HOROSCOP 28 MAI 2020. Zodiile care se vor lăsa ghidate de intuiţie. Astrele favorizează azi comunicarea cu cei dragi

Mercur ajunge azi în Rac, semn pe care îl tranzitează în sens direct până pe 18 iunie când începe să retrogradeze. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) se pot confrunta cu dificultăţi sau din contră, au parte de mai multă uşurinţă în comunicarea cu partenerul sau cei cu care derulează activităţi profesionale.

19505 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 MAI 2020. Zodiile care se vor lăsa ghidate de intuiţie. Astrele favorizează azi comunicarea cu cei dragi

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 28 MAI 2020 BERBEC

Mercur ajunge joia aceasta în casa familiei din horoscopul tău general, uşurând modul în care comunici cu cei dragi. Nu mai resimţi atât de acut diferenţele de mentalitate care decurg din prăpastia între generaţia ta şi a celor mai în etate din familie. Ajută, în plus, şi faptul că te poţi folosi cu mai multă uşurinţă de intuiţie pentru a le descifra substratul mesajelor, pentru a citi printre rânduri ceea ce vor de fapt să îţi transmită. Tot de azi începând se recomandă începerea sau reluarea unor lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare. Te înţelegi bine cu meşterii şi contează mult.

HOROSCOP 28 MAI 2020 TAUR

Mercur poposeşte azi în casa comunicării din astrograma ta solară, ceea ce îţi potenţează capacitatea de a te face mai uşor înţeles(asă) de cei din jur, chiar şi atunci când intri în contact cu persoane mai dificile, pe care nu le cunoşti foarte bine sau pe care vrei să le impresionezi. Problemele ar putea apărea atunci când eşti nevoit(ă) să mizezi mai mult decât pe empatie în interacţiunile cu ceilalţi. Mai exact, este vorba despre negocieri, interviuri de angajare sau şedinţe, în cazul cărora nu ajută doar să faci apel la sentimente. În asemenea contexte, trebuie să fii şi cerebral(ă).

HOROSCOP 28 MAI 2020 GEMENI

Mercur trece astăzi în casa banilor şi a bunurilor, iar ţinând cont de tendinţele semnului căruia-i corespunde acest sector în horoscopul tău general, putem deduce că nu îţi va fi deloc greu să faci unele economii în săptămânile care urmează. Pe de altă parte, nici nu vei da cu piciorul oportunităţilor de a-ţi valorifica resursele deja existente, în cazul în care acestea apar. Mai greu îţi va fi să rezişti dorinţelor celor dragi sau produselor care te tentează la un nivel prea profund pentru a le rezista. Ţine însă cont de faptul că nevoile tale sunt destul de schimbătoare acum.

HOROSCOP 28 MAI 2020 RAC

Mercur îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, iar acest ingres prefigurează o perioadă în care eşti mai comunicativ(ă) decât de obicei. De regulă, nu îţi faci opiniile cunoscute decât atunci când eşti implicat(ă) emoţional într-un proiect sau cineva contează cu adevărat pentru tine. De data aceasta însă, prinzi curaj şi chiar te alegi cu unele beneficii însemnate de pe urma acestei schimbări de comportament. Pe de-o parte, comunici mai bine cu cei cu care lucrezi şi/ sau cu persoana iubită, cu toate că rişti să fii catalogat(ă) uneori ca o persoană care pune la suflet prea mult uneori.

HOROSCOP 28 MAI 2020 LEU

Cu Mercur în casa subconştientului, ai putea deveni de-a dreptul dramatic(ă). Ce-i drept, oricum tinzi să fii teatral(ă) pe alocuri şi nu arareori atragi conştient(ă) atenţia asupra ta, dar mijloacele şi contextele în care o vei face în următoarele săptămâni s-ar putea să nu fie cele mai înţelepte. Sau poate că nici nu vorbim de ceva voluntar, de o pornire pe care o poţi controla. Acest astru te face să iei anumite lucruri în nume personal, deşi nu te privesc în mod direct, iar pe un fundal ca acesta, devin mai evidente unele temeri şi frustrări rămase într-o stare latentă.

HOROSCOP 28 MAI 2020 FECIOARĂ

De azi începând, Mercur tranzitează prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce te susţine să-ţi ajustezi mai uşor strategiile pentru a le face conforme cu starea de fapt de acum. De asemenea, comunici mai uşor cu prietenii, dar şi cu cei cu care colaborezi sau care îţi finanţează unele idei de afaceri. Per ansamblu, eşti mai atent(ă) la detalii, la subtilităţi şi ţi se activează un al şaselea simţ când interacţionezi cu ceilalţi - ştii ce şi când să zici pentru a obţine reacţia dorită. Dar eşti şi mai uşor de convins să faci investiţii nechibzuite.

HOROSCOP 28 MAI 2020 BALANŢĂ

Mercur pătrunde azi în casa carierei din horoscopul tău general, ocupându-se îndeaproape de modul în care comunici cu superiorii. Mai exact, el te ajută să cultivi o relaţie cu ei şi pe alte baze decât cele profesionale, să te apropii de şefii prin intermediul preocupărilor comune. În plus, îţi este mai uşor să le atingi coarda sensibilă şi să speculezi momentele de deschidere pe care le au faţă de tine. Ai grijă totuşi să nu cazi în capcana manipulării; te vor mirosi de la distanţă dacă încerci aşa ceva, iar tot progresul înregistrat pân-atunci se va duce pe apa sâmbetei.

HOROSCOP 28 MAI 2020 SCORPION

În astrograma ta solară, Mercur ocupă de astăzi încolo casa studiilor, a filozofiei de viaţă şi a călătoriilor. Efectul tranzitului său este acela de a te încuraja să reiei legătura cu rudele cu care ai rărit contactul în timpul stării de urgenţă. Fie că este vorba de socri, rude din străinătate sau apropiaţi care locuiesc la distanţe mari, ia iniţiativa şi dă-le un semn. Tot acea perioadă ţi-a influenţat destul de mult priorităţile, prilej numai bun să evaluezi schimbările în următoarele săptămâni. Cei(le) care studiază încă încep să realizeze importanţa cursurilor ţinute în stilul clasic, la clasă, cu educatorul alături.

HOROSCOP 28 MAI 2020 SĂGETĂTOR

În horoscopul tău general, Mercur va fi poziţionat într-o importantă casă relaţională în săptămânile care urmează. Previziunea lui pentru tine este că subiectul financiar va fi unul greu de abordat cu persoana cu care convieţuieşti şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale - clienţi, colaboratori, asociaţi. Aţi putea fi tentaţi să apelaţi la sentiment pentru a vă impune politicile economice sau pentru a-i convine pe ceilalţi să încuviinţeze asupra unor investiţii pe care le consideraţi de bun augur. În cuplu şi/ sau în parteneriatul profesional, s-ar putea să se şi dezechilibreze puţin raportul de forţe între tine şi ceilalţi.

HOROSCOP 28 MAI 2020 CAPRICORN

Şi tu îl vei avea pe Mercur într-o casă relaţională în săptămânile care vin. Îi resimţi în mod similar influenţa, în sensul că el va schimba felul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii ori colaboratorii. În cazul tău însă, nu banii par să constituie o pricină de discordie, ci faptul că nu înţelegi ce anume generează o şi mai mare oscilaţie de stări de spirit în rândul celor cu care convieţuieşti/ lucrezi. Ţi-e greu să ţii pasul, să fii empatic(ă) de fiecare dată când se lezează aparent fără motiv. Dă dovadă de răbdare în continuare.

HOROSCOP 28 MAI 2020 VĂRSĂTOR

În cazul tău, energia lui Mercur se va simţi în planul muncii şi al sănătăţii. Pe de-o parte, comunici mai uşor cu colegii de serviciu pentru că reuşeşti să îi înţelegi în contexte în care altfel îi interpretai greşit. În cele mai multe cazuri, ei vor afişa o atitudine similară, dar nu este exclus să existe şi excepţii, ca unii tovarăşi să apeleze la sentiment în încercarea de a te convinge să le faci din treabă. Situaţii ca acestea te vor afecta emoţional destul de mult, iar ceea ce-ţi cauzează stres îţi produce şi fizic neplăceri. Caută să-ţi menţii echilibrul.

HOROSCOP 28 MAI 2020 PEŞTI

Mercur ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să comunici mai uşor cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Acest lucru se datorează capacităţii tale potenţate de a empatiza cu ei, de a te pune în bocancii lor atunci când nu le înţelegi reacţiile sau poziţiile. Aşadar, venirea planetei în acest sector semnalează o perioadă bună pentru voi ca relaţie, una în care poţi pune liniştit(ă) pe tapet chestiuni care altfel ar fi condus la conflicte majore. Foloseşte-te înţelept de acest tranzit pentru a regla lucruri în raport cu ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici