HOROSCOP 24 IULIE. Teste de foc azi pentru patru zodii. Cine are parte de noroc şi sprijin

  • Prima parte a zilei stă sub semnul aspectelor tensionate ale Lunii din Fecioară, iar cea de-a doua sub al celor armonioase
  • Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se lovesc de piedici până după-amiază, când norocul le surâde din nou Fecioarelor şi celorlalte zodii de Pământ (Taur, Capricorn)
24142 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 IULIE. Teste de foc azi pentru patru zodii. Cine are parte de noroc şi sprijin

HOROSCOP 24 IULIE Sursă foto: Profimedia

Prima parte a zilei stă sub semnul aspectelor tensionate ale Lunii din Fecioară, iar cea de-a doua sub al celor armonioase. În prima parte a zilei, se perfectează careul cu Venus din Gemeni şi opoziţia cu Neptun retrograd din Peşti, urmând ca de dup-amiază încolo, să se simtă influenţa configuraţiilor de trigon formate de aceeaşi Lună cu Jupiter şi Pluto, ambele retrograde prin Capricorn. Pe baza acestor aspect, putem trage concluzia că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se lovesc de piedici până dup-amiază, când norocul le surâde din nou Fecioarelor şi celorlalte zodii de Pământ (Taur, Capricorn).

HOROSCOP 24 IULIE BERBEC

În prima parte a acestei zile, ţi-ar putea fi destul de greu să comunici cu anumiţi colegi de muncă, fie din cauza diferenţelor de opinie sau a altor factori, fie din pricina faptului că circumstanţele actuale te obligă să apelezi la mijloace alternative de a interacţiona cu ei, la telefon, prin e-mail-uri sau teleconferinţe, care pot distorsiona mesajul pe care încerci să îl transmiţi sau care pe care îl primeşti. Nu este de mirare aşadar că nu prea ai spor sau că rişti să comiţi erori. Într-un final, o scoţi la capăt cumva şi chiar te încadrezi pentru un bonus.

HOROSCOP 24 IULIE TAUR

Aceasta nu este o zi prea bună în care să acţionezi în virtutea entuziasmului pe care ţi-l stârnesc unele proiecte, fie ele ale tale, în care eşti implicat(ă) sau pe care le coordonează unele persoane de încredere. Din cauză că este prematur să faci investiţii, riscul de a încasa pagube ori de a nu-ţi amortiza cheltuielile în timp util este destul de mare. Mai degrabă, caută să te concentrezi pe ceea ce îţi aduce ziua. Aspectele formate de astre astăzi te încurajează să dedici mai mult timp persoanei iubite şi/ sau copiilor, activităţilor care vă ajută să dezvoltaţi preocupări comune.

HOROSCOP 24 IULIE GEMENI

Nu interacţionezi prea bine astăzi cu anumiţi membri ai familiei şi cel mai probabil este vorba despre aceia(elea) cu care nu ai prea multe viziuni şi principii de viaţă în comun. O presiune suplimentară asupra voastră exercită şi implicarea ta la locul de muncă, mai ales dacă este mai mare decât de obicei sau ai tendinţa de a te purta cu ei aşa cum te raportezi faţă de unii colegi de muncă. În acest context, se recomandă o separare mai clară între cele două domenii de viaţă, cu toate că lucrurile reintră pe făgaşul normal cândva la finalul acestei zile.

HOROSCOP 24 IULIE RAC

Nu pari a fi într-o formă prea bună astăzi, cel puţin din punct de vedere emoţional. Acest lucru s-ar putea unor discuţii în contradictoriu sau anumitor veşti sau gesturi care te tulbură. Aveai poate alte aşteptări de la anumite persoane sau situaţii, iar felul în care merg lucrurile astăzi denotă că ţi-ai făcut speranţe neconforme cu realitate. În plus, ar fi bine dacă nu te-ai raporta prea mult la trecut, dacă nu ai face comparaţii cu situaţii similare întâlnite mai demult. Ajută, de asemenea, să ceri o părere obiectivă, să vorbeşti despre ceea ce simţi cu un apropiat sau partenerul.

HOROSCOP 24 IULIE LEU

Unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn ar putea realiza astăzi că se numără printre puţinii(ele) nenorocoşi(se) care s-au cam grăbit cu planurile de concediu, că evoluţia pandemiei nu le mai permite să le pună în aplicare. Ori că au luat unele decizii cu implicaţii financiare în cazul unor proiecte şi/ sau planuri de viitor, iar scenariile pe care şi le-au făcut nu se vor materializa, ceea ce le expune riscului de a încasa unele pagube ori de a se confrunta cu unele lipsuri. Oricare ar fi situaţia, cert este că există şanse să se redreseze pe acest plan în viitorul apropiat.

HOROSCOP 24 IULIE FECIOARĂ

Se manifestă azi dezechilibre mari de putere în relaţia de cuplu sau în raport cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Cineva îşi arogă drepturi sau atribuţii care nu-i revin, de fapt, în urma înţelegerilor pe care le-aţi avut la început, iar de aici până la un conflict în toată regula, este doar un pas. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba de tensiuni în raport cu şefii, mai ales dacă se iau decizii peste tine, fără a-ţi fi cerută măcar formal părerea, sau în dezavantajul tău. După o zi ca asta, meriţi mai mult timp pentru tine.

HOROSCOP 24 IULIE BALANŢĂ

Dintr-un motiv sau altul, eşti destul de abătut(ă), iar lipsa ta de concentrare riscă să se manifeste plenar la locul de muncă, acolo unde se anunţă o zi destul de solicitantă şi aglomerată, deşi sfârşitul de săptămână bate la uşă. Încearcă să-ţi laşi problemele, oricare ar fi ele, la pragul biroului şi să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut pentru a evita scenariul în care trebuie să îţi iei de lucru acasă pentru a recupera progresul pe care ar fi trebuit să îl faci. Diseară, nu îţi propune altceva decât să stai cu familia şi să te relaxezi.

HOROSCOP 24 IULIE SCORPION

Unele planuri de viitor, proiecte, colaborări sau relaţii de prietenie par să nu evolueze în direcţia scontată, fie din motive financiare, din cauza unor probleme de încredere sau a unor dezechilibre în raportul de forţe. Oricare ar fi situaţia, cert este că ştii că nu poţi amâna la infinit momentul în care trebuie să iei o decizie, să îţi asumi o poziţie fermă în privinţa anumitor lucruri. Nici nu-i de mirare aşadar dacă îţi vine greu să te concentrezi pe prezent, să te bucuri de relaţiile cu partenerul şi/ sau copiii, care merg bine. Concentrează-te pe partea plină a paharului.

HOROSCOP 24 IULIE SĂGETĂTOR

Dacă şi tu, şi partenerul încercaţi să faceţi în acelaşi timp pe cocoşii în cuplu, împrumutaţi atitudini de la serviciu şi le utilizaţi acasă ori lăsaţi cariera unuia sau a altuia să se amestece în bucătăria internă a cuplului sau a familiei, atunci nu ar trebui să te mire dacă lucrurile merg prost acasă, dacă se formează o atmosferă încărcată pe care nu îţi dai seama cum anume ai putea detensiona-o. În plan profesional, apar veşti bune sub forma unor oportunităţi financiare, dar în planul vieţii domestice şi sentimentale, mai ai încă de lucru pentru a repune lucrurile în ordine.

HOROSCOP 24 IULIE CAPRICORN

Pe plan profesional, pot apărea astăzi probleme de comunicare sau diferenţe de viziune care fac dificilă interacţiunea cu colegii de muncă, fie că lucraţi în acelaşi spaţiu sau fiecare de la el de acasă. Pentru că nu găsiţi un teren comun şi nu ştiţi cât ar fi cel mai bine să lăsaţi unul de la celălalt, riscaţi să pierdeţi timp preţios, ceea ce s-ar putea traduce prin ore suplimentare sau un program mai aglomerat săptămâna viitoare pentru a vă reintra în ritm şi a repara eventualele greşeli apărute pe parcurs. Arată-te dispus(ă) la un compromis, la o cale de mijloc.

HOROSCOP 24 IULIE VĂRSĂTOR

 
Tu şi/ sau cei dragi te întâlneşti astăzi cu tentaţii la tot pasul, dar bugetul nu dă semne că le-ar putea susţine pe toate. Sau poate există în cuplu sau în raport cu copiii discuţii cu privire la bani, la obiceiurile de consum ale fiecăruia dintre voi. Pe un fundal ca acesta, nu ar trebui să te mire dacă apar tensiuni sau chiar reproşuri dureroase. Spre seară, spritele se liniştesc, dar conversaţiile purtate cu ei astăzi ar trebui să îţi dea de gândit. Poate ar trebui să fiţi mai transparenţi unii cu ceilalţi şi mai înţelegători în astfel de situaţii.

HOROSCOP 24 IULIE PEŞTI

Pe fondul unor probleme de ordin casnic, domestic sau locativ, s-ar putea manifesta astăzi unele probleme de comunicare între tine şi partenerul de viaţă. Bine ar fi să nu se implice ori să fie implicate şi alte persoane din familie, dat fiind că tendinţa va fi aceea de a se lua partea unuia sau a altuia în aceste discuţii. Încercaţi să gestionaţi împreună, tu şi persoana iubită, situaţiile ivite, fără a transmite tensiune în rândul apropiaţilor. Puneţi-vă la masă, discutaţi şi concepeţi strategii de viitor prin care să depăşiţi mai uşor asemenea evenimente sau chiar să le evitaţi cu totul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici