HOROSCOP 26 ianuarie. Mercur retrogradează înapoi în Capricorn. Patru zodii, la un pas de scandaluri şi pagube

În mersul lui retrograd, Mercur revine azi în Capricorn, unde rămâne până pe 7 februarie, când îşi reia tranzitul în sens direct. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trebuie să fie foarte atente cum interacţionează cu cei din jur.

10694 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 ianuarie. Mercur retrogradează înapoi în Capricorn. Patru zodii, la un pas de scandaluri şi pagube

HOROSCOP 26 ianuarie. Mercur retrogradează înapoi în Capricorn. Patru zodii, la un pas de scandaluri şi pagube

HOROSOCP 26 ianaurie - Berbec

Mercur revine astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să fii mai atent(ă) cum anume comunici cu cei cu care lucrezi, dar mai ales cu superiorii. Există posibilitatea să laşi o impresie care nu este deloc conformă cu cine eşti tu de fapt şi să îţi creezi astfel deservicii pe termen mai lung. Încearcă să fii atent(ă) când aduci în discuţie subiecte care pot leza sau care pot fi înţelese greşit. În fond, succesul anumitor discuţii ţine de modul în care îţi organizezi discursul şi de cât de maleabil(ă) eşti în anumite circumstanţe importante.

HOROSCOP 26 ianuarie - Taur

 

Mercur revine în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, s-ar putea să trebuiască să faci eforturi mai mari pentru a vedea în lumina corectă evenimentele care se întâmplă în viaţa ta în această perioadă. De asemenea, este nevoie să investeşti mai mult timp decât de obicei pentru a te pregăti de un examen ori pentru a planifica o deplasare. În plus, trebuie să cercetezi intens orice proces birocratic la care te înhami pentru că există riscul să uiţi unele lucruri sau să nu le oferi importanţa de care era nevoie.

HOROSCOP 26 ianuarie - Gemeni

Mercur se întoarce în casa raporturilor de forţe din relaţii, ceea ce semnalează faptul că există riscul să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi. Mai exact, există posibilitatea ca, din cauza banilor sau a faptului că unul dintre voi încearcă prea mult să se impună, să se nască discuţii în contradictoriu sau chiar să se ajungă la unele oportunităţi ratate din această cauză. Aşadar, este foarte important să vezi cum se gestionează autoritatea în aceste relaţii şi dacă vezi că se merge prea departe, să deschizi un dialog transparent.

HOROSCOP 26 ianaurie - Rac 

Mercur revine azi în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie dificil uneori să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate fi vorba despre subiecte relativ mărunte pe care le abordezi cu greu pentru că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dar în acelaşi timp, există posibilitatea să se fi adunat mai multe motive de tensiune între tine şi ei. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu este fără ieşire, că se poate remedia situaţia dacă o abordezi cu atitudinea potrivită pentru circumstanţele din prezent.

HOROSCOP 26 ianuarie - Leu 

Mercur se întoarce azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea ca rezistenţa ta la stres să scadă într-o anumită măsură. Este posibil, de exemplu, să nu mai ai aceeaşi răbdare cu colegii de muncă ori să te frustreze mai mult decât de obicei dacă lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai propus la serviciu. În condiţii ca acestea, este foarte important să găseşti căi şi mijloace prin care poţi gestiona în mod sănătos tensiunea pe care ai acumulat-o la locul de muncă. În caz contrar, există riscul ca problemele să se agraveze.

HOROSCOP 26 ianaurie - Fecioară

Mercur se întoarce în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să observi că nu îţi este uşor să comunici de fiecare dată cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Acesta ar putea fi un semnal de alarmă că trebuie să revii pe aceeaşi lungime de undă cu ei, că poate ar trebui să iei unele lucruri mai puţin în serios. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru tine în care să refaci legătura cu copilul din tine, să fii mai spontan(ă) şi să te bucuri mai mult de hobby-urile tale.

HOROSCOP 26 ianuarie - Balanţă

Mercur revine azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face să interacţionezi mai greu uneori cu cei dragi. Sunt mai evidente decât de obicei diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei dragi, iar dacă derulezi lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, există posibilitatea să te înţelegi greu cu meşterii. Aşadar, este important în contextul dat să dai explicaţii chiar şi atunci când nu-ţi sunt percepute în mod expres, dar şi să ceri lămuriri dacă ţi se pare că nu ai înţeles ceva sau rişti să interpretezi greşit ce ţi s-a spus.

HOROSCOP 26 ianuarie - Scorpion

Mercur revine în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce poate face dificilă interacţiunea cu cei din jurul tău, de la cei cu care lucrezi la persoanele din viaţa ta personală. Aşadar, s-ar putea să sesizezi că trebuie să faci eforturi pentru a deschide anumite conversaţii sau pentru a întreţine unele discuţii care altfel nu ţi-ar fi dat nicio bătaie de cap. În concluzie, trebuie să depui mai multe eforturi pentru a te pregăti pentru sesiunile de negocieri, în cazul în care se află în programul tău de săptămânile acestea. Poţi compensa aceste neajunsuri printr-o pregătire ceva mai temeinică.

HOROSCOP 26 ianuarie - Săgetător 

Mercur se întoarce în casa banilor din astrograma ta generală şi aduce cu sine riscul de a nu lua cele mai bune decizii în legătură cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Ori poate rişti să cheltuieşti mai mult decât ar fi indicat, să îţi supraestimezi puterea de cumpărare în perioada care urmează. Aşadar, orice achiziţie care nu figurează pe lista de lucruri necesare trebuie să vină pe fondul unor calcule atente, prin care să te asiguri că nu mergi mai departe decât îţi poţi permite confortabil în contextul de faţă.

HOROSCOP 26 ianuarie - Capricorn

Mercur revine azi în semnul naşterii tale, ceea ce riscă să te facă mai puţin comunicativ(ă) decât de obicei. Oricum, eşti genul de persoană care preferă să lase faptele să vorbească pentru sine, dar în mod normal, nu îţi este chiar aşa greu să îţi argumentezi o abordare sau o poziţie vis-a-vis de o anumită chestiune. În aceste zile, faci însă o excepţie de la regulă, excepţie care nu te prea avantajează în anumite situaţii, în care ar trebui să profiţi de unele contexte conversaţionale pentru a întoarce cursul unor discuţii în favoarea ta. Tăcerea nu este de aur acum.

HOROSCOP 26 ianuarie - Vărsător

Mercur se întoarce în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să stăruieşti cu gândul mai mult decât de obicei la unele situaţii din trecut. Te deranjează faptul că nu ai acţionat într-un anume fel pentru a evita un anumit deznodământ, că nu ai făcut mai multe eforturi pentru ca lucrurile să iasă altfel. Pe de altă parte, s-ar putea să te ajute mai mult dacă priveşti înainte şi te concentrezi pe viitor, pe modul în care ai putea procesa mai bine ce s-a întâmplat atunci şi pe lecţiile oferite de acele întâmplări mai puţin plăcute.

HOROSCOP 26 ianuarie - Peşti

Mercur revine azi în casa proiectelor de grup şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să observi că, în cazul primelor, nu faci atât de mult progrese pe cât ţi-ai propus, iar în cazul celei din urmă, apar probleme de comunicare în raport cu unii prieteni. Trebuie să te gândeşti ce îţi doreşti pe termen lung de la iniţiativele în care eşti implicat(ă) sau pe care vrei să le demarezi şi cât de benefică este pentru tine relaţia cu anumite persoane. În caz contrar, există riscul să investeşti în lucruri fără un viitor cert.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici