HOROSCOP 25 martie. Proiectele acestor zodii sunt sistate temporar. Ceva le împiedică progresul

Luna din Leu lansează azi o opoziţie la Jupiter din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) întâlnesc un obstacol greu de trecut, care le ameninţă progresul.

6144 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 martie. Proiectele acestor zodii sunt sistate temporar. Ceva le împiedică progresul

HOROSCOP 25 martie

HOROSCOP 25 martie - Berbec

Nu îţi este foarte uşor să păstrezi astăzi un echilibru între eforturile ale căror rezultate le vei vedea pe termen lung şi satisfacţiile de moment care nu îţi aduc niciun beneficiu în viitor. Pe de altă parte, dacă ai sacrificat prea mult din timpul tău liber, iar acest lucru a condus şi la o reducere a timpului pe care l-ai petrecut cu cei dragi. Aşadar, s-ar putea să te afli în situaţia în care nu ai de ales decât să te conectezi mai mult pe prezent, să laşi proiectele de viitor pentru ziua de mâine. Bucură-te acum de lucrurile mici.

HOROSCOP 25 martie - Taur  

Se întâmplă azi tot felul de lucruri pe plan gospodăresc sau în viaţa de familie, iar acest lucru te împiedică să investeşti la fel de mult timp, energie şi atenţie la nivel profesional, în special dacă lucrezi de acasă şi îţi este dificil să trasezi o linie de demarcaţie între viaţa de carieră şi cea privată. Dar poate că totuşi nu este o problemă atât de mare să pleci cu o oră mai repede acasă de la muncă ori să îţi închizi telefonul şi să te ocupi de cei dragi şi de casă. În alte dăţi, cariera a fost prioritatea.

HOROSCOP 25 martie - Gemeni  

Ceva din ceea ce îţi spune azi un interlocutor sau face cineva de lângă tine lasă o impresie destul de puternică asupra ta. Ba chiar s-ar putea să nu poţi trece cu vederea o vorbă sau un gest care ţi-a căzut rău. Ori poate contravine într-atât de mult părerii tale despre acea persoană, încât pur şi simplu nu poţi să ignori şi se ajunge la o discuţie pasiv-agresivă, dacă nu chiar la o ceartă. Într-un context ca acesta, nu este recomandat să negociezi contracte sau să porţi conversaţii ceva mai dificile. S-ar putea să nu se finalizeze în favoarea ta.

HOROSCOP 25 martie - Rac  

Din punct de vedere financiar, se întrevede o zi dificilă pentru tine. S-ar putea să te numeri printre nativii(ele) acestui semn care constată că stau mai nefericit cu banii decât s-au aşteptat. Ori poate că eşti printre aceia(elea) care raţionalizează azi o achiziţie peste limite, dar care conştientizează ce au făcut atunci când este deja prea târziu. Indiferent de situaţie, este clar oricum că nu stai pe roze cu banii, că poate ar fi bine să ţii de ei în perioada aceasta. În fond, ţi-ar prinde bine nişte bănuţi în plus pentru ceea ce ţi-ai propus să faci în weekend.

HOROSCOP 25 martie - Leu

Aceasta pare să fie una din acele zile în care este foarte important să faci corect distincţia între principii de la care nu poţi face rabat pentru ceilalţi - fie pentru partenerul de viaţă, fie pentru cei cu care lucrezi - şi orgoliu. S-ar putea ca aspectele acestei zile să te inducă în eroare, să te facă să încurci mândria cu limitele de altfel sănătoase ale unui compromis în raport cu ceilalţi. Încearcă să te concentrezi pe binele vostru comun, pe proiectele pe care le aveţi împreună. Aşa îţi vei da seama cât de departe poţi merge pentru obiectivele setate la comun.

HOROSCOP 25 martie - Fecioară

Resimţi astăzi un oarecare sentiment de extenuare emoţională şi mentală, care ajunge să se resimtă, într-o anumită măsură cel puţin, şi la nivel fizic, dar încearcă să nu somatizezi într-o asemenea manieră sentimente sau gânduri. Oricum, se arată o zi cu multe provocări în plan profesional, semn că ai nevoie de un grad ridicat de rezistenţă pentru a face faţă provocărilor cu care ai putea să te întâlneşti. Acest lucru înseamnă că trebuie să te odihneşti mai mult, să ai grijă să nu-i lipsească nimic organismului tău pentru a fi în cea mai bună formă. Altfel, randamentul tău va scădea.

HOROSCOP 25 martie - Balanţă

Nu prea ştii cum să îţi împarţi timpul, dacă să te dedici mai mult planurilor tale de viitor ori vieţii sociale sau dacă să investeşti mai mult în viaţa sentimentală şi-n micile bucurii ale zilei. Ideal ar fi să găseşti un echilibru între cele două sectoare de viaţă sau să faci o prioritate din cel pe care l-ai neglijat cel mai mult în ultima perioadă. În cazul în care alegi cea de-a doua strategie, s-ar putea ca, după o analiză sumară, să îţi dai seama că te-ai concentrat prea mult pe ziua de mâine şi că partenerul merită atenţia ta.

HOROSCOP 25 martie - Scorpion

Pentru tine, provocarea este aceea de a stabili un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie, dar s-ar putea să te afli şi tu în situaţia în care nu îţi permiţi să investeşti la fel de mult timp, atenţie şi energie pe ambele planuri. Şi în cazul tău, o alternativă ar putea fi aceea de a te concentra, cel puţin momentan, pe sectorul de viaţă care a fost lăsat în ultima vreme la coada listei de priorităţi. Nu este nevoie de prea multe cercetări ca să-ţi dai seama că viaţa de familie şi gospodăria ar avea nevoie de tine.

HOROSCOP 25 martie - Săgetător  

Se conturează astăzi un risc crescut de tensiuni în raport cu anumiţi interlocutori. Poate că viziunile voastre sunt prea diferite pentru a se ajunge la un punct de vedere comun fără replici în contradictoriu sau ironii usturătoare. Din acest motiv, poate că ar fi mai bine să abordaţi altcândva subiectele mai sensibile, atunci când v-ar fi mai uşor să purtaţi un dialog pe tema lor. Tot din acest motiv, nu este chiar cea mai bună zi în care să duci negocieri ori să ai o audienţă cu implicaţii pe termen lung. S-ar putea să nu se termine în favoarea ta.

HOROSCOP 25 martie - Capricorn

Din punct de vedere financiar, nu pari să ai parte de stabilitatea pe care ţi-o doreşti. În acelaşi timp, însă, nu se poate spune că te confrunţi cu lipsuri foarte mari. Aşadar, te afli în acea postură în care, dacă iei atitudine la timp, vei reuşi să te redresezi şi să îţi recapeţi controlul asupra propriilor finanţe. Dacă faptul este consumat însă şi ai băgat mâna prea adânc în economii, poate reuşeşti să amâni anumite achiziţii sau plăţi până te repui pe picioare. În felul acesta, nu te vei confrunta cu lipsuri greu de gestionat într-o perioadă ca aceasta de-acum.

HOROSCOP 25 martie - Vărsător  

Ceva din comportamentul partenerului de viaţă şi/ sau al unei persoane cu care desfăşori activităţi profesionale te scoate astăzi din minţi. Nu eşti deloc genul care să se aprindă din nimicuri, ceea ce denotă faptul că este vorba de ceva serios, care nu poate fi trecut cu vederea. Poate că celălalt încearcă să tragă focul la oala lui ori face lucruri care contravin obiectivelor şi binelui vostru comun. Dar înainte să faci sau să spui ceva, ar fi bine să spui ce şi de ce te deranjează. S-ar putea ca la mijloc să fie o greşeală pe care n-au realizat-o.

HOROSCOP 25 martie - Peşti

În plan mental, te bucuri de stabilitate în această perioadă şi faci faţă destul de bine stresului cotidian. Există însă şi zile, cum ar fi cea de azi, în care o stare neplăcută la nivel fizic îţi influenţează dispoziţia şi te fragilizează. Aşadar, este indicat să vezi cum stai cu raportul între odihnă şi efort, căci orice dezechilibru riscă să îşi pună amprenta pe starea ta de bine la nivel psihic, dar şi fizic. De asemenea, s-ar putea să te ajute dacă îţi prioritizezi activităţile la serviciu. E drept, necesită timp să-ţi faci ordine în program, dar merită, vei vedea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici