HOROSCOP 3 noiembrie: Mercur iese din retrogradare. Care a fost lecţia lui pentru tine

Mercur se întoarce azi la mersul direct prin Balanţă, urmând ca săptămâna viitoare să reintre în Scorpion. Aşadar, zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) le revine o lecţie importantă cu privire la modul în care se raportează la ceilalţi.

18971 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 noiembrie: Mercur iese din retrogradare. Care a fost lecţia lui pentru tine

HOROSCOP 3 noiembrie: Mercur iese din retrogradare. Care a fost lecţia lui pentru tine

HOROSCOP 3 noiembrie - Berbec

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei comunica mai bine de azi înainte cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi la locul de muncă. După câteva zile destul de dificile la acest nivel, realizezi că trebuie să schimbi ceva la abordarea şi la aşteptările pe care le ai în ceea ce îi priveşte pentru ca lucrurile să reintre în făgaşul normal. Se mai întâmplă din când în când să o luaţi în direcţii diferite, dar dacă puteţi reveni pe acelaşi drum, este semn bun.

HOROSCOP 3 noiembrie- Taur

Cu Mercur întors la tranzitul firesc prin casa muncii şi a sănătăţii, îţi revine, pe de-o parte, nivelul tău de energie şi în consecinţă şi cheful de muncă. De asemenea, comunici mai bine cu colegii de serviciu, iar în contextul în care lucrezi de acasă probabil, asta înseamnă că te obişnuieşti cu mijloacele alternative prin care menţineţi legătura unii cu ceilalţi. În cazul nativilor(elor) care tind să somatizeze diverse stări, pot găsi remediul perfect pentru neplăcerile cu care se confruntă în a discuta despre ele. Tendinţa de a internaliza sentimente şi gânduri poate ajunge să te afecteze la nivel fizic.

HOROSCOP 3 noiembrie- Gemeni

Mercur se opreşte azi din retrogradat prin casa iubirii şi a copiilor, semn că interacţionezi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Atmosfera se linişteşte astfel şi parcă nu mai ai senzaţia că stai pe un butoi cu pulbere, gata-gata să explodeze. Pe un fundal ca acesta, viaţa sentimentală să împrospătează, inclusiv în cazul acelor nativi(e) ai(le) semnului care se simt pregătiţi(te) să înceapă o relaţie sau să tatoneze terenul pe scena de dating. Ai mai multă încredere în tine atunci când abordezi pe cineva sau când eşti abordat(ă) şi asta se vede din cum anume reacţionezi.

HOROSCOP 3 noiembrie- Rac

Mercur revine azi la mersul direct prin casa familiei, indiciu cum că se va îmbunătăţi cu fiecare zi felul în care comunici cu rudele, inclusiv cu acelea cu care nu prea ai lucruri în comun. Eşti mai atent(ă) poate să nu abordezi anumite subiecte de discuţie în momente sensibile sau dai vorbelor tale o formă mai digerabilă pentru apropiaţi. În felul acesta, vei reuşi să dezamorsezi la timp situaţii care altfel ar fi degenerat în certuri în toată regula. Este clar că perioada aceasta te-a învăţat lucruri importante despre forţa pe care o au cuvintele şi cum o poţi gestiona.

HOROSCOP 3 noiembrie- Leu

Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn că te încadrezi şi tu în categoria de nativi(e) care interacţionează mai bine cu cei din jur. În cazul tău însă, efectele pozitive se văd pe mai multe planuri, atât în raport cu cei cu care lucrezi, cât şi în familie şi pe plan social. Cu alte cuvinte, îţi recapeţi acel tact care te ajută să intervii cu cuvintele potrivite în contextul potrivit, să găseşti o formă mai bună pentru discursurile tale, mai apropiată de interlocutor. Se reiau negocieri întrerupte şi colaborările merg mai bine.

HOROSCOP 3 noiembrie- Fecioară

Cu Mercur din nou în tranzit direct prin casa banilor şi a bunurilor, reapar ponturi şi informaţii cu privire la modalităţi în care îţi poţi suplimenta bugetul şi/ sau valorifica economiile prin intermediul investiţiilor. Nu este exclus ca acest lucru să aibă legătură cu faptul că se reiau relaţii întrerupte din anumite motive numai de tine cunoscute. Sau poate că intră în viaţa ta oameni care te ajută să atragi şansa financiară de partea ta. Indiferent de cum vor sta lucrurile, cert este că se va vedea cât de curând o diferenţă în ceea ce priveşte resursele cu care operezi.

HOROSCOP 3 noiembrie- Balanţă

Mercur revine azi la mersul direct prin semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să îţi recapeţi încrederea de sine. Te simţi mai confortabil, începând de azi, să spui ceea ce gândeşti, să îţi verbalizezi ideile şi sentimentele. Pentru a trage o concluzie legată de ultima perioadă, caută să vezi ce anume a încercat să te înveţe această perioadă. Poate ar trebui, în anumite contexte, să dai dovadă de mai mult tact, să abordezi persoanele din jurul tău mai diplomatic, mai ales atunci când este vorba despre subiecte sensibile. Dar asta nu înseamnă să renunţi la deschidere, să te ascunzi.

HOROSCOP 3 noiembrie- Scorpion

Mercur reintră azi în tranzit direct prin casa subconştientului din horoscopul tău general, indiciu cum că te raportezi mai puţin decât de obicei la trecut. Sau poate că încerci să îl abordezi dintr-un alt unghi, cu mai puţin regret şi cu o viziune mai practică, orientată către ceea ce ai putea schimba în bine în privinţa lui. Este prea târziu ca anumite lucruri să fie schimbate, dar poţi face ceva în legătură cu modul în care priveşti aceste evenimente trecute. Dacă le laşi să intervină prea mult în prezent, pot crea blocaje care riscă să conducă la pierderea unor oportunităţi.

HOROSCOP 3 noiembrie- Săgetător

Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară. Pe de-o parte, asta înseamnă că se deblochează o serie de astfel de iniţiative care au fost stagnat dintr-un motiv sau altul ori care chiar au evoluat în ultima perioadă. De asemenea, tot pe acest fundal, poţi relua legătura cu prieteni mai vechi cu care nu ai menţinut contactul sau cu care l-ai pierdut în ultimele săptămâni. În felul acesta, îţi recapeţi entuziasmul cu privire la activităţi sau relaţii care poate că au bătut pasul pe loc o vreme.

HOROSCOP 3 noiembrie- Capricorn

Mercur reintră azi pe traiectoria firească prin casa carierei din horoscopul tău general. Graţie acestui fapt, este de aşteptat ca ascensiunea ta profesională să se deruleze într-un ritm mai rapid, să nu se mai confrunte cu aceleaşi provocări ca până acum. În consecinţă, se întrevede o perioadă bună din acest punct de vedere, în care te (re)apropii de superiori şi legi relaţii noi cu profesionişti în domeniu. Este de aşteptat ca, în anumite situaţii, să nu fii de acord cu ei, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la punctul tău de vedere. Caută doar să îl verbalizezi diplomatic.

HOROSCOP 3 noiembrie- Vărsător

Mercur se întoarce astăzi la tranzitul direct prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a proceselor birocratice. Pe fundalul acesta, este sigur să reiei cursuri întrerupte curând sau mai demult, să replanifici călătorii amânate, să faci din nou eforturi pe lângă diverse instituţii pentru a primi aprobarea sau autorizaţia dorită. În plus, ultima perioadă trebuie să fi constituit pentru tine o perioadă de tot felul de revelaţii sau de evenimente care ţi-au servit într-un fel sau altul ca semnal de alarmă. Încearcă să vezi ce anume au încercat ele să te înveţe despre felul în care vezi lumea.

HOROSCOP 3 noiembrie- Peşti

Mercur revine azi la mersul direct prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, astfel că după o perioadă destul de tensionată pe acest plan, lucrurile reintră în normalitate. Ţi-e mai uşor decât în ultima perioadă să aduci discuţia despre finanţe, să propui modalităţi de a investi resursele comune, iar ceilalţi răspund mai bine la păreri şi strategii care nu sunt neapărat compatibile cu ale lor. Profită de această oportunitate pentru a relua negocieri, pentru a readuce pe masa tratativelor idei de proiecte şi investiţii. Sunteţi cu toţii deschişi la dialog şi veţi ajunge la o idee comună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici