HOROSCOP 29 aprilie. Zodiile acestea scapă ca prin urechile acului. Depăşesc un pericol mare

În Joia Mare, Luna din Săgetător aderă la un aspect armonios de sextil cu Saturn din Vărsător, ceea ce face ca ziua aceasta să fie una în care zodiile de Fox (Berbec, Leu, Săgetător) sau cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) reuşesc să treacă pe lângă un pericol destul de mare.

7331 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 aprilie. Zodiile acestea scapă ca prin urechile acului. Depăşesc un pericol mare

HOROSCOP 29 aprilie. Zodiile acestea scapă ca prin urechile acului. Depăşesc un pericol mare

HOROSCOP 29 aprilie - Berbec

Pentru tine, se întrevede o zi perfectă pentru a te concentra pe planurile de viitor, pe relaţiile care contează pentru tine şi pe care le-ai putea valorifica pe viitor. Sunt favorizate, în cadrul acestui context astral, întâlnirile cu prietenii şi ieşirile cu ei în aer liber, dacă ţi s-a dat liber de la serviciu. Profită de această ocazie pentru a le cere sfatul, pentru a vorbi unul cu celălalt mai mult decât în ultima vreme, când aţi fost destul de ocupaţi. În felul acesta, reuşeşti să te destinzi puţin, să vezi lucrurile de care te ocupi dintr-o perspectivă relativ nouă.

HOROSCOP 29 aprilie - Taur

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să se arate o ocazie de a te impune la locul de muncă. Probabil ţi se dă pe mână un proiect foarte important sau îţi sunt recunoscute meritele pentru un altul pe care la-i terminat de curând. În orice caz, eforturile tale nu au trecut neobservate, iar superiorii încep să îşi dea seama cu cine au de-a face, dacă nu au realizat acest lucru pân-acum. În conversaţiile cu ceilalţi, argumentele tale se ridică peste ale tuturora, dar ştii când să laşi de la tine, astfel încât să rămână echilibrat raportul de forţe.

HOROSCOP 29 aprilie - Gemeni

Astăzi eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, iar acest lucru cade la ţanc dacă ţi-ai propus ca astăzi să te ocupi de cea mai mare parte a pregătirilor pentru sărbători. Dacă ai liber de la serviciu şi încă n-ai organizat nimic, o variantă ar fi aceea de a merge la părinţi sau alte rude apropiate încă de astăzi, pentru a evita aglomeraţia de mâine-poimâine. În orice caz, se vede că îţi prinde bine atmosfera pascală, că începi să intri încet-încet în starea necesară să te ocupi de treburile casnice şi să te bucuri de timpul liber.

HOROSCOP 29 aprilie - Rac

Începe astăzi o zi productivă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează astăzi. S-ar putea să îţi finalizezi mult mai repede treburile, poate şi pentru că nu apar urgenţe între timp sau graţie faptului că socoteala de ieri se potriveşte cu cea de azi. Ajută şi faptul că ai destul de multă energie, poate chiar mai multă decât te-ai fi aşteptat pentru acest moment al săptămânii, dat fiind că ai şi avut pregătiri de făcut pentru sărbătorile care se apropie. În felul acesta, vei sărbători Paştele în linişte, fără să te gândeşti la toate câte le ai de rezolvat zilele următoare.

HOROSCOP 29 aprilie - Leu

În cazul în care eşti liber(ă) astăzi, încearcă să îţi petreci mai mult timp cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Fie că vă bucuraţi de hobby-urile voastre sau pregătiţi împreună una-alta pentru sărbători, cert este că îţi va prinde bine să stai cu ei, să vorbiţi mai mult, mai ales dacă, în zilele următoare, va trebui să te ocupi de alte lucruri. Aşadar, rezervă-ţi ziua de astăzi pentru ei şi pentru voi, în definitiv, iar dacă nu ai planuri, vezi ce propuneri au cei dragi. S-ar putea să vă distraţi mai bine dacă iese ceva spontan.

HOROSCOP 29 aprilie - Fecioară

În cazul în care nu ai apucat să te ocupi de prea multe lucruri pentru sărbători, află că astrele s-au gândit la tine şi s-au aliniat perfect astăzi pentru a te susţine în demersurile de sezon. Curăţenia o dai gata în mult mai puţin timp decât ţi-ai imaginat, iar colaborarea cu familia în bucătărie şi la treburilw casnice este mai mult decât productivă. Aveţi aceleaşi idei şi obiective în legătură cu ceea ce vreţi să realizaţi, iar rezultatele sunt pe măsura efortului comun. La finalul zilei, vei fi mai mulţumit(ă) decât de aşteptai de ce a ieşit din colaborarea voastră.

HOROSCOP 29 aprilie - Balanţă

Comunici foarte bine cu persoana iubită şi copiii, ceea ce anunţă un Paşte liniştit, cu amintiri frumoase, de care te vei bucura la maximum. Dacă timpul vă permite şi agendele voastre se suprapun, chiar s-ar putea să aveţi timp să definitivaţi programul de activităţi pentru ziua de duminică şi cea de luni. Transformă această activitate într-o joacă, întreabă-i ce îşi doresc şi nu lua în nume de rău situaţiile în care nu se prea arată entuziasmaţi(te) de sugestiile cu care vii. Până la urmă, veţi ajunge la o listă comună, care conţine activităţi care vă plac tuturor într-o mare măsură.

HOROSCOP 29 aprilie - Scorpion

Se prefigurează o zi numai bună să îţi faci plinul de sărbători, să mergi cu familia la cumpărături sau să le iei grija asta de pe umeri în cazul în care se ocupă de alte sarcini pentru pregătirea sărbătorilor. S-ar putea să dai de nişte oferte foarte bune, inclusiv pentru cadourile de Iepuraş, astfel încâtla finalul zilei, rămâi cu un buget mai mare decât te-ai fi aşteptat. De asemenea, nu uita să te consulţi şi cu cei dragi dacă vrei să profiţi de reduceri şi să faci şi alte investiţii, puţin mai mari, care nu ar fi fost în program.

HOROSCOP 29 aprilie - Săgetător

Eşti într-o dispoziţie comunicativă astăzi, perfectă chiar pentru a ieşi la o terasă, pe seară, cu un prieten vechi sau cu o rudă cu care nu ai menţinut un contact stabil în ultima vreme. Sunt favorizate, de asemenea, şi întâlnirile de afaceri, respectiv negocierile, asta în cazul în care nu ai liber astăzi. În mare, se poate spune aşadar că te adaptezi bine la interlocutor, că îţi face bine să vorbeşti despre ceea ce vrei să faci în viitorul apropiat şi cum anume îţi vei pune planurile în aplicare. Iar sfaturile primite se vor dovedi a fi fost foarte utile.

HOROSCOP 29 aprilie - Capricorn

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a bugetului de sărbători ori cu oferte sau reduceri la care nu te-ai fi aşteptat. Sau poate că cineva îţi restituie un împrumut pe care nu credeai că îl vei vedea înapoiat prea curând. În orice caz, se prea pare că resursele avute la îndemână pentru a le investi în pregătirile de Paşte vor fi mai mari decât te-ai aşteptat. Acest lucru îţi dă posibilitatea să cumperi cadourile pe care le voiai şi să cumperi tot ceea ce ai nevoie pentru sărbători, fără să ţii prea mult seama portofelului.

HOROSCOP 29 aprilie - Vărsător

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult sau cu o persoană cu care nu ai menţinut un contact stabil în ultimul an. Poate că restricţiile de călătorie v-au ţinut departe unul de celălalt sau probabil că v-a furat viaţa şi nu aţi mai reuşit să vă sincronizaţi. Oricare ar fi fost situaţia, cert este că se leagă lucrurile astăzi şi găsiţi timp să vă vedeţi sau măcar să vă vorbiţi. Iar din această discuţie, s-ar putea să iasă ceva bun, o sugestie valoroasă pentru un proiect care se materializează curând.

HOROSCOP 29 aprilie - Peşti

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca cineva din umbră să te susţină la serviciu, chiar şi fără să îţi dai seama. Atrage lumina reflectoarelor asupra ta, îţi subliniază contribuţia adusă unei realizări recente importante. Eşti mai aproape ca oricând de un progres mare pe plan profesional, care îţi va schimba destul de mult statutul la locul de muncă. Încearcă să nu laşi însă motoarele să meargă la relanti; trebuie să marşezi cu cel puţin aceeaşi viteză înainte dacă îţi doreşti ca schimbarea să vină mai devreme decât mai târziu. Trebuie să demonstrezi că momentul potrivit e acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici