HOROSCOP 27 aprilie. Lună Plină şi retrogradarea lui Pluto. Un proces de maturizare dureros pe alocuri pentru aceste zodii

Astăzi avem parte de două evenimente astrale importante: Luna Plină în Scorpion, care solicită nişte luări de poziţie din parte zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) şi retrogradarea lui Pluto prin Capricorn, care va dura până pe 7 octombrie, care anunţă nişte schimbări importate în viaţa semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

7609 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 aprilie. Lună Plină şi retrogradarea lui Pluto. Un proces de maturizare dureros pe alocuri pentru aceste zodii

HOROSCOP 27 aprilie. Lună Plină şi retrogradarea lui Pluto. Un proces de maturizare dureros pe alocuri pentru aceste zodii

HOROSCOP 27 aprilie - Berbec

Pluto începe astăzi să retrogradeze prin casa carierei şi a statutului social din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se arată o perioadă cu multe schimbări în acest sector de viaţă. Nu este vorba despre ceva care se întâmplă peste noapte ori de lucruri care te iau prin surprindere, ci de transformări care necesită timp, pe care le-ai intuit cumva de un timp încoace. Tot azi, se formează o Lună Plină pe axa caselor financiare, ce denotă că se pune presiune pe bugetul tău. Încearcă să nu exagerezi cu cheltuielile în zilele care urmează. Vei avea nevoie de fonduri.

HOROSCOP 27 aprilie - Taur

Pluto începe de astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru nativii(ele) acestui semn, înseamnă că, dacă susţin un examen în următoarele şase luni ori plănuiesc o delegaţie ori o relocare la mare distanţă de actuala adresă, va fi un proces destul de anevoios, dar cu multe satisfacţii la final. De un parcurs mai dificil au parte şi cei/le implicaţi(te) în litigii sau procese birocratice complexe. Tot azi, se formează Luna Plină pe axa caselor relaţionale. Pot apărea tensiuni în relaţii, la muncă sau acasă.

HOROSCOP 27 aprilie - Gemeni

Pluto se mişcă de azi încolo îndărăt prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vor apărea schimbări la nivelul concepţiei despre bani din cuplu sau din unele relaţii pe care le ai la locul de muncă. Acestea ar putea atrage după ele şi o reglare a raportului de autoritate între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, o regândire a propriei valori în relaţie cu ceilalţi. Tot azi, se perfectează Luna Plină pe axa caselor sănătăţii, prilej numai bun să ai mai multă grijă de tine în această perioadă.

HOROSCOP 27 aprilie - Rac

Pluto retrogradează de azi începând prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că se arată o perioadă cu provocări în planul acesta. Nişte relaţii din sfera profesională sau chiar cea de cuplu se transformă, evoluează, ajung la un nivel superior, nu însă fără a se testa nişte limite. Vestea bună este că, dacă te foloseşti în mod eficient de energiile acestui tranzit, proiectele pe care le aveţi împreună vor fi făcut progrese mari la finele acestui an. Este însă nevoie de multă comunicare, de deschidere şi transparenţă în legătură cu deciziile care se iau acum.

HOROSCOP 27 aprilie - Leu

Pluto începe azi să retrogradeze prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce-ţi poate imprima o oarecare predispoziţie către o stare de oboseală care pare să nu treacă, deşi uneori programul îţi permite să dormi mai mult decât în mod normal. Nu ar trebui să îţi faci prea multe griji; ai avut parte de o perioadă dificilă şi începi să te resimţi într-o anumită măsură. Tot astăzi, se perfectează Luna Plină, care, în cazul tău, se manifestă în plan familial. Au loc schimbări la acel cineva, cel mai probabil în relaţie cu familia din care provii.

HOROSCOP 27 aprilie - Fecioară

Pluto se mişcă de azi încolo în sens invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că relaţia cu cei mici şi/ sau cu partenerul de viaţă intră într-un proces de maturizare. La suprafaţă, acest lucru s-ar putea traduce prin faptul că vor exista tensiuni mocnite între voi şi situaţii care vă determină să schimbaţi câte ceva la atitudinea faţă de celălalt. Tot astăzi se formează şi Luna Plină, care, în ce te priveşte, determină transformări în felul în care te comporţi pe plan social şi interacţionezi cu cei din jurul tău. Te impui mai mult.

HOROSCOP 27 aprilie - Balanţă

Pluto se mişcă de azi retrograd prin casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea anunţa o perioadă mai complicată în sfera domestică, locativă ori casnică. Ar putea fi vorba despre o maturizare a relaţiei cu familia de origine sau cu rudele apropiate în general ori poate că îţi schimbi locuinţa ori obiceiurile în gospodărie. În orice caz, este important să lucrezi împreună cu cei dragi, să comunicaţi mai mult. Tot azi, Luna Plină activează axa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea semnala apariţia unor cheltuieli sau, în cazul bun, a unor investiţii importante.

HOROSCOP 27 aprilie - Scorpion

Pluto începe azi să retrogradeze prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că în lunile care urmează, şase la număr mai exact, vor exista perioade în care îţi va fi destul de greu să te înţelegi cu cei din jur, în care negocierile sau colaborările îţi vor da unele bătăi de cap. Pe de altă parte, vei învăţa că trebuie să îţi aperi mai mult punctele de vedere, că trebuie să dai dovadă de mai multă asertivitate în anumite contexte. Tot azi se formează Luna Plină în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi şarm.

HOROSCOP 27 aprilie - Săgetător

Pluto retrogradează de azi înainte prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că, în următoarele şase luni, s-ar putea să ai parte de momente în care simţi că ai ajuns la un capăt de drum în acest sector, că lucrurile stagnează, că nu evoluează în direcţia pe care ţi-ai dori-o. Poate că îţi este teamă să îţi asumi unele riscuri, să dai piept cu necunoscutul. Tot în cursul zilei de azi se perfectează Luna Plină în casa subconştientului, prilej bun să reflectezi la trecutul tău, la deciziile care te-au adus în locul în care eşti azi.

HOROSCOP 27 aprilie - Capricorn

Pluto începe astăzi să retrogradeze prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce indică faptul că începe o perioadă de maturizare pentru tine. Această planetă stă de ceva timp în zodia ta şi ţi-a tot servit astfel de intervale de timp, semn că dacă nu ai profitat de ele până acum, poate ar fi cazul să iei acest tren. Îţi vei mulţumi mai târziu, spre finele anului, aproape de ziua ta, când vei vedea diferenţa. Tot astăzi, Luna Plină activează casa planurilor de viitor şia. proiectelor de grup şi te cheamă să iei nişte decizii importante pe care le-ai tot amânat.

HOROSCOP 27 aprilie - Vărsător

Pluto retrogradează de azi înainte prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în perioada care urmează, s-ar putea să te pomeneşti mai des decât de obicei gândindu-te la trecut şi nu neapărat la momentele frumoase. Adevărul este că ai material suficient în acest sens din ultimele luni, care au fost destul de tulburi în anumite momente. Dar foloseşte-te de acest prilej pentru a tăia cordonul imaginar care te leagă de regrete sau oameni toxici. Luna Plină de azi îţi atrage atenţia către carieră, care trebuie să devină o prioritate de top pentru tine în viitorul apropiat.

HOROSCOP 27 aprilie - Peşti

Pluto începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce va aduce schimbări de substanţă la proiectele tale pe termen mai lung sau mai scurt şi chiar şi în ceea ce priveşte componenţa grupului tău de prieteni. Nu îţi face griji, căci aceste transformări vor avea loc gradual, fără să trebuiască să faci aproape nimic pentru a le declanşa. Nici nu trebuie să îţi faci griji, ci doar să nu te opui lor. Într-un fel sau altul, în sufletul tău, ştiai că asta trebuia să se întâmple de mult.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici