HOROSCOP 23 aprilie. Un plus de energie pentru zodii în ultima zi din Săptămâna Patimilor. Paştele îi surprinde cu toate pregătite

Ultima zi din săptămâna Patimilor începe cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto în Capricorn, înainte ca cea dintâi să treacă în Vărsător. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt astăzi în centrul atenţiei şi adaugă ultimele detalii pregătirilor de sărbători.

7372 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 aprilie. Un plus de energie pentru zodii în ultima zi din Săptămâna Patimilor. Paştele îi surprinde cu toate pregătite

HOROSCOP 23 aprilie - Berbec

În ultima zi din Săptămâna Patimilor, Luna face conjuncţie cu Pluto în casa statutului social, semn că te simţi responsabil(ă) ca toate lucrurile să iasă de sărbători fix aşa cum ţi-ai dorit. Apoi, astrul dintâi intră în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej bun să inviţi la masa pascală prietenii care nu s-au dus acasă de sărbători, să vorbiţi de planurile voastre în general sau de cele pentru weekend-ul de 1 mai.

HOROSCOP 23 aprilie - Taur 

În Sâmbăta Mare, Luna aderă la o conjuncţie cu Pluto în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, semn bun pentru nativii(ele) care vor primi vizite de la persoane dragi de peste hotare sau care vin de la distanţe mari pentru a-şi petrece în localitatea lor sărbătorile pascale. Luna trece apoi în casa statului social, semn că te-ai putea vedea astăzi neoficial cu unele persoane extrem de importante, care te-ar putea ajuta cândva în viitor.

HOROSCOP 23 aprilie - Gemeni

Ultima zi a Săptămânii Patimilor coincide cu o conjuncţie între Lună şi Pluto într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general. Ea ar putea să aducă unele tensiuni între tine şi persoana iubită, dar încearcă să nu le acorzi o importanţă prea mare şi să nu torni gaz pe foc. Apoi, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, prilej bun pentru deplasări de Paşte, dar şi pentru momente de reculegere emoţională/ mentală.

HOROSCOP 23 aprilie - Rac 

Această zi festivă premergătoare Paştelui te surprinde cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto în casa parteneriatelor, prilej să te bucuri de timp azi cu partenerul înainte să îl împărţiţi cu alte persoane dragi din familie. Apoi, Luna progresează în casa relaţiilor şi a banilor, motiv cu care aţi putea face unele cheltuieli comune pentru a definitiva pregătirile pentru masa, dar şi pentru cadourile de sărbători. Toate au mers aşa cum v-aţi aşteptat la început.

HOROSCOP 23 aprilie - Leu

Sâmbăta Mare concide cu o conjuncţie între Lună şi Pluto în casa sănătăţii, semn că trebuie să ai grijă să nu neglijezi odihna, mai ales dacă ai plonjat în sezonul sărbătorilor direct dintr-o perioadă stresantă şi obositoare. Apoi, Luna migrează în casa parteneriatelor, prilej bun să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă, să faceţi ultimele pregătiri pentru masă şi cadouri împreună, pe îndelete. Cel mai bine vă organizaţi când gândiţi amândoi la unison.

HOROSCOP 23 aprilie - Fecioară 

Sâmbăta Mare începe pe fundalul conjuncţiei Lunii cu Pluto în casa iubirii şi a copiilor, motiv pentru care sunt favorizate de astre activităţile de pregătire pascală sau de hobby care te aduc alături de ei. Mai încolo, Luna trece în casa sănătăţii, semn că trebuie să rezervi astăzi timpul cuvenit şi odihnei. Stresul şi oboseala pe care le-ai acumulat riscă astfel să îşi spună cuvântul. Aşadar, încearcă să iei o pauză şi să te deconectezi.

HOROSCOP 23 aprilie - Balanţă

Ultima zi din Săptămâna Patimilor se deschide cu o conjuncţie între Lună cu Pluto în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să petreci mai mult timp cu cei dragi astăzi. Este drept că veţi face acelaşi lucru şi în zilele care urmează, dar în acelaşi timp, cu siguranţă vă puteţi ajuta cu pregătirile de Paşte. Luna trece apoi în casa iubirii şi a copiilor, prioritatea având-o partenerul şi cei mici.

HOROSCOP 23 aprilie - Scorpion

Sâmbăta Mare debutează cu o conjuncţie între Lună şi Pluto în casa comunicării, ceea ce te ajută să abordezi azi până şi subiectele cele mai spinoase cu partenerul de viaţă, dar şi cu celelalte persoane din jurul tău. Apoi, Luna progresează în casa familiei, prilej bun să petreci mai mult timp cu cei dragi, să puneţi la punct ceea ce nu aţi reuşit să faceţi până acum pentru ca Paştele să fie unul realmente ideal.

HOROSCOP 23 aprilie - Săgetător

Ultima zi din Săptămâna Patimilor este una care începe pe fundalul conjuncţiei între Lună şi Pluto în casa banilor, semn că va trebui să mai faci unele cumpărături pe ultima sută de metri pentru ca lucrurile să fie aşa cum ţi-ai dorit de Paşte. În continuare, Luna va tranzita casa comunicării, semn că te vei întâlni cu persoane dragi, iar pe unele din ele s-ar putea să nu le fi văzut de mai multă vreme.

HOROSCOP 23 aprilie - Capricorn

Sâmbăta Mare coincide cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto în semnul naşterii tale, ceea ce îţi dă un plus de energie şi bună dispoziţie. De asemenea, ai încredere în forţele proprii, în faptul că ai depus toate eforturile necesare pentru a avea parte de o sărbătoare de Paşte de neuitat. Tot azi, Luna trece în casa banilor, semn că vei mai avea de făcut unele cumpărăturide ultim moment la care poate nu te aşteptai.

HOROSCOP 23 aprilie - Vărsător

Ultima zi din Săptămâna Patimilor debutează cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto în casa subconştientului, semn că trebuie să îţi iei răgazul de a te reface după săptămâna de muncă şi  după pregătirile asidue pentru sărbători. Mai târziu, Luna va trece în semnul naşterii tale, semn că te vei bucura de mai multă energie de la prânz încolo. Simţi că te poţi ţine fără prea multe probleme de toate angajamentele luate azi şi mâine.

HOROSCOP 23 aprilie - Peşti

Sâmbăta Mare începe pe fundalul conjuncţiei Lunii cu Pluto în casa vieţii sociale, prilej bun să te vezi cu prietenii în prima parte a zilei, mai ales dacă nu vor fi de sărbători în localitate. Apoi, Luna trece în casa subconştientului, prilej numai bun să te odihneşti astăzi, astfel încât să ai bateriile încărcate de mâine încolo, când ţi-ai propus să accepţi unele invitaţii de vizită şi să participi la evenimente foarte importante de familie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici