HOROSCOP 28 ianuarie. Lună Plină azi în Leu. Aceste zodii se intersectează cu o răscruce a destinului

  • Astăzi se perfectează Luna Plină în semnul Leului.
  • Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt puse în faţa unei situaţii care le obligă să ia o decizie pe care au tot amânat-o.
25525 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 ianuarie. Lună Plină azi în Leu. Aceste zodii se intersectează cu o răscruce a destinului

HOROSCOP 28 ianuarie - Berbec

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa iubirii, a copiilor şi a pasiunilor din horoscopul tău general, iar rolul ei este acela de a-ţi transmite faptul că modul în care ai gestionat în ultima vreme relaţia dintre viaţa socială şi cea sentimentală, respectiv timpul liber şi planurile de viitor ţi-a lăsat puţin timp de investit în relaţia cu cei dragi şi hobby-urile tale. Aşadar, încearcă să îţi aduci aminte să trăieşti clipa, să nu uiţi faptul că există viaţă şi după muncă şi goana după stabilitate în viitor. În caz contrar, s-ar putea să aduni unele regrete mari.

HOROSCOP 28 ianuarie - Taur

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care s-au dedicat mai mult carierei decât vieţii personale în ultima vreme. Nu este de mirare aşadar dacă nu te-ai putut bucura suficient de nişte realizări înregistrate cu cei dragi sau dacă chiar ai ratat unele evenimente importante din pricina timpului suplimentar petrecut la serviciu. Încearcă să lucrezi la acest aspect în perioada următoare, mai ales dacă familia şi-a exprimat nevoia de a te implica mai mult pe plan casnic şi domestic în viitor.

HOROSCOP 28 ianuarie - Gemeni

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că se pune, în zilele următoare, accentul pe interacţiunile cu cei din jurul tău. Trebuie să ai mai multă grijă cum abordezi diferenţele de viziune dintre tine şi interlocutori. Arareori putem spune că doar noi avem dreptate, că nu există factori pe care nu i-am luat în calcul. Aşadar, este important să îţi asculţi atent(ă) partenerii de discuţie, să laşi de la tine atunci când vă este mai greu să vă întâlniţi la mijloc de drum. Altfel, poţi pierde unele oportunităţi importante.

HOROSCOP 28 ianuarie - Rac  

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce face din acest sector de viaţă o prioritate în zilele care urmează. Din punct de vedere financiar, pare să fie loc de mai bine; ai făcut poate nişte achiziţii pe care nu le aveai în plan sau poate că au apărut plăţi pe care a trebuit să le achiţi urgent. În orice caz, bugetul tău nu este acolo unde ţi-ai fi dorit să fie. Iată o oportunitate să lucrezi la acest aspect, să îţi gestionezi cu mai multă atenţie banii pe viitor.

HOROSCOP 28 ianuarie - Leu  

Luna Plină de azi se manifestă plenar în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi de încredere în forţele proprii. Trebuie să fii totuşi atent(ă) cum gestionezi aceste resurse, căci există riscul ca asertivitatea ta să fie catalogată drept o dovadă de condescendenţă de anumite persoane. Acum mai mult ca în alte dăţi, trebuie să afişezi tact şi diplomaţie, să iei în considerare opiniile şi sentimentele celor cu care intri în contact. Eşti o persoană care are multe de oferit, dar anumite faux pas-uri la nivel social te pot costa foarte scump pe viitor.

HOROSCOP 28 ianuarie - Fecioară

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că următoarele două-trei zile nu vor fi cele mai bune pentru tine. Ai tendinţa să te raportezi la trecut, să faci comparaţii între persoane care nu mai sunt acum în viaţa ta şi altele care le-au luat locul. La ceea ce a fost are rost să te gândeşti doar dacă acest lucru te ajută să evoluezi, să te apropii de adevăratul tău potenţial. Foloseşte-te aşadar de aceste amintiri pentru a corecta atitudini din trecut, pentru a evita greşeli pe care le-ai comis atunci.

HOROSCOP 28 ianuarie - Balanţă

Cu Luna Plină azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ţi se atrage atenţia că poate nu te-ai concentrat suficient asupra iniţiativelor tale pe termen lung. Este drept că această perioadă nici nu te încurajează să faci acest lucru, dar nu trebuie să îţi pierzi speranţa că vei realiza ce ţi-ai propus pentru perioada următoare. Aşadar, este foarte important să menţii un echilibru între preocupările tale de moment şi cele cu bătaie lungă, respectiv viaţa socială şi cea sentimentală. Uneori este mai uşor de zid decât de făcut, dar nu este nici pe departe imposibil.

HOROSCOP 28 ianuarie - Scorpion

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că ar fi de dorit să te concentrezi mai mult pe acest domeniu de viaţă în zilele care urmează. Poate te-ai cam lăsat pe tânjeală în anumite privinţe sau te-ai implicat mai mult în alte sectoare decât acesta, ceea ce îţi poate afecta şansele de a urca în ierarhia de la serviciu cândva curând. Pe fundalul acestui aspect astral, poţi recupera din progresul pe care ar fi trebuit să îl faci în ultima perioadă şi chiar să ai parte de nişte realizări de-a dreptul surprinzătoare.

HOROSCOP 28 ianuarie - Săgetător  

Luna Plină de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, deplasărilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Asta înseamnă că trebuie să dai dovadă de o grijă suplimentară în ceea ce priveşte toate aceste aspecte. Dacă te aşteaptă un examen, pune-te serios pe învăţat, în cazul călătoriilor la distanţe mari, asigură-te că ai un itinerariu bine pus la punct şi un plan de rezervă pe lângă. Procesele birocratice s-ar putea să se mişte mai greu decât ai intuit, ceea ce ar putea conduce la întâzieri. Iar dacă pregăteşti un dosar pentru o aprobare, asigură-te că nu-ţi lipseşte nimic.

HOROSCOP 28 ianuarie - Capricorn

Luna Plină de astăzi se manifestă în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea face destul de dificile discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi, mai ales atunci când vine vorba de bani sau investiţii. Dacă în ecuaţie mai figurează şi un raport de forţe dezechilibrat, cu frecvente lupte pentru autoritate în cuplu sau la locul de muncă, nici nu este de mirare că se ajunge greu la concluzii care să satisfacă pe toată lumea. Încearcă să laşi de la tine şi îţi vor urma în cele din urmă exemplul.

HOROSCOP 28 ianuarie - Vărsător

Cu Luna Plină în casa cuplului din horoscopul tău general, printre priorităţile tale de zilele acestea ar trebui să se numere viaţa de cuplu. S-ar putea să constaţi faptul că trebuie să laşi mai mult de la tine pentru ca lucrurile să meargă bine între tine şi partenerul de viaţă. De provocări s-ar putea să ai parte şi pe plan profesional, mai ales dacă lucrezi cu oamenii sau activezi într-o echipă. Şi în acest caz trebuie să dai dovadă de mai multă înţelegere, să apelezi la compromis pentru a ajunge la o strategie care vă mlţumeşte pe toţi la fel.

HOROSCOP 28 ianuarie - Peşti

Luna Plină de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că nu eşti în cea mai bună formă astăzi. Are legătură poate cu oboseala acumulată în ultima perioadă la serviciu sau poate că ai trecut prin nişte evenimente care ţi-au pus la grea încercare echilibrul emoţional. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să ai mai multă grijă de tine în perioada următoare. De exemplu, ai putea, în primă fază, să îţi reglezi programul de somn şi stilul de alimentaţie pentru a vedea nişte rezultate cât mai rapide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici