĂRSĂTOR 
 
Cheltuielile nu sunt descuraje complet de astrele, dar ele îţi recomandă să fii mai atent(ă) pe ce anume eşti dispus(ă) să dai banii. Mai exact, sunt favorizate investiţiile în spaţiul de locuit, mai mici sau mai mari, care vizează fie nişte lucrări mai ample de construcţie/ amenajare/ redecorare ori ceva simplu ca un obiect electrocasnic care să te ajute prin casă. Cât priveşte însă obiectele de lux, fără o prea mare utilitate, astrele îţi sugerează să mai aştepţi. Nu am scăpat încă de provocările acestei perioade şi este indicat să dai dovadă de mai multă înţelepciune în legătură cu bugetul.
 
HOROSCOP 21 MAI PEŞTI 
 
În această dimineaţă, ar putea apărea unele tensiuni în raport cu anumiţi membri ai familiei, dar mai ales cu cei de o vârstă mai înaintată. Ba chiar se poate ajunge la certuri destul de aprinse dacă nu realizezi la timp că trebuie să dai dovadă de toleranţă şi răbdare. Nu le poţi cere să se schimbă acum, iar tot ce poţi face practic este să găseşti o cale către un compromis. În raport cu alte persoane, nu vei întâmpina probleme de comunicare şi este posibil ca şi în raport cu rudele să ajungi în cele din urmă la un armistiţiu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici