HOROSCOP 3 AUGUST. Lună Plină în Vărsător. Fecioarele şi încă o zodie, cu noroc la bani

  • Săptămâna se deschide cu o Lună Plină în semnul Vărsătorului.
  • Zodiile care au parte de cele mai mari beneficii, dar şi de cele mai mari provocări sunt cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).
22721 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 AUGUST.  Lună Plină în Vărsător. Fecioarele şi încă o zodie, cu noroc la bani

Horoscopul săptămânii 3-9 august. Surprize şi provocări pentru anumite zodii mai speciale

Săptămâna se deschide cu o Lună Plină în semnul Vărsătorului. Zodiile care au parte de cele mai mari beneficii, dar şi de cele mai mari provocări sunt cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).
 

Berbec

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acestea te vor preocupa destul de mult până la mijlocul săptămânii cel puţin. Unele demersuri făcute în direcţia lor vor înregistra progrese mari sau chiar se vor fructifica în totalitate. De asemenea, s-ar putea să fii activ(ă) în plan social mai mult decât de obicei, să cunoşti persoane cu idealuri şi viziuni asemănătoare cu care legi colaborări sau prietenii. S-ar putea totuşi să nu mai ai atât de mult timp pentru hobby-uri sau partener. 

Taur

  Luna Plină de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că poţi înregistra unele succese ori realizări importante în plan profesional în zilele care urmează. Nici nu este de mirare aşadar că dedici mult timp carierei, că dai dovadă de o atitudine proactivă şi implicată. Îţi doreşti să demonstrezi că poţi mai mult, că merită să îţi fie deschise porţi care îţi erau inaccesibile până acum. Pe de altă parte, s-ar putea să nu mai ai energia de a afişa acelaşi nivel de implicare în familie sau în gospodărie, ceea ce ţi-ar putea atrage critici.
 

Gemeni 

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor, fapt care sugerează că unul sau mai multe din aceste aspecte constituie o prioritate pentru tine în zilele care urmează. În cazul anumitor nativi(e), ar putea apărea oportunităţi de a întreprinde delegaţii sau de a pleca într-un concediu la o distanţă considerabilă de casă. Ori poate te înscrii la un curs sau faci demersuri pentru a finaliza nişte studii întrerupte cândva în trecut. Oricare ar fi situaţia, cert este că aceste preocupări îţi lărgesc perspectiva asupra vieţii şi te ajută să te maturizezi.
 

Rac 

Cu Luna Plină de astăzi în casa relaţiilor şi a banilor, este de aşteptat ca orice discuţie purtată cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale să ajungă într-un fel sau altul la finanţe. În zilele care urmează, dezbateţi oportunităţi de investiţii şi modalităţi de a realiza profituri. Nu-ţi va fi uşor să ajungi la un plan comun cu ei, să vă decideţi asupra unei strategii de acţiune. Raportul de forţe în relaţia voastră este destul de dezechilibrat, iar pe un fundal ca acesta, riscul de a încasa pagube este mare. Caută să remediezi situaţia.
Leu  Astăzi se perfectează Luna Plină în casa parteneriatelor din harta ta solară, motiv pentru care relaţiile cu ceilalţi ar trebui să reprezinte centrul tău de interes în următoarele zile. Comportamentul de care ai dat dovadă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi începe să îşi arate roadele, iar acestea s-ar putea să fie bune sau mai puţin bune. Foloseşte-te de energia acestui eveniment astral pentru a-ţi ajusta atitudinea în relaţii, mai ales dacă lucrurile nu au mers prea bine în raport cu persoana iubită şi/sau colegii de muncă, clienţii ori colaboratorii. Gândeşte-te ce poţi schimba.
 

Fecioară 

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că prima parte a acestei săptămâni ar putea fi plină şi solicitantă, punându-ţi la încercare nu numai abilităţile în domeniul de activitate, ci şi rezistenţa la efort şi stres. Într-un context ca acesta, cheltuielile de energie la nivel mental şi fizic nu pot fi decât mari, iar riscul de a te surmena până miercuri este direct proporţional. Aşadar, este important să menţii un echilibru între perioadele de concentrare maximă şi cele dedicate odihnei şi refacerii. Ai nevoie de pauze.
 

Balanţă 

Luna Plină de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că partenerul şi cei mici figurează pe poziţii fruntaşe în lista ta de priorităţi de săptămâna aceasta. Pentru când timpul îţi permite, gândeşte-te la activităţi care să vă aducă împreună şi care să vă permită să vă cunoaşteţi mai bine unii altora hobby-urile. În acest fel, s-ar putea totuşi să nu mai ai la fel de mult timp pentru angajamente sociale sau planuri cu prietenii. Pe de altă parte, ai nevoie de mai mult timp de calitate cu cei dragi în această perioadă.
 
Scorpion  Luna Plină de lunea aceasta se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi bine să te concentrezi pe acest sector al vieţii tale până la mijlocul săptămânii cel puţin. Pe fondul acestui fenomen astral, s-ar putea înregistra schimbări pe acest plan şi este nevoie de implicare din partea ta pentru a te asigura că lucrurile nu scapă de sub control. Din acest motiv, nu se recomandă să faci ore suplimentare în zilele următoare, să-ţi aduci de lucru acasă ori să proiectezi asupra celor dragi grijile de la muncă. Concentrează-te asupra nevoilor şi dorinţelor lor.
 

Săgetător 

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa comunicării din harta ta solară, ceea ce, pe de-o parte, îţi potenţează abilitatea de a interacţiona cu toţi cei cu care intri în contact, indiferent de context. Pe de altă parte însă, eşti defensiv(ă) în legătură cu anumite principii sau viziuni, iar acest lucru te expune riscului dezbaterilor fără miză, care nu conduc în nicio direcţie. Pe un fundal ca acesta, nu sunt favorizate negocierile, întrevederile de afaceri sau orice alte activităţi care pot avea urmări pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să fii distras(ă) uşor, deci ai grijă când conduci.
 

Capricorn 

Luna Plină de azi ocupă casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce ţi-ar putea aduce în zilele următoare, până la mijlocul săptămânii, unele oportunităţi importante de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Ai grijă însă ce decizii iei în privinţa banilor, căci pândesc riscuri la tot pasul, iar o decizie proastă ori prematură riscă să te coste cam scump, atât la sensul propriu, cât şi la figurat. Este aşadar la fel de important să îţi gestionezi cu atenţie bugetul, să gândeşti în perspectivă, să cântăreşti posibilităţile.
 

Vărsător 

Cu Luna Plină în semnul naşterii tale, nici nu e de mirare că începutul de săptămână te surprinde plin(ă) de vitalitate şi pregătit(ă) de orice provocare. Ai planuri îndrăzneţe pentru zilele următoare şi nu duci lipsă de rezervele de energie şi motivaţie necesare pentru a le pune în aplicare. Dacă activezi însă în cadrul unor proiecte comune sau desfăşori activităţi cu persoana iubită şi/ sau cei cu care lucrezi, este important să ţii cont de părerile şi ideile lor. Din prea mult entuziasm sau din dorinţa de a-ţi vedea viziunea transpusă în realitate, poţi risca să le pierzi din vedere.
 

Peşti

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu fii în apele tale la începutul acestei săptămâni. Ai putea avea tendinţa să te raportezi des la trecut, să te frămânţi din cauza unor temeri şi nemulţumiri. Pe de altă parte însă, nu duci lipsă de motivaţie şi resurse interioare pentru a depăşi orice obstacol, fie el de natură mentală sau fizică. Profită aşadar de energiile acestui eveniment astral pentru a scăpa de ataşamente toxice, de situaţii care te ţin în trecut şi nu-ţi permit să vezi în viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici