HOROSCOP 27 IUNIE 2020: Poziţia Lunii influenţează toate zodiile. Unele sunt mai norocoase decât altele

Aflată încă în Fecioară, Luna începe şi sfârşeşte dimineaţa cu opoziţii, pe de-o parte cu Neptun retrograd şi pe de altă parte cu Marte, ambele amplasate în Peşti.

13569 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 IUNIE 2020: Poziţia Lunii influenţează toate zodiile. Unele sunt mai norocoase decât altele

Sursa FOTO: Profimedia

Din acest motiv, zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) vor fi obligate să ia unele decizii dificile. Fecioarelor li se uşurează însă sarcina în acest sens, graţie trigoanelor Lunii cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn. Din acest punct de vedere, se bucură de o dimineaţă favorabilă şi celelalte zodii de Pământ (Fecioară şi Capricorn). Diseară, Luna trece în Balanţă, unde formează un trigon armonios cu Satun retrograd din Vărsător. Prin intermediul său, Gemenii şi restul semnelor de Aer (Balanţă şi Vărsător) au parte de o seară liniştită, aşa cum şi-au dorit.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Berbec

Dacă lucrezi astăzi, prin casă, la serviciu sau acasă, ocupându-te de treburi profesionale, va trebui să tragi de tine destul de tare pentru a te pune pe treabă şi a menţine un ritm susţinut. Nivelul de oboseală pe care îl ai este destul de mare, ceea ce îţi îngreunează destul de tare sarcina în acest sens. Spre seară însă, fă-ţi timp să stai cu partenerul ori să ieşi cu el şi câţtiva prieteni foarte apropiaţi.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Taur 

În plan sentimental şi în raport cu prietenii, este greu de spus în ce ape te scalzi astăzi. Pe de-o parte, vă înţelegeţi bine, dar nu te aştepta să te ierte prea uşor dacă ai uitat de un angajament pe care ţi l-ai luat în faţa lor. Dar indiferent de cum decurge ziua în raport cu ei, un lucru este clar: dacă ai treburi casnice sau profesionale nefinalizate, ocupă-te de ele cândva mai încolo, diseară.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Gemeni

Dacă programul tău implică să lucrezi şi astăzi ori te ocupi de acasă voluntar de nişte treburi, familia se va arăta neînţelegătoare la început cu acest lucru. Sau poate te deranjează pe tine faptul că nu mai ai timp pentru ei ori îndatoririle casnice. Dar într-un final, vor înţelege situaţia şi te vei obişnui şi tu cu ea. Nu trebuie decât să îţi eliberezi complet programul pe diseară, să petreci timp de calitate cu ei.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Rac 

Discuţiile cu ceilalţi astăzi sunt ca nisipurile mişcătoare; trebuie să înaintezi cu atenţie ca să nu te afunzi în subiecte care riscă să te atragă în certuri sau schimburi ironice de replici. Caută aşadar să eviţi pricinele de discordie, să te concentrezi mai degrabă pe menţinerea armoniei decât pe strategii de a-ţi impune părerile. Altfel, tinzi să tensionezi această zi de sâmbătă, ajungând la discuţii pe care ar trebui să le porţi ceva mai odihnit(ă).

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Leu 

Ar putea apărea astăzi mici oportunităţi în plan financiar, dar s-ar putea totuşi ca planurile tale de weekend să le depăşească nivelul, ceea ce ar putea conduce la un buget de weekend care nu îţi poate acoperi toate costurile de astăzi. Încearcă să iei măsuri astfel încât să nu intri în economii. Poate te ajută şi cel drag în acest sens, mai ales dacă se pricepe la calcule ori e deschis(ă) la schimbări în program.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Fecioară 

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi te porţi bine cu partenerul, dar s-ar putea ca reciproca să nu fie valabilă în cazul său. Mai exact, s-ar putea să aibă o stare de spirit cam proastă şi tendinţa de a-şi vărsa năduful pe tine. Caută să nu-i dai apă la moară şi se va calma fără prea mari dificultăţi. Spre seară, te-ai putea intersecta cu mici oportunităţi în plan financiar, care îţi suplimentează bugetul de weekend.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Balanţă 

Oboseala acumulată peste săptămână pare să îşi fi spus cuvântul în ceea ce te priveşte. Nu eşti într-o dispoziţie prea bună, dar te poate ajuta timpul petrecut acasă ori în compania celor dragi. Dedică-ţi timp hobby-urilor tale şi apropiaţilor şi vei vedea că nu îţi va fi atât de dificil să îţi schimbi starea de spirit. Încearcă doar să nu tragi de tine şi să o iei mai uşor, cel puţin pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Scorpion 

S-ar putea să îţi fie greu să te împarţi astăzi între angajamentele cu familia şi cele în plan social, dar cei dragi vor înţelege dacă ai nevoie să petreci timp cu prietenii, să te vezi cu ei după o perioadă în care aţi menţinut contactul doar prin intermediul mijloacelor de comunicare alternative. Spre seară însă, ar fi bine să-ţi faci timp şi pentru apropiaţi. Nu e nevoie de ceva special. Un film împreună e suficient.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Săgetător 

În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, această zi de sâmbătă vine cu treburi la serviciu sau acasă, dar tot pentru locul de muncă. Familia nu se va arăta încântat(ă) de acest lucru, dar vor înţelege dacă le explici că o faci pentru un bonus consistent sau pentru ascensiunea ta profesională. Dar trebuie să înţelegi şi tu că aceasta este o situaţie temporară, că nu poţi pune constant pe locul doi nevoile lor şi îndatoririle casnice.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Capricorn

Atâta timp cât cei din jur sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine, vă înţelegeţi bine. Dar îţi dispare cu totul răbdarea atunci când ţi se aduc contrargumente şi se expun viziuni diferite de ale tale. Pe de altă parte, în plan financiar, îţi merge foarte bine. Timpul liber suplimentar de care ai parte astăzi îţi permite să te ocupi de treburi extraprofesionale aducătoare de profituri. Poate nu vor fi majore, dar contează totuşi.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Vărsător

Bugetul de weekend al familie nu este unul mic, dar s-ar putea ca activităţile programate să îl depăşească totuşi, fie pentru că sunt mai mari costurile decât aţi anticipat ori apar şi alte cheltuieli la care nu te-ai gândit. Dar cu toate acestea, ziua se încheie într-o notă pozitivă. Vezi partea plină a paharului şi te concentrezi pe lucrurile bune cu care te-ai ales astăzi. Încearcă să îţi cultivi acest gen de mentalitate pe viitor.

HOROSCOP 27 IUNIE 2020 Peşti 

Nu prea îţi dai seama la ce să te aştepţi astăzi de la interacţiunile cu partenerul. Pendulaţi între tensiuni şi subiecte în raport de care viziunile voastre se suprapun, dar atmosfera dintre voi rămâne însă una încărcată, care lasă de dorit. În a doua parte a zilei, spritele se mai calmează, dar nu tulbura apele. S-ar putea ajunge iar la fricţiuni sau chiar la certuri în toată regula. Străduieşte-te să nu arunci gaz pe foc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici