HOROSCOP 27 august 2021. Zodiile pun azi piciorul în prag. Iau măsurile care se impuneau de mult

Luna intră azi în semnul Taurului, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fcioară, Capricorn) acţionează astăzi cu mai multă hotărâre pe plan profesional, financiar sau personal.

10660 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 august 2021. Zodiile pun azi piciorul în prag. Iau măsurile care se impuneau de mult

HOROSCOP 27 august 2021 - Berbec 

 
Luna intră azi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că apar oportunităţi de suplimentare a profiturilor sau de a-ţi valorifica unele economii mai vechi prin intermediul investiţiilor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o achiziţie la o ofertă foarte bună, care îţi permite să faci şi ale cumpărături pe lângă. Se vede că ajustările pe care le-ai adus modului în care îţi gestionezi veniturile începe să dea roade, că te bucuri de un buget mai stabil. În felul acesta, vei reuşi să-l stabilizezi, dacă ai avut parte de pagube sau chiar să-l măreşti.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Taur 

 
Luna poposeşte astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de încredere în propria persoană. Îţi va prinde bine acest lucru atât pe plan profesional, mai ales dacă ai programate azi şedinţe, negocieri sau interviuri de angajare, dar şi la nivel personal, dacă vrei să intri în discuţie cu o persoană care îţi place. Oricare ar fi situaţia, este clar că eşti într-o stare bună de spirit, care îţi aduce tot felul de beneficii. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii în care dai dovadă de inflexibilitate, deşi se cerea deschidere.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Gemeni 

 
Luna intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să fii destul de refractar(ă) la schimbare, deşi acest lucru te-ar putea ajuta să te echilibrezi pe plan sufletesc, să scapi de influenţa negativă a unor persoane sau situaţii care persistă de prea mult timp în viaţa ta. Încearcă să analizezi mai mult lucrurile, să vezi dacă nu cumva ar fi mai bine să dai dovadă de flexibilitate. E drept că noul poate fi înfricoşător uneori, dar nici zona de confort în care te afli acum vis-a-vis de unele circumstanţe nu îţi face mult bine.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Rac 

 
Luna ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, prilej numai bun să te concentrezi pe ele astăzi. S-ar putea să întâlneşti astăzi persoane care te vor ajuta să le materializezi sau poate că se găsesc oameni care cred în tine şi îţi oferă unele oportunităţi de a ajunge mai uşor la obiectivele pe care ţi le-ai propus. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre persoane pe care le cunoşti şi care îţi devin repede prieteni. Oricare ar fi situaţia, toate circumstanţele de astăzi te încurajează să te concentrezi pe viitor, pe planurile tale.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Leu 

 
Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care astăzi ar fi indicat să te concentrezi pe planul profesional. S-ar putea să apară oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă ori de a consolida relaţia cu superiorii. În alte cazuri, nativii(ele) acestui semn s-ar putea să cunoască pe cineva cu multă influenţă în domeniul lor de activitate şi în societate, care le pot deschide uşi dacă le arată că merită mai multă expunere. Indiferent de situaţie, este clar că poţi face unele progrese destul de mari astăzi, care vor da roade mai târziu.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Fecioară 

 
Luna începe azi să tranziteze casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aceasta este o oportunitate bună pentru nativii(ele) acestui semn să rezolve astăzi probleme care ţin de birocraţie sau de aranjamente cu privire la o călătorie, fie ea de afaceri sau în interes personal. De asemenea, dacă te aşteaptă astăzi un examen, şansele sunt foarte mari să ai parte de rezultatul la care ai sperat. În alte cazuri, poate fi vorba de o revelaţie cu privire la o situaţie care le-a impus acestor nativi(e) unele dificultăţi de a găsi cea mai bună abordare.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Balanţă 

 
Luna tranzitează de azi încolo casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să discuţi cu persoana iubită şi/ sau de afaceri cum ar fi cel mai bine să vă folosiţi de bugetul comun pentru a-l spori. În cazul în care au apărut oportunităţi de investiţie în comun, profită de ziua de azi pentru a o dezbate şi a vedea dacă reprezintă ceva ce v-ar ajuta să obţineţi profiturile pe care le doriţi. De asemenea, dacă au existat dezechilibre în raportul de autoritate între voi, este o zi bună pentru a rediscuta drepturile şi responsabilităţile fiecăruia.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Scorpion 

 
Luna intră azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că trebuie să te concentrezi astăzi pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Lucrurile merg bine, în general, în sensul în care vă este uşor să comunicaţi cu privire la chestiunile de interes comun, dar există riscul ca, în anumite privinţe, să nu fiţi suficient de deschişi unul cu celălalt. Sau poate că nu există suficientă disponibilitate de a face compromisuri. Oricare ar fi situaţia, cert este că se va ajunge la o viziune comună, dar nu fără anumite concesii care sunt necesare.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Săgetător 

 
Luna poposeşte astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti la unele ajustări pe care le-ai putea aduce eticii tale profesionale sau stilului tău de viaţă ori alimentaţie dacă acestea se impun. În alte cazuri, acest tranzit aduce primele beneficii ale unor schimbări făcute de curând pe aceste planuri. Ai parte de un randament mai ridicat şi de mai multă energie, ceea ce îţi permite şi să faci mai multe lucruri din cele pe care ţi le doreşti după programul de la serviciu. Ţine minte însă că odihna este foarte importantă.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Capricorn 

 
Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că dacă nu ţi-ai făcut planuri pe a doua parte a zilei, astrele te încurajează să te gândeşti la activităţi care te-ar putea aduce mai aproape de persoana iubită şi/ sau de cei mici. În cazul în care te numeri printre nativii(ele) care şi-au aranjat astăzi o întâlnire romantică, s-ar putea să meargă mult mai bine decât ai sperat. În plus, toate aceste momente au o influenţă bună asupra stării tale de spirit, deci nu este de mirare dacă îţi merge bine şi pe alte planuri.

HOROSCOP 27 august 2021 - Vărsător

 
Luna progresează azi în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi concentrezi atenţia pe viaţa de familie. Este foarte important să petreci timp cu cei dragi astăzi, să nu îţi neglijezi treburile în gosodărie. S-ar putea să apară unele discuţii care au potenţialul de a se transforma în ceartă, dar dacă ai grijă cum le abordezi şi dai dovadă de flexibilitate, s-ar putea ajunge la o viziune comună mult mai uşor decât te-ai fi aşteptat la început. Trebuie doar să ai răbdare şi să fii dispus(ă) la un dialog calm, prin care să găsiţi răspunsuri împreună.
 

HOROSCOP 27 august 2021 - Peşti 

 
Luna intră astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, semn că este foarte important astăzi cum comunici cu cei dragi, dar şi la locul de muncă. S-ar putea să ai impresia că faptele contează mai mult decât vorbele, dar s-ar putea să existe azi situaţii în care îţi face mai bine să vorbeşti despre ceea ce simţi şi gândeşti înainte să acţionezi. Pot exista situaţii în care nişte clarificări te fac să adopţi o cu totul altă abordare, care ar fi condus la o agravare dacă ai fi procedat aşa cum ţi-ai impus iniţial. Aşadar, comunicarea este cheia astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici