HOROSCOP 28 mai. Un pas mic astăzi către obiectivul mare de mâine. Cine te ajută să reuşeşti

Luna intră azi în Capricorn, de unde îi lansează un sextil armonios lui Jupiter din Peşti. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt într-o formă la înălţime, iar acest lucru se vede din toate realizările de care au astăzi parte.

15555 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 mai. Un pas mic astăzi către obiectivul mare de mâine. Cine te ajută să reuşeşti

HOROSCOP 28 mai 2021

HOROSCOP 28 mai - Berbec

Luna intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că atenţia îţi este atrasă către acest domeniu de viaţă. Dai mai mult randament şi ai o relaţie mai bună cu şefii, dar acest lucru s-ar putea datora şi faptului că apar nişte oportunităţi neaşteptate în acest plan. Cineva poate că te susţine din umbră sau poate că te intersectezi cu şanse de afirmare la care nu te aşteptai. În orice caz, se întâmplă lucruri bune pentru tine pe acest plan şi este un moment bun în care să demonstrezi că meriţi  mai multă expunere la locul de muncă.

HOROSCOP 28 mai - Taur

Luna ajunge astăzi în casa studiilor şi călătoriilor, a filozofiei de viaţă şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Per ansamblu, te aşteaptă o zi bună la orizont, în care ai încredere că modul în care ai calculat probabilităţi în legătură cu situaţii prezente a fost cel corect. Dacă susţii examene importante, s-ar putea să te descurci mai bine decât ai sperat, iar în cazul în care planifici o delegaţie sau o deplasare pe distanţe lungi, găseşti o ofertă avantajoasă în acest sens. Astrele se vor îngriji astăzi şi de nativii(ele) care fac demersuri pentru extinderea sau demararea unui proiect esenţial.

HOROSCOP 28 mai - Gemeni

Luna migrează azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă o preocupare mai mare cu privire la finaţe în relaţia de cuplu şi/ sau în cadrul colaborărilor pe care le ai în sfera profesională. Sau poate că evenimentele de astăzi scot în evidenţă care este raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Nu par să existe dezechilibre din acest punct de vedere sau idei diametral opuse în legătură cu ceea ce trebuie făcut în privinţa resurselor câştigate/ deţinute împreună. Ştii cum să (re)echilibrezi balanţa, dacă trebuie.

HOROSCOP 28 mai - Rac

Luna ocupă de astăzi casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că evenimentele importante ale zilei îţi aduc în atenţia viaţa de cuplu şi/ sau relaţiile cu cei cu care desfăşori activităţi la locul de muncă. Cel mai probabil, va fi vorba de lucruri care te bucură, de constatări fericite că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu privire la nişte lucruri importante pentru toţi în această perioadă. Pe de altă parte, trebuie să nu te fereşti să faci observaţii care nu cad bine în primă fază. Dacă ai temeri sau dubii, ar putea ajuta ca ei să le cunoască.

HOROSCOP 28 mai - Leu

Luna ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun să faci eforturi suplimentare ca eforturile consistente de la serviciu să fie dublate de o mai mare grijă acordată nevoilor propriului organism. Din câte se pare, faci faţă bine stresului astăzi, semn că nu te-ai dedat la excese în ultima perioadă şi ai încercat să ai un stil de viaţă sănătos, dar este nevoie de consecvenţă pentru ca anumite obiceiuri să-ţi intre în reflex. Nu eşti departe de acest moment, iar faptul că nu finalizezi ziua cu bateriile goale ar trebui să te încurajeze.

HOROSCOP 28 mai - Fecioară

Luna intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că cele mai frumoase momente ale zilei le vei petrece împreună cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba, în schimb, de ocazii de flirt sau cu faptul că se simte admiraţi(te) de la distanţă. Tot azi, astrele favorizează activităţile de hobby sau cele premergătoare unei afaceri de suflet care se va lansa curând. Te simţi inspirat(ă) şi faci progrese mai mari decât te-ai fi aşteptat. Toate acestea au un efect pozitiv asupra dispoziţiei tale, care se vede.

HOROSCOP 28 mai - Balanţă

Luna poposeşte azi în casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că o bună parte din timpul şi atenţia ta se vor îndrepta astăzi în direcţia sectorul domestic şi/ sau casnic. De asemenea, aceasta este una din zilele în care astrele favorizează proiectele gospodăreşti sau simplele îndatoriri în casă, fie că faci front comun cu familia sau te ocupi de ele singur(ă). În orice caz, s-ar putea să se dovedează mai simple decât te-ai fi aşteptat, mai puţin solicitante cu timpul şi energia ta. În felul acesta, îţi vei permite să petreci mai multe momente de calitate în familie.

HOROSCOP 28 mai - Scorpion

Luna ocupă de azi casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce pune accentul pe modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. Energia pe care ţi-o conferă acest tranzit este una prielnică atât pentru discuţiile serioase, care pot avea urmări pe termen lung, cât şi pentru simplele conversaţii cu persoanele dragi. Dacă îţi scrii de ceva timp cu cineva care îţi place din ce în ce mai mult, s-ar putea ca astăzi să apară semne că există un interes similar de cealaltă parte sau că va exista cât de curând o a doua întâlnire. Dragostea pluteşte în aer.

HOROSCOP 28 mai - Săgetător

Luna progresează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că nu îţi lipseşte stabilitatea pe acest plan. Ba mai mult, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu oportunităţi importante de a te simţi şi mai sigur(ă) de posibilităţile tale financiare. Astrele recomandă, totuşi, să nu întreci limita, nici chiar dacă toate indiciile spun că ţi-ai putea permite un răsfăţ lăsat de mult în aşteptare. Nu este cazul nici să strângi prea mult cureaua, ci mai degrabă, să încerci să găseşti un echilibru care să nu fie prea greu de susţinut mult timp.

HOROSCOP 28 mai - Capricorn

Luna intră astăzi în semnul naşterii tale, iar acest lucru îţi dă, în prag de final de săptămână, un binemeritat imbold de energie. În plus, te bucuri de o stare de spirit pe măsură, semn că începi weekend-ul într-o formă foarte bună. Toate acestea se văd şi din felul în care comunici cu cei din jurul tău, de la persoanele cu care discuţi la serviciu până la cei dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi situaţii în care s-ar putea să laşi impresia unei persoane condescendente. Însă depinde cât contează părerea acestor persoane despre tine, de fapt.

HOROSCOP 28 mai - Vărsător

Luna ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea ca astăzi să ai o stare de spirit meditativă. Te pomeneşti gândindu-te mai mult decât de obicei la trecut, la situaţii sau persoane care nu fac parte din peisajul tău actual. În acelaşi timp, există şanse destul de mari să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin investiţii. Sau poate că ţi se returnează un împrumut pe care nu te aşteptai să îl primeşti înapoi. În orice caz, lucrurile dau semne că se aşază frumos.

HOROSCOP 28 mai - Peşti

Luna ocupă de astăzi casa proiectelor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce te face să te gândeşti cu multă speranţă şi optimism la viitor. Te entuziasmează planurile pe care le ai în această perioadă şi speri că te vor duce acolo unde îţi doreşti. Progresele pe care le faci astăzi te încurajează şi mai mult să visezi, dar ai grijă să îţi menţii picioarele adânc înfipte în pământ. Ai lângă tine persoane care îţi vor binele, deci încearcă să le asculţi mai mult sfatul şi vei vedea că că astfel vei reuşi să eviţi riscuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici